Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Az ébredező tudatosság 12 jele

ébredező3

 

1.) TESTI SZENVEDÉS ÉS FÁJDALMAK, KÜLÖNÖSEN A NYAK, A VÁLL ÉS A HÁT TERÜLETEIN

 

Ez a DNS-ünkben végbemenő intenzív változások eredménye, mivel a „Krisztusi Mag” belül ébredezik. Ez is el fog múlni.

 

2.) MÉLYRŐL JÖVŐ, BELSŐ SZOMORÚSÁG AZÉRT, MERT NINCS SZEMMEL LÁTHATÓ OK

 

Mivel elengedjünk a múltunkat (ebből az életből vagy más életekből való múltunkat), ez szomorúságot okozhat. Ez ahhoz hasonló, mint amikor egy új házba költözünk egy olyan házból, ahol már sok-sok év óta lakunk. Ugyanúgy, mint amikor egy új házba szeretnénk költözni, az emlékek, az energiák és a régi házban megélt élmények magunk mögött hagyásából is egyfajta szomorúság fakad.

 

3.) SÍRVA FAKADUNK NYILVÁNVALÓ OK NÉLKÜL

 

A kettes ponthoz hasonlóan jó és egészséges dolog, ha hagyjuk a könnyeinket folyni. Ez segít a bennünk lévő régi energiák elengedésében. Ez is el fog múlni.

 

4.) HIRTELEN ÁLLÁST VAGY ÉLETUTAT VÁLTUNK

 

Egy nagyon gyakori tünet. Ahogyan változunk, úgy a körülöttünk lévő dolgok is változnak. De ne aggódj a „tökéletes” állás, vagy karrier azonnali megtalálása miatt. Ez is halad a maga útján. Átmenetiségben élünk és sokszor válthatunk állást, mielőtt egy olyat találunk, amely illik a szenvedélyünkhöz.

 

5.) VISSZAVONULUNK A CSALÁDI KAPCSOLATAINKTÓL

 

A karmán keresztül folyamatosan kapcsolatban állunk a biológiai családunkkal. Amikor kilépünk a karmikus körből, akkor a régi kapcsolatok szálai feloldódnak. Ez olyannak fog tűnni, mintha elsodródnánk a családunktól és a barátainktól. Ez is elmúlik. Egy bizonyos idő múltán új kapcsolatot alakíthatunk ki velük, ha az megfelelő. Mindazonáltal, a kapcsolat a karmikus kötődés nélküli új energián fog alapulni.

 

6.) SZOKATLAN DOLGOKRÓL ÁLMODUNK

 

Valószínűleg sokszor felébredsz éjszaka 2 és 4 óra között. Ilyenkor sok minden megy végbe benső világunkban, ez gyakran okozza, hogy megébredünk egy szusszanásnyira. Ne aggódj! Ha nem tudsz visszaaludni, kelj fel és inkább csinálja valamit, mint hogy az ágyban heveréssz, és emberi dolgokon rágódj. Ez is elmúlik majd.

 

7.) SOKAT ÁLMODUNK

 

Ezekben az álmokban lehetnek háborúk és csaták, üldözések vagy szörnyek. Szó szerint a régi energiákat engeded el belül, s a múlt eme energiái gyakran szimbolizálnak háborúkat, futva menekülést és mumusokat.

 

8.) FIZIKAILAG NEHEZEBBEN TÁJÉKOZÓDUNK

 

Olykor gyökértelennek érezzük magunkat. Ez okozhat tájékozódási, illetve mozgási zavarokat olyan érzések kíséretében, hogy nem tudunk két lépést se tenni a talajon, vagy hogy két világ között sétálunk. Amikor a tudatunk egy új energiára áll át, a testünk olykor lemaradozik. Tölts több időt a természetben azért, hogy elősegítsd az új energia leföldelését magadban. Ez is el fog múlni.

 

9.) TÖBBET BESZÉLGETÜNK MAGUNKKAL

 

Azon kapjuk magunkat, hogy gyakrabban diskurálunk Önmagunkkal. Hirtelen felismerjük, hogy az elmúlt 30 percben önmagunkkal tereferéltünk. Ez egy új szintje a kommunikációnak, amelyre a lényünkön belül kerül sor, s az önmagunkkal folytatott beszéd jéghegyének a csúcsát tapasztaljuk. A párbeszédek sokasodni fognak, s egyre folyékonyabbá, összefüggőbbé és intuitívabbakká fognak válni. Nem őrültél meg, csak éppen olyan Shaumbra (tudatváltó lény) vagy, aki az új energiába lép át.

 

10.) MÉG AKKOR IS MAGÁNYOSNAK ÉREZZÜK MAGUNKAT, AMIKOR MÁSOK TÁRSASÁGÁBAN VAGYUNK

 

Érezhetünk magányosságot és másoktól való eltávolodást. Olyan érzésünk támadhat, hogy elmenekülnénk a csoportosulásoktól vagy a tömegből. Shaumbra-ként egy szent és magányos ösvényen haladsz. Miként a magányosság érzése nyugtalanságot okoz, nehéz olyankor másokkal kapcsolatba kerülni. A magányosság érzéséhez ugyanakkor társul az a tény is, hogy a Vezetőid eltávoztak. Ők veled voltak minden utazásod során egész életed alatt. Ideje volt, hogy eltávozzanak, így betöltheted a benned lévő űrt a saját isteni lényeddel. Ez is végbe fog menni. A benned lévő üresség saját Krisztus-tudatosságod szeretetével és energiájával fog feltöltődni.

 

11.) A SZENVEDÉLYESSÉG HIÁNYA

 

Teljesen szenvedélymentesen érezhetjük magunkat, csekély, vagy abszolút nulla tettvággyal. Ez normális, ez a folyamat része. Használjuk fel ezt az időt semmittevésre. Emiatt ne harcoljunk magunkkal, mivel ez is el fog múlni. Ez ahhoz hasonlatos, mint amikor újratöltjük a számítógépet. Egy rövid időre le kell kapcsolnunk annak érdekében, hogy a kifinomultabb új szoftver betöltődhessen, vagy ebben az esetben az új Krisztusi Mag energiája.

 

12.) MÉLY VÁGYODÁS A HAZATÉRÉS IRÁNT

 

Az összes állapot közül ez talán a legnehezebb és ez jelentheti a legnagyobb kihívást. Egy mélyről jövő és elsöprő vágyat érezhetünk arra, hogy elhagyjuk ezt a bolygót és hazatérjünk. Ez nem „végzetes/öngyilkos” érzés. Ez nem dühön vagy frusztráción alapszik. Nem akarunk nagy ügyet csinálni belőle, vagy mások számára drámázni. Egy csendes részünk haza akar menni.

Ennek a gyökér-oka meglehetősen egyszerű. Befejeztük a karmikus ciklust. Teljesítettük az erre az életre szóló szerződésünket. Készen állunk egy új élet megkezdésére, miközben még mindig ebben a fizikai testben vagyunk. Eme átmeneti időszak során belső emlék keríthet hatalmába arról, hogy milyen érzés odaát lenni.

 

Készen állsz-e jelentkezni egy újabb Földre szóló kiküldetésre?

 

Készen állsz felvállalni az Új Energiába való átmenettel járó kihívásokat?

 

Igen, valóban haza mehetnél most rögtön. De ha már eddig eljutottál sok-sok élet után, szégyen volna lelépned, mielőtt a film véget érne.

 

Ezen kívül a Szellemnek itt van Rád szüksége, hogy segíts másokat az új energiába való átlépésben. Az embereknek szükségük lesz egy olyan emberi vezetőre, mint amilyen Te is vagy: aki már megtette az utazást a régi energiából az újba.

Az a spirituális ösvény, amelyen most jársz, olyan élményeket nyújt, melyekkel képes leszel az Új Megistenült Emberiség Tanárává válni. Akármennyire is váljék magányossá és sötétté időnként az utazásod, ne feledd, hogy sohasem vagy egyedül!

 

Forrás: http://www.the-open-mind.com/

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..