Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Az égi lények sugallta művészet

Valamennyi készséggel kapcsolatban az emberek többsége tisztán látja, hogy azok ajándékok, s amennyiben nem azok, akkor kemény órák eredménye. Az égi lények által sugallt készségek olyanok, amelyek valami mást is lehetővé tesznek azon felül, hogy a tudatos elménket e lények tervére hangolják. A sugallt művészet magában rejti a lelkünk, egy entitás, vagy annak a tudatossági hálózatnak egy újabb aspektusát, amely a valóságot teremti számunkra.

Egyesek számára a „csatornázott” készség könnyedén jön, mivel azt már valószínűleg kifejlesztették a múltban, s öntudatlanul közvetítenek, míg mások számára semmi sem történik. Néhányaknak magától értetődő a médiumitás, míg mások eltérő módokat találnak a másik oldallal való kapcsolatfelvételre.

 

3.3

 

A sok ember által gyakorolt automatikus írás egyfajta médiumi készség. Ilyenkor az emberek azt mondják: „Egy ötletem támadt és alkotni kezdtem.”

 

Hiszem, hogy valamennyi készség csatornázott (valaminek a közvetítése) egy bizonyos fokig csakúgy, mint ahogyan azt is hiszem, hogy a személyes csatorna lényegét fejezi ki. Az embereknek szükségük van arra, hogy így vagy úgy kifejezzék a kreatív oldalukat, ugyanakkor lehetővé teszik számukra, hogy belépjenek agyuk intuitív részébe, amely az ember pszichikai képességeinek a megnöveléséért felel.

 

Egy üzenet közvetítése a művésznek.

Egy üzenet közvetítése a művésznek.

 

Josephine Wall

Josephine Wall

 

A látnoki művészet magába foglalja a fizikai világ meghaladását és a tudatosság szélesebb látásának ábrázolását, beleértve a spirituális és a misztikus témákat is, illetve effajta élményeken alapszik. Ez a lélek önkifejezéséről szól, amely egy olyan művészeti formán keresztül témákat és üzeneteket hoz a világba oly módon, ahogy az egyén a közvetítést/csatornázottságot érzékeli. Sok híres műremek így született.

 

A médiumi művészetet terápiaként is lehet alkalmazni. A közvetítés java része a művész emócióinak, kihívásainak, személyes transzformációjának a visszatükröződése, illetve azoknak a kollektív változásoknak, amelyek a világegyetemben mennek végbe, amelyek megszólítanak bennünket, s amiket muszáj formába öntenünk és közkinccsé tennünk.

 

Az elkészült munka nem érdem szerint megítélendő, hanem személyes és univerzális – archetipikus és szimbolikus – interpretációt igényel. Sok befejezetlen műalkotás is meghatározza az ember érzelmi állapotát.

 

Legyünk közvetítők!

 

Kezdjünk dolgozni valamivel. Válasszunk egy olyan közeget, amely nekünk fekszik: vázlatrajz, festés, kollázs, szobrászat, homokfestés, grafika, mobiltelefon, számítógép, szövés, varrás, egyebek.

Csüccsenjünk le egy olyan helyre, ahol senki sem zavarhat meg és ami kényelmes.

Hallgassunk valamilyen inspiráló zenét.

Bár én nem ajánlom, mégis sok látnoki művész hallucinogén szereken, marihuánán vagy alkoholon keresztül nyer inspirációt.

Pihentessük az elménket és a testünket.

Vegyünk mély levegőt.

Kezdjük úgy a munkát, hogy megengedjük a kezeinknek, hogy a tudatalattink irányításával egyszerűen csak alkossanak. A cél nem más, mint túllátni az éppen zajló élményen.

Ne ítélkezzünk! Kezdjük el a projektünket és ne álljunk le vele. Sietségre semmi szükség.

Vegyünk ismét mély lélegzetet… Pihenjünk… Lássunk… Érezzünk… Létezzünk…

Lehunyhatjuk a szeminket és elképzelhetjük, amit alkotni fogunk.

Próbálkozzunk ösztönző szavakkal: „Otthon”; „Család”; „Szeretet”

Lazítsuk el a testünket… az elménket…, s hagyjuk áramolni…

 

A színek frekvenciák és a belső érzelmeink visszatükröződései.

Ellenőrizzük a jelentésüket, mielőtt a projektünk befejeződik.

 

Egy másik entitás, illetve saját magasabb tudatosságunk letesztelésére megkérhetjük az entitást, hogy rajzoljon úgy, hogy az messze felülmúlja a képességeinket és figyeljük meg, mi történik.

 

Amennyiben úgy gondoljuk, hogy az entitás egy földönkívüli, telepatikus úton kezdeményezhetjük, hogy a műalkotásunk egy másik világot vagy témát – főleg saját belső tartalmainkat – tükrözzék vissza.

 

Az entitások a saját ritmusukban és a mi energiáinkkal karöltve alkotnak. Ez haladhat lassan, akár napokat, heteket, vagy hónapokat felölelve, de akár percek alatt is a munka végére érhetünk.

 

Legyünk türelmesek. Eltarthat egy ideig, mire elég kényelmesen fogjuk magunkat érezni ahhoz, hogy egy másik erő keresztüláramolhasson rajtunk.

 

Ha a megfelelően érzést kelti, akkor az megfelelő is.

Minden közvetített dolognak könnyedén kell áramolnia a lelkünkből.

 

Ha ehhez az íráshoz lettél irányítva, akkor lehetséges, hogy a lelked egy része ki szeretné próbálni a médiumitást.

 

Forrás: http://www.crystalinks.com/

Fordította és szerkesztette: Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..