Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Az egykori űrhajós halála előtti vallomása: A földönkívüliek megakadályozták az atomháborút a Földön

Edgar Mitchellt nem kell különösebben bemutatnom a kedves Olvasóimnak. Ő volt a hatodik ember, aki a Hold felszínére léphetett 1971-ben az Apolló-14 küldetés során. Bizonyára nagy hatással volt rá, amit munkája során tapasztalt, mert nyugdíjba vonulását követően életét a nem szokványos tudományos kutatásoknak szentelte: a földönkívüliek életének nyomába eredt.

 

  1. február 4-én Floridában búcsúzott el tőlünk, de előtte még teljesen lehengerelte a nagyközönséget egy, a brit Mirror Online-nak adott interjújával, amelyben feltárta, hogy a hidegháború során az idegen lények nem csak meglátogatták a Földet, hanem meghiúsították egy atomháború kitörését.

 

Hadd idézzek tőle néhány sort:

„Az emberekkel folytatott beszélgetéseimből származó saját élményem világossá tette, hogy a földönkívüli lények kísérletet tettek annak megakadályozására, hogy háborúba lépjünk és segítettek a béke megteremtésében a Földön.”

 

Ezt a mondatot nehezen lehetne másként értelmezni, mint ahogyan hangzik. Ilyenkor szoktak a szkeptikusok az elmeállapotra hivatkozni vagy szimplán hazugnak és hibbantnak bélyegezni másokat. De mi ezt nem tesszük, mert minket az igazság érdekel.

 

Figyeljük meg, mit említett a idegenek katonai bázisok körüli észlelésével kapcsolatban. Ismét Edgar Mitchell szavai következnek:

 

„A Légierő számos tisztviselőjével beszéltem, akik ezeken a bázisokon voltak szolgálatban a hidegháború idején. Ők elmondták nekem, hogy gyakran látott vendégeik voltak az ufók, akik képesek voltak deaktiválni a rakétáikat. Más tisztviselők a nyugati parton közölték, hogy a rakétáikat gyakran az idegenek hajói szedték le (lőtték le). Nagy volt a jövés-menés akkoriban.”

 

Mitchell úgy véli, hogy az Egyesült Államok kormánya módszeresen visszatart minden, ezekre vonatkozó információt. Erre természetesen jogalapot is kreáltak: 1974-ben elfogadták a Nemzetbiztonsági Törvényt, amely betiltotta minden ilyen észlelésre vonatkozó információnak a közzétételét és felfedését.

 

„White Sands egy atomfegyereket tesztelő bázis volt, s az idegeneket éppen ez érdekelte. Tudni akartak a katonai kapacitásainkról”

 

videó: https://www.youtube.com/watch?v=GNL41xYv95o

 

Mondanom sem kell, hogy sok ember egyelőre még makacsul ellenáll mind a Mitchell, mind pedig a hozzá hasonló bennfentesek elmúlt években kitálalt beismerő vallomásai és az eddig nyilvánosságra hozott, titkosítás alól feloldott, hivatalos ufó-akták ellenére.

 

Esetleg figyelembe lehetne venni, hogy Edgar Mitchell egy olyan szakember, akinek repülőmérnöki BSc végzettsége van, továbbá repüléstani és űrhajózási téren doktorátusi fokozatot ért el. Az ő szájából egészen másképpen hangzik, hogy a Roswelli UFO valódi volt.

 

A NASA visszautasította a vádakat:

A NASA nem vizsgál ufókat. A NASA nem keveredett bele semmiféle eltussolásba sem ezen, sem az univerzum más pontján található idegen életet illetően. Dr. Mitchell egy remek amerikai ember, de mi nem osztjuk e témában a véleményét.”

 

Edgar Mitchell már nem érhette meg a szupertitkos Pentagon Fejlett Légügyi Veszélyeket Beazonosító Programjának a kiderülését.

 

Reméljük a kiszivárogtatások folytatódni fognak és a megfelelő időben értesíteni fogják az emberiséget mindazokról a lehetséges idegen technológiákról és jelenlétről, amelyek döntően befolyásolhatják akár jó, akár rossz irányba a sorsunkat.

 

Írta és szerkesztette: Száraz György

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részletes eseménynaptárunkat itt találod: https://napvallas.hu/programnaptar/

 

Részt vehetsz programjainkon:

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..