Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Az Ehnatonnal kapcsolatos felfedezés örökre megváltoztathatja a történelmet!

Ebben a történelemformáló felfedezésekkel teli, eget rengető epizódban Daniel Liszt és Dr. Carmen Boulter piramisszakértő egy Törökországban felfedezett titkos helyen található ókori egyiptomi kamra megdöbbentő felfedezéséről beszél, amely határozottan hasonlít Tut király sírjához, s ami az eretnek Ehnaton fáraó számtalan egyiptomi kincsével és élethű szobrával, valamint az Amarna-korszak egzotikus régiségeivel volt tele.

Az állítás alátámasztására szolgáló, ebben az epizódban feltárt, exkluzív fényképes bizonyítékok a legjelentősebb Dark Journalist epizóddá léptetik elő ezt, s olyan mérföldkőnek számít ősi múltunk megértésében, ami örökre megváltoztatja a történelmünket.

 

 

Ez a bámulatos felfedezés hihetetlen és sorsfordító lehet éppen ama tény miatt, hogy Törökországban történt, ami arra enged következtetni, hogy Nefertiti követőinek egy kis csoportjával elmenekült és elkerülte férje végzetét, nevezetesen azt, hogy ő is a korrupt Amon-papság kezei között végezze.

 

Azonban ez a történelmi felfedezés még több titkot leplez le. A leletek kezdeti vizsgálata rendkívüli adatokat tár fel, minthogy a szénizotópos kormeghatározás a leletek korát nagyjából Kr. e. 10 000 környékére teszi, ami teljesen új fényt vet az Amarna-kori uralkodócsalád királyi vérvonalának korára.

 

Ide tartozik például Ehnaton, Amenhotep, Nefertiti, Hatsepszut és Tutankhamon. Ez fontos kérdéseket vet fel ősi történelmünkkel kapcsolatban és erősen azt sugallja, hogy ez a szokatlan amarnai leszármazási vonal lehet, hogy az Atlantiszi Királyságtól átvett vérségi örökség, továbbá hogy ez fejlett spirituális intelligenciával és rendkívüli pszichikai képességekkel párosul.

 

 

Nefertiti királyné és Ehnaton fáraó

 

Ehnaton és felesége, Nefertiti történetét a fő áramlathoz tartozó egyiptológusok oly módon állították be, mely azt sugallja, hogy az Amon-papság hősiesen viselkedett, amikor eltávolították az eretnek módon monoteista „gonosz királyt” – meséli Boulter.

 

Véleménye szerint a valódi történet sokkal, de sokkal izgalmasabb, és Ehnatonnak az ősi Egyiptom létrehozásáról szóló ezoterikus tudásához kapcsolódik. Vajon miért próbálta meg a papság eltávolítani Ehnatont és Nefertitit a történelemből?

 

Nefertiti elmenekült volna azért, hogy Egyiptom atlantiszi múltjának és egzotikus eredetének ősi tudását elrejtse egy törökországi titkos szent sírban? Az újonnan megjelenő bombasztikus fényképek egy dörgedelmes IGEN-nel válaszolják meg a kérdést.

 

 

Dr. Boulter kifejti, hogy új felfedezései, melyeket intuitív érzése és kutatói szakértelme egyaránt inspirált, feltárta, hogy a korrupt Amon-papság megkísérelte eltávolítani az egyiptomi királyi családot és meggyilkolta Ehnaton fáraót, valamint fiát, Tutankhamont, mindazonáltal Nofertiti Törökországba menekült, így megúszta a gonosz árulást.

 

A kutató ugyanakkor megvizsgálja annak lehetőségét is, mely szerint Ehnaton és Nefertiti atlantiszi természetfeletti lény volt, akik a béke és a spirituális összehangolódás új, titokzatos filozófiájával ajándékozták meg az emberiséget.

 

Fordította és szerkesztette: Száraz György

Forrásvideó: https://www.youtube.com/watch?v=286sjgPOvc8

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..