Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Az Élet Virágának energiái Magyarországon!

Ismerkedj meg azzal, hogy milyen szimbólumot takar az Élet Virága kifejezés, milyen főbb jelentései vannak, hol fordul elő és legfőképpen, milyen gyakorlati, spirituális haszna van annak, ha rendszeresen töltődsz ebből a csodálatos energiából.

Bizonyosan találkoztál már egy olyan körök alkotta jelképpel, amely egy központi körből, valamint ezt szabályos alakzatban körülvevő újabb körökből áll, amelyek középpontjai a belső kör kerületén, egymástól egyforma távolságra helyezkednek el és egyforma átmérőjűek.

Így adódik egy kör középen, amit hat kör vesz körül. Ebből a magból kiindulva, amit találóan az Élet Magjának is hívnak, újabb körök képezhetők, így a szabályos mintázat ténylegesen a végtelenségig kiterjeszthető. A következő íven már 13 kör helyezkedik el, és így tovább folytatható a mintázat.

A 13 körös mintázatot az Élet Gyümölcsének hívják.

 

 

Viszonylag könnyen felismerhető a virágminta, amit minden bizonnyal sokunk rajzolgatott gyerekkorában teljesen öntudatlanul, miközben az iskolában unatkozott vagy valahol valakire éppen várt. Akkor talán még nem sejtettük, hogy egy ősi szakrális szimbólumot skicceltünk fel. Merthogy a világ egyik legszentebb és legősibb jelképe az Élet Virága, mivel számos geometriai forma építőköve, egyfajta tervrajza.

Az Élet Virágának segítségével az atomoktól az univerzumig, az élőlények felépítésétől a spirituális valóságokig szinte mindenhol találkozhatunk a szakrális geometriában. Több kutató az ürességből (meg nem nyilvánult létből) való teremtés (megnyilvánult világ) kódjait látják az Élet Magjában, az Élet Virágában és az Élet Gyümölcsében. S akkor még nem beszéltünk a Szentháromságot jelképező Borromeo-kötésről vagy Borromeo-gyűrűről.

 

Az Ősi Építők, akik munkáit a világszerte fennmaradt megalitikus építményekben csodálhatjuk meg, ezt a szakrális mintát használták fel Egyiptomtól Peruig, Mexikótól Japánig. Bár bizonyos érzéktartományokban fizikailag is látható az Élet Virága, azt már kevesen hiszik, hogy energetikailag is így néz ki. Sokan Az élet virágának ősi titka című, Drunvaló Melchizedek című könyvből értesültek a létezéséről és nagyjából minden információjuk azon alapszik.

 

 

Mi idestova 20 alkalommal vezettünk spirituális zarándoklatot Egyiptomba Horváth Zoltán barátommal. Hacsak tehettük, mindig útba ejtettük az Abüdoszban található Ozireion nevű monumentális templomot, melynek falain a mai napig díszeleg az Élet Virága szimbólum.

Mellőzve az általános, többször ismételt információkat, a 2017-es májusi zarándoklatunk alkalmával volt lehetőségünk első alkalommal testközelből is megszemlélni ezeket a szimbólumokat, merthogy több van belőlük. Sokkal több, mint amennyit eddig 8-10 méteres távolságból a nagyközönség egy bizonyos perspektívából láthatott. Tudniillik, a hatalmas kőtömbök takarásban lévő oldalain is szép számban tűnik fel ez a máig megfejthetetlen eljárással készített szent jelkép.

 

Számunkra azonban két szempontból volt fontos ez a találkozás az Élet Virágával.

Az egyik szempont az volt, hogy ez az energia nem csak az abüdoszi altemplomban, hanem a jóval később épült, I. Széthi fáraó számára készített templomban is jelen van, s most első ízben sikerült lencsevégre kapni.

A csodával határos, hogy gigantikus méretben a fényképezőgép előtt is megmutatta magát az Élet Virágának szent energiája, így még a leglaikusabb közönség is láthatta azt. (A fotót lásd alább!)

 

Ez egy hatalmas bizonyság arra nézve, hogy amit az ősi szent beavatottak, vagyis a papok láttak, az maga volt a magasabb szintű valóság, amit ők „csupán” leképeztek a falakra vésett jelképek formájában. Innen ered a Thot isten által tanított hieroglifa (szent véset) elnevezés is. Szent jeleket alkottak a szent energiák számára. Ami attól szent, hogy kozmikus ideákat és energiákat sugároz át a tanítványok szellemébe, lelkébe és aurájába, ha a megfelelő módon közelítünk feléjük.

 

 

S éppen témánknál vagyunk, hiszen a második szempontunk, ami az elsőből mintegy következik: megadatik-e valaha, hogy mindazoknak, akik nem juthatnak ki Egyiptom szent földjére vagy csak egyszer-egyszer egy élet során, lesz-e lehetőségük rendszeresen töltődni az Élet Virágának energiáiból, hogy még nagyobb önismeretre és életismeretre tehessenek szert?

Nos, a válasz egyértelműen igen.

Most már Magyarországon is van erre lehetőség, mivel az Élet Virágának energiamintáiból a Naptemplomunk mellett található szent kertbe is telepítettünk. Így az folyamatos, napi 24 órás, évi 365,25 napos összeköttetésben áll az Ozireionban található társaival. Ennek köszönhetően folyamatos spirituális erőforrásként üzemel, amelyből a hozzánk látogatók rendszeresen töltődhetnek.

 

Hatásai legalább annyira összetettek, mint amennyire maga az Élet Virága is. Így például, aki tudatosabbá szeretne válni, aki belső felismeréseket szeretne, aki összhangba akar kerülni a saját sorsával, aki emelni szeretné aurájának rezgését, annak mindenképpen érdemes elzarándokolnia hozzánk.

 

Az Élet Virágának működéséről és felhasználhatóságáról bővebben a nyári táborunkban fogok tanítani.

 

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..