Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Az Életösztön szertartás a világbajnok

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam azt a szertartásunkat, amely a világon teljesen egyedülálló, túlzás nélkül mondhatjuk, hogy „világbajnok” mind fizikai, kézzelfogható, mind energetikai hatások tekintetében. Ez a szertartás lényegében egy isteni energia-közvetítés, mely során az aktuális égi erőkkel töltődhet fel az emberi aura. Ne feledd Szent Ágoston intelmét: „A csodák nem a természetnek mondanak ellent, hanem csak annak, amit ma a természetről tudunk.” Ha csodás hatásokra és feltöltődésre vágysz, akkor az életösztön szertartásban nem fogsz csalódni!

 

Az életösztön az iránymutató fáklya, amely fényével utat mutat az élet sötét éjszakájában. Vannak az életednek nehéz pillanatai. Olyankor joggal érezheted, hogy rád borul a sötétség és magával próbál rántani, azonban a benned lévő fény besugározza a teret és megvilágítja az életutadat.

 

Az életösztön rendszeresen közvetíti azokat az erőket, amelyek a csillagokból és a planétákból áradnak felénk éterhullámok formájában. Ezeket az energiákat használták az ókori kultúrák társadalmai: a magyarok ősei, az egyiptomiak és más ősi civilizációk.

 

Ha túlzás és csalás nélküli csodát kívánsz látni, akkor tekintsd meg a műsor 46. percét!

 

Mára azonban a sokféle zavaró energiahullám és figyelemelterelő befolyás miatt meggyöngült az emberek mentális kondenzátora, így fokozatosan eltávolodtak a spirituális fejlődés útjától. Ennek következtében már nem tudják olyan hatékonyan felvenni az amúgy változatlan intenzitással felénk áradó éterhullámokat. Ezen segít az életösztön közvetítés. Így legyőzhetőek az erők felvételének nehézségei.

 

Amikor úgy érzed, erőt vett rajtad a rosszérzés, a kétely akár önmagadban, akár a társaidban, tekints fel az égre és meríts erőt a csillagok ragyogásából, melyek emlékeztetnek téged a benned élő fényre.

 

A csillagzatok asztrális rezgései jelentős mértékben befolyásolják az életünket, ha van róla tudomásunk, ha nincs. Az életösztön szertartással Horváth Zoltán minden hónapban az aktuális kozmikus örvénylések építő, a harmadik szem csakrát fejlesztő hatásait közvetíti le.

Ezzel hangoltságot biztosít az embernek az aktuális energiákra, továbbá elősegíti, hogy plusz megvalósító erőkhöz jusson.

http://1.bp.blogspot.com/

http://1.bp.blogspot.com/

Az életösztön energiáknak van egy spirituális fejlesztő hatása is: a régen élt beavatottak ilyen energiákkal fejlesztették a tobozmirigyüket, amely a legkomolyabb spirituális szervünk. Tudniillik, a tobozmirigy a multidimenziós képességek szerve. Mindenkiben megtalálható, csak az elmúlt kétezer évben elfelejtkezett az ember használatának mikéntjéről. Itt az idő, hogy az ember újra felfedezze a benne rejlő lehetőségeket és életre keltse azt a csodát, amilyennek Isten megálmodta.

 

Az életösztön szertartás során átadott erőket a világon csak és kizárólag Horváth Zoltán képes közvetíteni! Ez az ő isteni ajándéka.

 

Legközelebb augusztus 28-án lesz lehetőség eme áldás megtapasztalására!

Ezzel kapcsolatban is érdeklődhetsz a fenylovagjai@gmail.com címen.

 

Horváth Zoltán

 

Ha azonosulni tudsz ezzel a gondolkodásmóddal, ha egyetértesz ezzel az életszemlélettel, ha hasonló gondolkodású emberekkel szeretnél tanulni, akkor figyelmedbe ajánlom programjainkat.

 

Részt vehetsz programjainkon:

  • Önfejlesztő Műhelyeinken (beszélgetős előadásainkon)
  • Hétvégi töltődéseinken (és Istentiszteleteinken)
  • Bel- és Külföldi zarándoklatainkon
  • a Naptemplomunkban és a Pálos kolostorokban tartott Istentiszteleteinken
  • Szer-napjainkon (szent ünnepnapjainkon)
  • Főnix programunkon
  • Ébresztő Táborunkban

 8

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül! Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához.

 

Felemelkedés Napja

 

Bővebb információ:

napvallas@gmail.com

szernap@gmail.com

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..