Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Az emberiség aranykorának beindítása a „Mindenség vallásával” – A spirituális ébredés csupán a kezdet!

Meg vagyok győződve arról, hogy az emberiség aranykora a mi részvételünkkel fog működésbe lendülni. A Teremtő számít azokra az emberekre, akik komolyan veszik őt és a terveit. Átalakító időket élünk, a tendenciák világosak: a félelem és a sötétség idejének paradigmájából el kell jutnunk a Mindenséggel összekapcsolódó béke és a harmónia aranykorszakáig.

 

Elgondolkodtál már azon, hogy miért nevezik aranykornak az aranykort? Csupán azért, mert az arany a legnemesebb fémek egyike? Az aranykor arról kapta a nevét, hogy azt a Nap által elvontan és valósan is megtestesített és közvetített tiszta isteni FÉNY ragyogja be.

A Nap itt csupán jelkép, ami a legmagasabb rendű lényre, a TEREMTŐRE utal. A Teremtő fénye pedig arany és fehér, mivel tiszta és nemes. Amikor ez az isteni fény betölti az embert, akkor isteni tudatra ébred – belülről. Így képletesen a Nap/Fény kezd el sugározni belőle, mely minden nemes és tiszta tulajdonsággal felvértezi az embert. Így lesz szuperember, őseredeti ember, nagybetűs EMBER.

 

Az aranykorszak nyitányán az emberiségnek szakítani kell a nem működő és csalfa hiedelmeivel. Ezt a célt szolgálják a változások: a világot azért állítják fejetetejére az isteni erők, mert az emberiség irányítói közé olyan mélyen beitták magukat a Gonosz/Sötétség erői, hogy ők sohasem engednék át önszántukból az irányítást. Ennek igazolásához és belátásához csak körbe kell nézni: a világ politikai, gazdasági, katonai vezetői és nem egyszer vallási irányítói is olyan erők befolyása alatt tevékenykednek, melyekről csak az elvakult és bigott emberek hiszik, hogy a szebb jövőnket szolgálják.

 

Nem nehéz belátni, hogy egy olyan eszmére van szükség, amely összefogja, tömöríti és egységesíti az emberiséget. De nem egy hamis ideológia mentén! Véleményem szerint a harmónia a megoldás.

A válságok és a mai pénzuralmi rendszer azt az érdeket szolgálja, hogy a diszharmónia fenntartható és elhúzódó legyen, mivel amíg az emberek feje és szíve zavaros, addig nem tudnak – vagy nem akarnak – aktívan részt venni a változásokban.

 

A „Mindenség vallása” egy olyan alternatív kifejezése, amit én alkottam. Ez egy olyan Napvallás, illetve Egységvallás volna, amely figyelembe veszi külön-külön az egyes népcsoportok lelkületét, miközben egyetlen Teremtőt jelöl meg végső, hangsúlyozom, végső forrásként.

Szerintem az emberiség első vallása, ősvallása és archaikus hagyománya ilyen lehetett. Az általam is képviselt Napvallás erre az ősképre épít. A magyarság ezt az ősképet őrzi és képviseli lelkében, ami természetesen nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy több más nép és kultúra is rátalált erre a csodára. De a csoda mára szinte teljesen elveszett, az emberek tudatlansága és téveszméi vették át helyét az eredeti filozófiának, amelynek az előttünk álló aranykorban vissza kell térnie. A Teremtővel való egységünk és a Teremtőben gyökerező testvériségünk – mely az egész emberiségre vonatkozik – nem fakadhat másból, mint emlékezésből. Emlékeznünk kell arra, hogy kik vagyunk. Ez a Napvallás által nyújtott beavatás. (Emlékeztetőül: a vallás szó latinul religio, aminek a jelentése: újra összekötni, újra összekapcsolni)

 

Vélemény szerint, amíg valaki nem képes túllépni a régi vagy éppen a legújabb hiedelmein, addig valamennyire elkülönül a Mindenségtől. A Szent Szellem, a mindent átható Szellem a bizonyítéka annak, hogy minden teremtés és teremtmény forrása végső soron közös. A magyar-nem magyar, pogány-keresztény, muszlim-gyaur, hívő-hitetlen stb. kettőségeket csak az aranykori tudatosságban élő, lelki kapcsolatokban gondolkodó, új kori emberiség lesz képes meghaladni.

 

A kvantumfizika már megerősíti a mindent mindennel összekapcsoló és beágyazó energia- és tudatmezők létezését. Tehát a tudomány e tekintetben nem mond ellent a vallásnak. Az emberiség kollektív tudatmezőjébe kapcsolódj be Te is aktív és éber állapotban. Válj Te is Fényben Élővé! (Így hívják a Napvallás, az Egységszemlélet gyakorlóját!)

Szabadulj meg minden olyan tévképzettől, mely éket ver és falat emel közéd és embertársaid közé!

Árassz harmóniát a világba!

Sugározd a Fényt a környezetedbe! Az embernek, a Földnek, a Naprendszernek, a Tejútnak, a Világmindenségnek és a Teremtőnek a részeivel kölcsönös függőségben élünk. Ez a létezésünk alapja. Az aranykorban minden ember érzékelni fogja ezt az összeköttetést. A beavatottak viszont már most is képessé tehetik magukat erre, ha figyelmüket befelé irányítják a harmóniára és minden harmóniaellenes hatást kiegyenlítenek magukban fizikai, érzelmi, gondolati és spirituális szinten!

 

Nem lehet eléggé hangsúlyoznom, hogy rendkívül fontos időben öltöttél testet. Olyan változások következnek, melyek szükségszerűek és egy jobb korszakba vezetnek át bennünket. A megpróbáltatások rövid terminusához nap mint nap közelebb kerülünk. Eközben DNS-ünket és lelkünket áthatják az új korszak erői, melyek megoldásokat, gyógymódokat és békét teremthetnek az emberben, ha él az általuk nyújtott lehetőséggel.

 

A változás és a karmikus tisztulás sohasem fáklyásmenet, de aki már most elkezdi, annak minden esélye megvan a sikerre. Ismerd meg, hogyan működik a Teremtés, az Élet és benne a sokféle Lélek. Az univerzális energiamezők mindig is jelen voltak az életünkben, csak nem figyeltünk rájuk kellőképpen. A lelked mindig készen áll arra, hogy megismerd Őt. Ne torzított vallási és tudományos doktrínák szemüvegén keresztül tekints magadra, embertársaidra és a világra, hanem a végtelen szeretet és fejlődőképesség jegyében.

 

Aki hisz, az nem aggódik, hanem önmagán dolgozik. Köszönöm, hogy elolvastad a cikkemet, mert már az is sokat számít! Ha időd és erőd engedi, teremts békét és harmóniát önmagadban minden nap!

Tegyél azért, hogy a világ kiemelkedjen a káoszból!

Sose feledd, hogy minden változás – még a legszörnyűbb is – Isten terveit szolgálja!

  

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..