Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Az emberiség átalakulóban és változóban van: A nagy ébredés

Bolygónk egy nagyszabású átalakuláson megy keresztül. Számos aspektusa van ennek a transzformációnak, s végül mindenkinek rá kell jönnie, hogy a globális változáshoz szükséges alapvető építőkockák mi vagyunk, s ez velünk, a kollektív szinten álló emberiséggel veszi kezdetét.

Folyamatosan arra hívják fel a figyelmünket, hogy jelenlegi életmúltunkon túl fejlődjünk, használjuk ki a végtelen lehetőségtárunkat, s engedjük el a „mankóinkat” és szárnyaljunk. Mi folyamatosan olyan külső tényezőket keresünk, mint amilyen a technika vagy az alternatív utak, amelyek nagyszerűek. Ámde az emberiség nem képes túllépni a jelenlegi paradigmáin, hacsak nem változnak meg maguk a Földön élő lelkek.

 

http://3.bp.blogspot.com/-

 

Ebből az állapotból kezdhetjük el megvalósítani a földön való ténykedésünknek ama új formáit, amelyek a jelenlegi korlátainkon való túllépésre, valamint a bőség, a béke, a jólét és a felfedezés megteremtésére ösztönöz bennünket. Az emberiségnek a szeretet, a béke, az együttműködés, az elfogadás és a megértés állapotában kell működnie, ha tovább akar lépni és ki akarja terjeszteni a jelenlegi korlátait és definícióit, amelyeket saját maga erőltetett magára. A paradigmaváltás azon része, amelynek manapság a szemtanúi vagyunk itt a Földön, abból áll, hogy az emberek ráébrednek arra, ami igazából történik. Ez egy nehéz folyamat lehet, mivel sok embert rávettek arra, hogy bizonyos dolgokat valósnak higgyenek, miközben nem azok. A fősodrású médián, az oktatáson, stb. keresztül hamis ideákkal és hitrendszerekkel lettünk beprogramozva arról, hogyan működik a világ és az az ipar, amely a működését szabályozza. Azt is belénk programozták, hogy milyenek legyünk, hogyan viselkedjünk, és hogy mit tegyünk bizonyos szituációkban. Az irányítottságnak ez a fajtája eltávolít a lelkünk hangjától, a szívünktől és attól a képességünktől, hogy igaz önmagunk legyünk. Mi egy fiatal faj vagyunk és még csak most kezdjük felfedezni a szívünket.

 

Csupáncsak egy szűk embercsoport és az általuk irányított vállalatok tartják ellenőrzésük alatt a világ erőforrásait. Amikor valamiféle olyan dolog történik, ami ezen iparágakat vagy multinacionális vállaltokat fenyegeti, akkor iszonyúan nagy erőfeszítéseket tesznek annak érdekében, hogy az információkat elrejtsék és titokban tartsák. Az átalakulásnak ez a része az apokalipszis, amely egy olyan ókori görög szó, amelynek jelentése magában hordozza az „átlátszóság” fogalmát. Ez nem mindig egy könnyű folyamat. Olykor nehezére esik egy emberi elmének bizonyos információkat befogadni, azután hogy egy olyan sajátságos hitrendszert fogadott el, amely majdnem minden ember életében megtalálható. Mi egy hétmilliárd főből álló gyerekcipőben járó fajt alkotunk, amelyet számos különböző hitrendszer választ szét. A bennünket elválasztó hitrendszerek elkezdtek omladozni, s mindannyian elindultunk az egységesülés (egység) megteremtésének az irányába. Ez az, amiért itt vagyunk: egy emberi fajt alkotni. Képzelj el egy, az értelem által egyesített emberi fajt a hitrendszerek által különválasztott helyett. Valaki egyszer azt mondta, hogy az elme akkor működik a legjobban, amikor az ejtőernyő: ha nyitva van!

 

Sokak számára nehezen hihető a tömeges agymosás gondolata, azonban nem az. Az agyunk és a tudatosságunk nagymértékben programozható. Az, ahogyan a valóságot érzékeljük közvetlenül kapcsolatban áll azzal a valósággal, amit teremtünk. Az emberi történelem során a szellemi elit megerősítette saját fölényét azáltal, hogy szántszándékkal nevetségessé tett a valóságról szóló olyan gondolatokat és újszerű koncepciókat, amelyek nem illettek az általánosan elfogadott keretekbe.

Tették mindezt abbéli pozíciójukat kihasználva, hogy náluk volt az irányítás „hatalma”, továbbá erőforrásaikat a társadalom agymosására fordították. A legjobb történelmi példa az ókori Róma és a kereszténység. Az elit tiltó határozatot hozott mindenki ellen és büntetéssel sújtott mindenkit, aki nem követte őt. Egészen a közelmúltig az ment, mint amikor az ókori Róma az egész világra kiterjesztette a hatalmát: felkutatták a tudósokat és meggyilkolták őket, miközben a munkájukat elkobozták és elrejtették a társadalom elől. Ennek klasszikus példája Galilei esete.

 

http://greek.heartmindsynergy.com/

 

Hogyan járnak el manapság? Ez egy összeesküvés volna? Nos, amennyiben ez iránt érdeklődsz, akkor az első kérdés, amit fel kell tenned magadnak a következő: ki gyakorolja a kontrollt jelenleg? Ki szabja meg az „igazságot” az embereknek, miként teszi ezt és hogyan szerezhetünk tudomást arról, hogy mi megy végbe valójában a világban? Mindezek után, senki sem tagadhatja komolyan, hogy az emberiség vágya a tudásszomj és az igazság. Az egyetlen különbség az, hogy mindenki különböző módszerek felhasználásával keresi azokat. Néhányan egyszerűen csak elhiszik, amit nekik mondanak, míg mások jobban elmélyülnek a kutatásban. Az igazságot sohasem lehet elrejteni és mindig fel lehet fedezni annak a valóságnak néhány aspektusát, amely a tömegek elől el van zárva.

 

Egy nagyon rövid ideig a domináns „igazságosztók” a televízió-műsorból jöttek elő. Egyáltalán nem titok, hogy a fősodrású médiaforrások rendkívüli mértékben manipulatívak. Azok egy maroknyi multinacionális vállalat kezében vannak, akik – ezt mindannyian tudjuk – a kormány, a kormányzati politika ellenőrzése alatt állnak. Ilyenek: a Time Warner, a Disney, a Viacom, a News Corporation, a CBS Corporation, és a NBC Universal.  Ami még ettől is sokkal különösebb az az, hogy ezek a vállalatok egymással is kapcsolatban állnak. A többszörös vezérigazgatók és munkáltatók a Külkapcsolatok Tanácsának tagjai, és az összes ilyen szervezetet mindig ugyanazok a családok vezetik – olyanok, mint a Rockefellerek. Ez vajon elgondolkodtatja az embereket? Nem azt kérem tőled, hogy vakon higgyél nekem. Úgy gondolom, hogy ez egy ismert tény. Böngéssz ezen a honlapon, ha bizonyíték után kutatsz, vagy egyszerűen tarts önvizsgálatot. Ha szeretnél példát az ilyen médiakapcsolatokra, akkor kezdésképpen kattints ide: http://www.wakingtimes.com/ (angol nyelven)

 

Még ettől is sokkal mulatságosabb, hogy azok a vállalatok, amelyek a fősodrású médiát birtokolják és irányítják, egyúttal nagy olajvállalatokat, nagy gyógyszergyárakat, nagy energiát előállító és forgalmazó vállalatokat, hatalmas élelmiszeripari vállalatokat és egyebeket is birtokolnak. Tulajdonképpen emberek és az általuk vezetett vállalatok egy kis csoportja birtokolja életünk valamennyi szegmensét. Az egyre inkább világossá válik napjainkban, hogy minden, ami körülvesz minket, egyáltalán nem jó mindannyiunk számára. Például mind az élelmiszeripar, mind a gyógyszeripar kiegészíti egymást a tekintetben, hogy az egyik megbetegít bennünket, míg a másik meggyógyít minket. Ez egy körforgás.

 

Már nem vágyunk arra a fajta környezetre, amely a mindennapokban körbevesz bennünket és elkezdtünk ráébredni arra, hogy akkor változtathatjuk ezt meg, amikor csak szeretnénk. A változás nem tud egy másodperc alatt megtörténni. Néha a felfogásunk van útban. Ami valakinek 10 vagy 20 évnek tűnik, az másoknak egy másodperc lehet. Az az átalakulás, amelyen mi keresztülmegyünk, gyors és annak a felismerésével veszi kezdetét , hogy közülünk már sokan összehangolódnak azzal a jelenlegi rendszerrel, amelyet a Föld bolygó önmaga irányítására használ. Az az érzés, ami nincs összhangban a többséggel, sokakból azt váltotta ki, hogy „lépjen ki” a rendszerből és kezdjen el önmaga számára teremteni. Ugyanakkor ez arra buzdított másokat, hogy olyan információkat kezdjenek el terjeszteni, amelyek még több ébredést eredményeznek világszerte. Egy tömeges hullámhatás terjed körbe a Földön éppen most. Amit mindnyájunknak meg kell tennie, az nem más, mint a szívünk követése, a félelem elengedése ennek megtételéhez, továbbá észre kell vennünk, hogy ezekben az időkben a Föld ténylegesen a mi játszóterünk.

 

Sok szeretettel,

 

forrás: http://www.wakingtimes.com/

 

fordította: Száraz György

 

Boldog napot

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..