Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Az emberiség földönkívüli DNS-e: mindannyian a csillagistenek ránk hagyott kódolt üzeneteit hordozzuk magunkban

Tényleg örökbe kaptuk volna a génjeinket egy olyan fejlett idegen fajtól, amely elhintette az élet magvait a bolygónkon, és genetikailag a saját képükre hozták volna létre a mi fajunkat?

Vajon az emberi genom bizonyítékokat rejt a földönkívüli származásunkra vonatkozólag?

Van-e kódolt üzenet az emberi DNS-ben?

 

Számos zavarba ejtő ősi lelet arra engedi következtetni az archeológusokat, hogy a hajdan volt kultúrák sokkal fejlettebbek voltak, mint azt korábban hitték.

 

Az evolúció darwini felfogásában tátongó hézagok megkérdőjelezik a mélyen gyökerező meggyőződéseinket és arra inspirálnak, hogy tárjuk ki elménket az új lehetőségek előtt és újfajta nézőpontból fedezzük fel az ősi világokat.

 

2.1

 

Az elméletet, mely szerint „valakik” elvetették az élet magvait a bolygónkon, már régóta propagálják a kiváló tudósok. Hadd említsem meg eklatáns példaként erre Sir Francis Crick-et.

 

Sir Francis Crick (1916-2004) Nobel-díjas, csillagász és a DNS-molekula társfelfedezője. Ő azzal a javaslattal állt elő az 1980-as években, hogy egy fejlett civilizáció élettel termékenyítette meg a Földet a régmúltban. Ezt az elméletet nevezték Irányított Pánspermiának.

 

Sir Francis Crick nem csupán intelligens, hanem ugyanakkor bátor tudós is volt, aki nem hátrált meg az ellene irányuló kritikákkal szemben, amelyek olyanoktól származtak, akik ferde szemmel nézték az unortodox elképzeléseket.

 

Az élet eredete után folytatott kutatás közepette, Crick nem követte az ókori történelmi misztériumokat, ő a DNS és az RNS természetére fókuszált, továbbá arra, hogy az akkori nézetrendszer szerint, miképpen alakult ki az élet a Földön.

 

„Abból indulunk ki, hogy néhány távoli planétán úgy 4 milliárd évvel ezelőtt egy fejlettebb lényforma alakult ki, aki – hozzánk hasonlóan – felfedezte a tudományt és a technikát, ily módon már sokkalta korábban kifejlesztette azokat.”

 

Az élet legkorábbi nyomai, melyeket jelenleg képesek vagyunk kimutatni, úgy 3,6 milliárd évvel ezelőtti kőzetekben találhatók..,, ámde a kövületek tanúbizonysága, amely olyan egyszerű állatokból valók, melyek kemény alkotórészei fenn tudtak maradni, csupán 0,6 milliárd évre tekintenek vissza.” – írja Sir Francis Crick a Maga az élet című könyvében.

 

Crick tisztában volt a DNS elképesztő bonyolultságával. Rámutatott arra, hogy a legegyszerűbb sejtes organizmus kifejlődése is 1,4 milliárd évet vett igénybe. A következő létfontosságú lépés a komplexitás terén a többsejtűvé válásban további majdnem 2 milliárd évbe telt. Mindazonáltal, amikor az emlősállatok 200 millió évvel ezelőtt váratlanul megjelentek, valamilyen oknál fogva a komplexitás egy kvantumugrást tett.

 

2.2

 

Ugyanakkor az emlősök kifejlődése csupán egy kis időbe telt, összehasonlítva a legkorábbi és legegyszerűbb életformákkal. Mi történhetett?

 

Crick felfedezte, hogy az Irányított Pánspermiát támogató meggyőző bizonyíték a kövületekben leledzik. Crick elmélete szerint a mikroorganizmusoknak hirtelen kellett megjelenniük „bármiféle prebiotikus vagy nagyon primitív organizmusra utaló bizonyíték nélkül.”

 

Crick igazolni tudta a kövületi bizonyítékok hiányát az átmeneti életformákra vonatkoztatva. Crick szerint az átmeneti életformáik, amelyek a bizonyítékot szolgáltatják az evolúcióra, csupán egy küldő planétán fordulhatnak elő, nem pedig a Földön.”

 

Crick arra következtetésre jutott, amit Irányított Pánspermia-elméletnek nevezünk.

Ez abból indul ki, hogy az életformák forrása a világegyetem egy másik helyére nyúlik vissza, majdnem bizonyosan egy másik planétára; hogy az egy nagyon fejlett formát ért el még mielőtt ide érkezett volna; s hogy az itteni életet olyan mikroorganizmusok indították el, amiket egy fejlett civilizáció valamiféle űrhajó segítségével jutatott el ide.

 

Egy másik tudós is előállt egy érdekes elmélettel, nevezetesen, a Sydneyben működő Macquarie Egyetem Ausztrál Asztrobiológiai Központban dolgozó Paul Davies. Ő úgy véli, hogy elképzelhető, hogy idegen üzenet van kódolva az emberi DNS-ben.

 

A tudósok nemrégiben felfedezték a „hulladék” DNS nagy szekvenciáit, amely nem tartalmaz géneket és nagyon stabilnak tűnik. Ha az idegen intelligenciák egy üzenetet juttattak a földi organizmusokba, akkor ez egy olyan hely, amely biztosan annak tűnik.

 

A mesterségesen előidézett változást könnyen el lehetne temetni, el lehetne fojtani, vagy selejtként ki lehetne dobni. Az ideális megoldás az lehetne, ha az üzenetet tengernyi önmagát másoló és javító mikroszkopikus gépezetbe kódolnák, amelyeket sokszorozódásra és a megváltozott körülményekhez való alkalmazkodásra programoznának.

 

Szerencsére ilyen gépezetek már vannak: élő sejteknek hívják őket. Például a testünkben található sejtek az Anyatermészet által több milliárd évvel ezelőtt írt genetikai üzeneteket tartalmaznak. – mondta Davies.

 

Davies professzor szerint a kódolt üzenetet akkor fedezhetnénk fel, ha az emberiség rendelkezne az olvasásához és megértéséhez szükséges technológiával.

 

Az emberi DNS-be kódolt üzenet voltaképpen roppant időintervallumot vészelt át.

Az amerikai tudósok szerint, az emberi DNS és az egerek DNS-ének javarésze gyakorlatilag változatlan tudott maradni több tízmillió éven keresztül.

 

Amennyiben figyelembe vesszük azoknak a bizonyítékoknak és nyomoknak a jelentőségét, amelyeket a csillagistenek hagytak hátra nekünk bolygó szerte, akkor logikusan hangzik, hogy kódolt üzenet lapulhat a DNS-ünkben. Az emberi sejtek kiváló helyek arra, hogy üzeneteket ültessenek beléjük. Ha valóban földönkívüli üzenetek találhatók a DNS-szálainkban, akkor az reményre ad okot a tekintetben, hogy egy napon majd felfedezhetjük és megfejthetjük azt.

 

Hasonlóképpen a földönkívüliek a planétánkra jöttek, génsebészeti úton megteremtettek bennünket, a génjeiket már meglévő állatok génjeivel vegyítették, s talán egyszer majd az emberiség eljut a messzi űrbe, megveti a lábát egy másik bolygón és új életet indít útjára…

Forrás: http://www.messagetoeagle.com/extraterrdnahum.php?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=messagetoeaglecom_daily_news_for_07_26_2015#.VbYTQfntmkphttp://www.messagetoeagle.com/extraterrdnahum.php?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=messagetoeaglecom_daily_news_for_07_26_2015#.VbYTQfntmkp

Paul Davies és E. Lloyd gondolatait tolmácsolta Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..