Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Az érdekes ősi Takenouchi dokumentumok feltárják az emberiség földönkívüli eredetét

Az érdekes Takenouchi dokumentumok nem csupán az emberi nem földönkívüli eredetének titkát leplezik le, hanem Atlantisz történetét és Jézus sírjának helyszínét is. Kétségtelen, hogy ez a rendkívüli dokumentumsorozat újraírhatná az egész történelmünket.

 

A Takenouchi dokumentumokat Takenouchino Matori (Hegurimo Matori) ültette át a modern japán Kana írásjegyeire, melyek a több mint 2000 évvel ezelőtti kínai írásjegyekkel keveredtek. Az ókori vallási szövegek eme apokrif gyűjteményét egy japán régészekből álló csoport fedezte fel az 1930-as években.

 

 

Ezek az ősi iratok az emberiségnek a földönkívüli lényekkel kapcsolatos számos elképesztő történetét tartalmazzák.

Ezek az ősi iratok az emberiségnek a földönkívüli lényekkel kapcsolatos számos elképesztő történetét tartalmazzák.

 

 

Úgy gondolják, hogy az eredeti dokumentumokat az Istenek Korának misztikus írásmódjával vetették papírra, amely még azelőtt létezett Japánban, hogy a kínai karaktereket átvették volna, s amely állítólag valamennyi emberi nyelv összes elemét magába foglalta, beleértve a héber, a görög, az egyiptomi hieroglifák, a sumér, a római ábécé, a szanszkrit és a kínai nyelvét.

 

 

A Takenouchi dokumentumokról azt beszélik, hogy a Takenouchi család őrizte meg, amely a Takenouchino Matori – a legendás japán hős – leszármazottjaiból áll.

A Takenouchi dokumentumokról azt beszélik, hogy a Takenouchi család őrizte meg, amely a Takenouchino Matori – a legendás japán hős – leszármazottjaiból áll.

 

 

A Takenouchi dokumentumok támogatói szerint valamennyi emberi kultúra forrása Japán volt, amely békében és harmóniában foglalta magába a világ műveltségét. Az apokrif dokumentumok arról mesélnek, hogy Sumera-Mikoto hogyan jött a Földre egy magasabb világból Ameni-ukifune-n, hogy a világkormány Japánban volt, valamint hogy Sumera-Mikoto egyesítette a világot. A világ nagy szent mesterei, Mózes, Jézus, Mohammed, Sákjamuni Buddha, Konfuciusz és Lao-ce az öt színű fajból született, amely a japán fajból ágazott le és valamennyien Japánba mentek tanulni és képezni magukat.

 

A keresztények számára Jézus Krisztussal és az ő sírjával kapcsolatos történet a legelképesztőbb.

 

Eme ősi japán dokumentumok szerint Jézus először Japánba látogatott 21 és 33 éves kora között.

 

Ez kiváltképp érdekes, mivel a Biblia nem sok említést tesz Krisztus korai éveiről.

A dokumentum azt állítja, hogy Jézus az anyanyelvet és a kultúrát tanulmányozta, mielőtt visszatért volna Jeruzsálembe, ahol keresztre feszítették.

 

E vitatott japán dokumentumok szerint nem Krisztust feszítették keresztre, hanem fiatalabb testvérét Isukiri-t (akiről nincs szó a Bibliában): nemesen az ő helyére lépett a kereszten, azt a látszatot keltve, hogy ő Isten Fia, míg a valódi Krisztus Szibériába menekült.

 

Néhány évvel később Alaszkán keresztül megérkezett Hachinohe kikötőjébe, amely pont 40 kilométerre van Shingo-tól. Útja egy falucskába vezetett, ahol megházasodott, három gyermeke született és 106 éves koráig élt.

 

 

Ez egy olyan földsír a Shingo nevű kis japán falucskában, amely Jézus Krisztus sírját jelzi.

Ez egy olyan földsír a Shingo nevű kis japán falucskában, amely Jézus Krisztus sírját jelzi.

 

 

A Japán Aomori Prefektúra Shingo nevű kis falucskájáról azt beszélik, hogy Jézus Krisztus feltételezett sírjának ad otthont. Jézus sírja mellett van egy ugyanolyan sírhalom, amelyről úgy tartják, hogy Isukiri egyik fülét foglalja magában, valamint egy Szűz Máriától elemelt hajtincset is.

 

 

4.4

 

 

A Takenouchi dokumentumok azt is állítják, hogy Mu és Atlantisz legendás civilizációi valóban léteztek. Ezeket a kultúrákat Tenpenchii folyamán pusztították el. Az ilyen műveltségeknek a létezését nem csupán a Takenouchi dokumentumok igazolják, hanem a napjaink technológiájával kivitelezhetetlen ősi emlékek és épületek léte is bizonyítja.

 

Az írásos feljegyzés felfedi az istenek családfáját, az isteni személyiségek sokféle típusát, továbbá ősi térképeket is.  A tartalma tudósít az egész univerzum történelméről és időskálája a világegyetem teremtésétől az írott történelem kezdetéig tartó időszakot öleli fel.

Ez valóban egy csillagászati munka. Sok elképesztő történetet találunk benne az emberiségnek a földönkívüli lényekkel való kapcsolatáról. Például, a szövegek megemlítik, hogy a legjelentősebb szent kincsek olyan kardok és tükrök, amelyeket egy rejtélyes földönkívüli anyagból, a Hihiiro-kane-ból készítettek.

 

A Takenouchi dokumentumokat régóta titokban őrzik azért, hogy Sumera-Mikoto rendelkezése szerint a történelem valódi tényei fennmaradhassanak. Sajnálatos módon a szövegek elpusztultak a II. világháború alatt. Csupán másolat maradt fenn belőlük.

 

Ennek ellenére a Takenouchi dokumentumokat a mai napig továbbra is idézik az emberiség eredetét kutatók és más misztikusok.

Forrás: http://www.messagetoeagle.com/intriguing-ancient-takenouchi-documents-reveal-humanitys-extraterrestrial-origins/

Fordította: Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..