Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Az oltások leleplezése

Senkit sem szeretnék lebeszélni a védőoltásokról, de pár fontos adatot azért megfontolásra érdemesnek tartok. Ezek orvosi körökből származnak, megalapozottak és publikált eredmények, amelyek azonban nem kaptak elegendő nyilvánosságot az úgynevezett „szabad médiában”. Hiedelmekről, a valóságról és véleményekről lesz szó. 

 

Az oltásokról megoszlanak a vélemények: egyesek helyeslik, mások elfogadják, megint mások ellenzik. Ez mindenkinek a saját döntése és felelőssége kell, hogy legyen. Ezzel együtt leplezzünk le néhány mítoszt és hiedelmet, amelyet érdemes volna tudni az oltásokról.

Többek között Ghislaine Saint-Pierre Lanctot, kanadai orvosnő is külön kitér az Egészségügyi maffia című könyvében ennek a témakörnek a furcsaságaira. Az ex-doktornő kereken hazugságnak nevezi, hogy az oltások megvédenek bennünket egyes ártó szándékú vírusokkal és mikrobákkal szemben, így általuk elkerülhetjük a fertőzéseket és a járványokat.

Egyes orvosok szerint a védőoltások nemcsak megelőzhetik, hanem elő is idézhetik a betegségeket. Az oltás szó szerint kiválthatja éppen azt a betegséget, ami ellen meg kellene védenie bennünket. Ezen kívül a beoltott egészséges ember képes terjeszteni a betegséget. De ami beláthatatlan hosszú távú következményekkel jár: az oltás fogékonyabbá teheti az embert a betegségekre. Ehhez képest az oltóanyagok előállítási költsége óriási.

Simone Delarue mondta, hogy „Beoltani annyi, mint mesterséges immunitással helyettesíteni.”

Kétség sem férhet hozzá, hogy a legideálisabb a természetes immunitás, ami egyébként tinédzserkorig az emberek 80-90%-ban megvan. Ám amikor oltásokat kapunk, akkor észrevétlenül kiiktatjuk a testünk elsődleges védelmi vonalát. Vagyis a természetes immunitást mesterségessel cseréljük fel. Ez rossz üzlet, aminek a következményeit egész életünkön át viselnünk kell.

A doktornő könyvében leírja, hogy bizonyos oltások kifejezetten haszontalanok:

  • tuberkulózis és tetanusz: velük szemben az ember soha nem immunis
  • rubeola: a nők 90%-a természetesen védett. A megkapás kockázata a terhesség első három hónapjára korlátozódik
  • diftéria (torokgyík): a legnagyobb járvány idején is csak a gyerekek 7%-t kapta el
  • influenza és hepatitis B gyorsan válik erősen ellenállóvá az oltások antitestei ellen, ezért felesleges és veszélyes az oltás az ex-doktornő szerint

Pár szót szentelnék a H1N1 vírusnak és védőoltásnak is.

Az USA-ban a terhes nők felét beoltották vele hála a H1N1 kampánynak. Később nyilvánosságra hozták a hihetetlennek tűnő eredményeket is: a korábbi évhez viszonyítva a vetélések száma több mint 700%-al nőtt a beoltott nők körében.

Egy tanulmány szerint a szezonális influenza elleni oltást kapó nőknek háromszor, míg a H1N1 vírust is tartalmazó oltást kapók esetében tízszer volt nagyobb a vetélések száma az előző év értékeinél.

Az Amerikai Járványügyi Hivatal (CDC) szerint ez nem lényeges és a változatlan formában kiadott 2010/11-es védőoltást ismét minden korosztálynak és embercsoportnak egyformán ajánlotta.

Ezek után a katasztrofális adatok után említést érdemelnek az oltások szövődményei. Ugyebár, belénk nevelték, hogy az oltások ártalmatlanok. Ha valaki ezt meg meri kérdőjelezi, akkor azt kirekesztik, kizárják az orvosi kamarából, eretneknek bélyegzik, többnyire megszégyenítik, általában bolondnak tartják és sokszor lejáratják.

Vegyük a fáradságot és alkalomadtán olvassuk el egy-két gyógyszernek a mellékhatásokról szóló betegtájékoztatóját.

 

Az oltások szövődményeinek a lehetséges veszélyei

Az oltások szövődményei az allergiától és az idegrendszeri zavaroktól a halálig (hirtelen csecsemőhalál) terjedhetnek.

Mikor jelentkezik a szövődmény? Ez meglehetősen változó és egyébként megjósolhatatlan. Néhány naptól a nemzedékekig terjedhet a különféle szövődmények kihatása.

Néhány jellegzetes szövődménytípus:

Rövid lejáratú: maga a betegség, allergiák, láz, vesegörcsök, ödéma, reuma, gyomor- és bélbántalmak, váratlan csecsemőhalál, az idegrendszer heveny betegségei, oltási szívinfarktus, hepatitis B, magzat elváltozása vagy halála

Közepes lejáratú: autizmus, agykárosodás, mentális problémák, gyermek leukémia, ismétlődő fertőzések, számos allergia

Hosszú lejáratú: egyensúly megbomlása, immunrendszer gyengülése, sejtösszetevők működési zavarai; idegen, a faj genetikai kódjába örökíthető fehérjék bevitele (új mutáció), meddőség, krónikus fáradság, epilepszia, Parkinson-kór, szív-érrendszeri betegségek, allergiák, degeneratív betegségek, régi betegségek kiújulása, új betegségek megjelenése

 

Az oltások veszélyeiről jól dokumentált könyvtár létezik. Bírósági perek zajlanak bizonyos oltóanyagok gyártói ellen. Kárpótlási alapokat hoznak létre kormányzati szinten, aminek csupán a szépséghibája annyi, hogy közpénzekből fizetik vissza a kárpótlásokat és nem a gyártókat terhelik vele.

Akit jobban érdekel a téma, bátran keressen utána az oltások katasztrofális következményeinek az Interneten.

Külön ajánlom az érdeklődők figyelmébe: Ghislaine Lanctot Egészségügyi maffia című könyvét.

 

Jogi nyilatkozat: Cikkeinknek és bejegyzéseinknek nem áll szándékában orvosi tanáccsal szolgálni, diagnózist felállítani vagy gyógymódot javasolni. Az itt kifejezésre juttatott nézetek nem feltétlenül tükrözik a hírközlő médium álláspontját.

Akit jobban érdekel a téma, mindenképpen javaslom, hogy olvasson utána és tudjon meg többet róla.

Alkalmazása mindig csak saját felelősségre ajánlott. Használatáról kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Nem árt, ha az orvos szakirányú természetgyógyász is!

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..