Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Az Önfelfedezés szere

Írta/Szerkesztette: Posted on 1

A 2019-es esztendő a Merkúr bolygó szellemi és energetikai hatásai alatt áll. Ebben az évben kiemelten támogatott lesz a megújulás és az önfelfedezés. Erre érdemes mostantól fokozatosan ráhangolódni, hogy mire február hónapban megtörténik a teljes energetikai évváltás, addigra tökéletes legyen az összhang a saját energiamezőnk és a merkúri hatások között. Ehhez járul hozzá az Önfelfedezés szere.

Önmagunk feltárásában minden eddiginél nagyobb mélységekbe hatolhatunk be 2019-ben. Minden egyes bolygó valamilyen hatást gyakorol a tudatalattinkra és a tudatosságunkra egyaránt. Ezek közül a merkúri esszenciák a különféle tervek kigondolásának és megvalósítási útjának kidolgozásában lehetnek hatalmas motivátorok. Ezt úgy érik el, hogy az aktuális merkúri hatások átitatják az aurát, aminek a következtében egyre szorosabbá válik a kapcsolatunk a tudatosságunk eddig felfedezetlen és ritkán megközelíthető rétegeivel.

 

 

Hogyan? Úgy, hogy a hét ősbolygó közül a Merkúr fennhatósága alatt áll spirituális szempontból az a képesség, hogy mindent mindennel össze tudjon kötni, illetve hogy ráébressze az embert az élet egyes elemei között már meglévő összefüggésekre.

Individuális szintre vetítve a merkúri szellemiség és energetika az Önmagunkhoz való kapcsolódást segíti elő. Ezt úgy éri el, hogy a Nagy Egészre hangolja rá az embert. Itt Nagy Egész alatt a mindent átható tudatmezőt értsük. Ettől a végtelen potencialitástól az emberek többsége egyrészt a feszült, túlhajszolt, betegségekre hajlamos életmódjából fakadóan, másrészt az anyagba süllyed, kétkedő és elégedetlenkedő attitűdje miatt régóta eltávolodott. Voltaképpen érzékeltenné vált a magasabb rendű világokban, végső soron a Nagy Egészben zajló folyamatokra.

 

A merkúri tendenciák ezen úgy tudnak változtatni, hogy növelik az ember érzékenységét a teremtéssel való eggyé válásra, ami eleinte a következő szinteken ölthet teste, ha valaki sikeresen veszi az útjába kerülő akadályokat:

  • jobban fog kapcsolódni a kollektív tudati mezőkhöz,
  • empatikusabb lesz az embertársaival azáltal, hogy egyre inkább képes lesz összehangolódni velük,
  • rátalálhat önmagában olyan készségekre, amelyek eddig szunnyadtak benne.

 

Ezek a fejlődési szintek mindenkinek megadatnak, aki a merkúri hatásokat rendszeresen magába szívja és hagyja kibontakozni. Ez utóbbi „kibontakoztatás” azt jelenti, hogy az ember nem rombolja le saját magában eme áldásos hatásokat a helytelen gondolkodásmódjával és az önpusztító életvitelével.

 

A Merkúr felszabadító erejét főként azok tapasztalhatják meg, akiknek szokásává vált a túlzott önfegyelem, a merevség, a stressz és a görcsös viselkedés. A Merkúr 2019-ben is oldani fogja ezeket a belső kommunikációs gátakat, hogy minél fesztelenebbül, ösztönösebben tudjuk megélni a jelent.

A különféle tudatszintjeinken elképesztően sokféle zavaró tényező bújik meg, amelyek sokszor saját magunk előtt is észrevétlenek, ám amikor kedvező helyzet adódik számukra, akkor villámgyorsan kifejtik korlátozó vagy éppen gátló hatásaikat.

Ez a személyiségfejlődés témaköréhez vezet át bennünket. Aki minden eddiginél alaposabban kívánja felfedezni a saját és a környezetében élők kvalitásait, aki valóban szeretne megtanulni spirituálisan élni és egyre többféle energiacserét folytatni a Nagy Egésszel, aki kész befogadóvá válni a teljes ellazultság és elengedés állapotát elérve – legyen szó meditációról vagy egy hétköznapi problémamegoldásról –, annak különösen érdemes egómentesítéssel foglalkozni 2019-ben. Továbbá olyan típusú szertartásokon részt venni, mint amilyen az Önfelfedezés szere, melynek nem titkolt célja az önbecsülés és az életbe vetett bizalom növelése, az aggodalmak megszüntetése, a félelmek okozta merevség feloldása.

 

 

Várunk Téged az Önfelfedezés szerét is magába foglaló rendezvényeinkre!

Istentiszteleteink és Szer-napjaink során rendszeresen végezzük egyebek mellett ezt a rituálét is.

 

A cikket írta és szerkesztette: Száraz György

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részletes eseménynaptárunkat itt találod: https://napvallas.hu/programnaptar/

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

Istentiszteletek http://napvallas.hu/programok/tudj-meg-tobbet-az-istentiszteletekrol-es-ami-mogottuk-van/

Aurafejlesztő és Meditációs Klubok http://napvallas.hu/programok/aurafejlesztoi/

Főnix-programok http://napvallas.hu/programok/fonix-pHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/fonix-program/”rogram/

Egómentesítő kurzusok http://napvallas.hu/programok/egomentesito-kurzus/

Karma Oldó Napok http://napvallas.hu/programokHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/karma-oldo-nap/”/karma-oldo-nap/

Szer-napok (szent ünnepnapjainkon) https://www.facebook.com/napvallas/?fref=ts

Ébresztő Táborok https://napvallas.hu/programok/holisztikus-tabor/

Bel- és külföldi zarándoklatok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=ts

Ízisz Napjai https://napvallas.hu/programok/izisz-napjai/ 

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

 

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Boldog napot

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature