Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Az önmagát teleportáló DNS

Világrengető vagy világröhögtető Luc Montagnier francia tudós felfedezése, miszerint a DNS képes az egyik kémcsőből egy másikba teleportálni? Ha igen, van-e erre tudományos vagy holisztikus magyarázat? Hol tart ma a kutatás? Milyen konklúziókra vezetne ez a világraszóló áttörés?

Luc Montagnier az AIDS-et okozó HIV-vírus felfedezéséért kapott Nobel-díjat 2008-ban. A tudós nem kevesebbet állít, mint hogy elektromágneses hullámok segítségével teleportálni képes a DNS-t. A virológus kimutatta, hogy az örökítő anyagot alkotó DNS-molekula alacsony frekvenciájú elektromágneses hullámokat bocsát ki magából. A következő állítása pedig az, hogy eme hullámok segítségével a DNS képes vizes oldatok között teleportálódni. Értsük jól: minden eddig ismert „hagyományos” fizikai kapcsolat – például az egyik oldatból mintát helyezni a másikba – nélkül közlekedni.

 

A kísérlet abból állt, hogy egy kémcsőben ismert szekvenciájú (információtartalmú) DNS szakaszokat tartalmazó, vizes oldatot készített és azt milliószorosára hígította. Ezt követően e kémcső mellé egy teljesen tiszta – DNS-től mentes – másik kémcsövet helyezett. Mindkét kémcsövet egy fémdobozba tette azért, hogy a Föld mágneses mezejét leárnyékolja. A kémcsövek közé egy elektromágnest helyezett, mely 7Hz-es rezgést produkált. Ezzel gyakorlatilag egy mágneses teret hozott létre, amelyben a kémcsövek órákig álltak.

Néhány órával később újra több milliószorosára hígította az oldatokat, majd leszűrte azokat. Ekkor megmérte az elektromágneses sugárzásukat. S ekkor jött a hihetetlen felfedezés: a két oldat frekvenciája megegyezett egymással. Vagyis azonos jeleket mért. Monsieur Montagnier kijelentette, hogy a DNS-oldat sajátos elektromágneses sugárzása a közös tárolásnak köszönhetően átadódott a tiszta víznek. Ennek tudható be a frekvenciaegyezés.

 

A virológus PCR nevezetű (polimeráz-láncreakció) módszert alkalmazott, amit amúgy DNS sokszorosításra használnak. Ezt az eljárást bevett módszerkén alkalmazzák már elenyészően kicsi mennyiségű DNS kimutatására többek között a bűnügyi helyszíneléseknél. A technológia lényege, hogy voltaképpen felszaporítják a mintában lévő DNS-t egészen addig, amíg egyértelművé nem válik a kimutatása más módszerek segítségével is. Tehát fontos megjegyezni, hogy ennek az eljárásnak mindenképpen szüksége van egy alapmintára, amit lemásolhat. Ennek hiányában a folyamat értelmét veszíti.

 

Mindebből az következik, hogy ennek a kísérletnek a „hagyományos” paradigma szerint nem lett volna szabad sikerülnie. Hiszen hogyan került át egy tiszta vizű kémcsőbe egy másik kémcső tartalma? Tegyük hozzá, hogy ugyanazt a sokmilliószorosára hígított DNS-t kapta vissza eredményül. Tehát adott a kérdés: hogyan került a szomszédos kémcsőbe a DNS?

 

A SZAKMA REAKCIÓI

 

A Nobel-díjas tudósnak minden bizonnyal fejébe szállt a dicsőség. Jó dolgában már nem tudja, mivel múlja felül a kitűntetését. – ilyen és ehhez hasonló kétkedéssel fogadta a szakma, illetve a tudományos közvélemény hangadói grémiuma a tudós bejelentését. Mivel a világhírű tudós még nem elégítette ki a részletek teljes körű ismertetésével a tudóstársadalmat, ezért neves intézetek vezetői inkább szenzációkeltésnek vagy merő tévedésnek titulálták az egész kutatást.

 

Az Interneten pedig kifejezetten hóbortosnak és megalapozatlannak titulálják az ötletet. S valljuk be, a tudománytörténet azért erre is ismer precedenst. Ott van például Linus Pauling esete, aki vitathatatlanul zseniális kémikus volt, de a szakma mélyen megvetette és kinevette, amikor arról kezdett tanulmányokat írni, hogy a C-vitamin nagy dózisban – gyakorlatilag túladagolva – rákgyógyító hatású. A korabeli hivatalos vizsgálatok ezt az állítását nem tudták megerősíteni. S hogy még egyet csavarjunk a dolgok menetén, manapság több elismert orvos éppen Pauling igazát hangoztatja esettanulmányokra és a saját praxisára hivatkozva. Úgyhogy összességében sokan legyintettek Montagnier felfedezésére.

 

Helyesebbnek vélem azonban a türelmet, amivel meg lehetne tisztelni az illető kutatót és a fáradozásait, hiszen előbb látnunk kéne a konkrétumokat. A biológia még rengeteg felfedeznivalót tartogat az emberi elme számára. A tévedések pedig nem igazi kudarcok, legfeljebb néhány olyan módozat, ami a megoldáshoz vezetett.

 

HOLISZTIKUS MAGYAZÁZAT

 

Az egyik lehetséges magyarázat a víz memóriája lenne. A tudomány ma nem érti, miként fordulhat elő olyan tünemény, hogy a víz a másodperc törtrészénél tovább őrizzen meg információkat.

Több kutató mellett a francia származású Jacques Benveniste azt állította, hogy a víz azután is megőrzi a benne lévő molekulák tulajdonságait, hogy már olyannyira felhígítjuk, hogy az oldott anyag már teljesen elvész belőle, s csak az információ marad. A tudós álláspontját sokan kifogásolták és támadták, míg végül hivatalosan elvetették.

 

A homeopátia a másik lehetséges magyarázat a kérdésre, már ami az információ klónozását illeti. A homeopátia abból indul ki, hogy a hatóanyagok milliószoros vagy még nagyobb hígításával lehet gyógyító hatást kifejteni. A tudomány mostohagyermekének tartott homeopátiára sok természetgyógyász beállítottságú szakember esküszik, de a vaskalapos szakma egyelőre nem ismeri el a hasonszervi gyógymód hatékonyságát. Igaz, ártalmasnak sem találja, mondván, az csak sima víz.

 

A harmadik holisztikus lehetőség a teleportációra a víznek a rezgésében keresendő. A víz csodálatos rezgésvezető és –tároló tulajdonságokkal rendelkezik. A 7Hz-es elektromágneses tér lehetett a másolást végző közeg. Vagyis az történhetett, hogy a tiszta vízzel teli kémcsőben egy átrendeződés ment végbe a molekulák között, miután a DNS-oldatos kémcső mágneses mezejével érintkezett.

 

A PCR-reakcióban pedig a másolást végző enzim nyilvánvalóan felismerte ezt a struktúrát és a végtelenül parányi – utólag bejuttatott DNS-alkotóelemekből – az eredeti információk (tervrajzok) szerinti sorrendben kapcsolta egymás után az alkotóelemeket. Ez egyfajta programozásnak feleltethető meg.

 

Montagnier úr továbbá azt állította, hogy neki sikerült megmérnie bizonyos baktériumok és vírusok rezonanciáját. Ez a felismerés azért nagyszerű, mert ha az adott mikroorganizmusokat a saját rezgésükkel bombázzuk nagy intenzitással, akkor azok előbb-utóbb szétesnek. Ha sikerül jól eltalálni a mikróba frekvenciáját, akkor a többi sejtalkotó sértetlen marad. Ha tovább visszük ez a gondolatot, akkor látható, hogy a gyógyításnak új dimenziói nyílhatnak meg. Az elektromágneses tér általi teleportáció még ismeretlen területnek számít, amit csak most kezdünk meghódítani.

 

Boldog napot!

Száraz György

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..