Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Az Önmagunkhoz való visszatérés szere

Ez a szertartás az információs energiamezőkkel való kapcsolatot épít ki az emberben. Ez azt jelenti, hogy nem is annyira az energia, hanem sokkal inkább az átadott információk jutnak főszerephez a szertartás során.

A részvevőt olyan információkkal itatja át a szertartás vezetője, amelyek 2019-re már időszerűvé váltak. Tudniillik eljött az ideje, hogy ez az Ízisz istennőhöz kapcsolódó szer kezdetét vegye. Eddig ugyanis hosszú évszázadokon át ezek az energia- és információs mezők az emberek elől el voltak zárva. Felvetődhet a kérdés, hogy miért?

 

Nos, az ilyen típusú szertartások a Fényben Élők tudatossági szintjeire vannak jótékony hatással. Ugyanis nem csupán egy pozitív energetikai átrendeződést indítanak be, ha valaki rendszeresen részesül belőle, hanem a megértéshez és a visszaemlékezéshez vezeti vissza az embert. Konkrétan ez az a spirituális állapot, amit legutoljára még az édesanyja hasában élhetett át az ember a világrajövetele előtt.

Ebben az idilli, védett és magasabb rendű tudatosságban a születendő gyermek, pontosabban a benne lakozó lélek energiája még stabil és erős. Ekkor a belső auráé a főszerep.

Miután megérkezünk erre a világra, megkezdődik a kifelé fordulás folyamata, vagyis a külvilág ingereire való ráhangolódás. Innentől fogva egyre több érzést, gondolatot és sokféle belső megélést voltaképpen a fizikai-érzéki világból származó ingerek váltanak ki és tartanak fenn bennünk. Ennélfogva a világban zajló események egyre inkább működésre ösztönzik a külső aurát – a testet körül ölelő energiamezőt –, valamint elkezdik lefoglalni a környezeti ingerek érzékelésére alkalmas érzékszerveinket. Ezeken az érzékeken keresztül a tudatunk, illetve a figyelemenergiánk minduntalan elterelődik: egyre jobban a környezetünkre irányul, s így néhány év leforgása alatt teljesen elhalványulhat a lelkünkkel és a belső auránkkal való kapcsolat, ellenben teljes függésbe kerülünk a külvilágtól. Felnőttkorunkra nagyjából 99-1% lesz az arány a külső auránk, a felszínes környezeti folyamatok, illetőleg a belső mikrokozmoszunk közötti tudatosságunknak.

 

 

Ennek az állapotnak viszont kézzelfogható és mindenki előtt teljesen világos következményei vannak: a lélekkel való kapcsolat meglazulása, illetve elveszítése – merthogy felnőttként már nem emlékszünk a valódi Önmagunkra, legfeljebb csak akkor tudatosítjuk, hogy van lelkünk, ha erre külön felhívják a figyelmünket. Így ez a túlzott figyelemelterelés a felnőtt ember lelki világát a káosz felé irányítja. Ez a destruktív folyamat a mindennapi gondolat- és érzelemvilágban elsődlegesen nyugtalanságként, önmagunktól való elválasztottságként, saját magunkkal való elégedetlenségként, az önbecsülés, az önelfogadás és a szeretet hiányaként, túlhajszoltságként szokott lecsapódni. Hosszabb távon teljesen megromlik az Önmagunkkal való kapcsolatunk, és úgy érezhetjük, mintha nem találnánk a helyünket ebben a világban.

Ezeken a tudati viszonyulásokon és állapotokon hivatott változtatni az Önmagunkhoz való visszatérés íziszi szere.

 

Ízisz istennő rítusa a Szíriusz csillag spirituális energiáinak a segítségével alkalomról-alkalomra közelebb viszi az ember aktuális énjét az isteni lelkéhez és érzékenyebbé teszi a felszínes tudatosságát a saját belső, lelki terére. Továbbá elősegíti, hogy a Fényben Élő képes legyen elcsendesedni, a belső sugallataira figyelni és a szűnni nem akaró gondolati, illetve érzelmi forgatagából ki tudjon szállni, amikor csak kíván.

 

Ezek a szertartások abban segítenek, hogy a Fényben Élő egy-egy lépést tehessen Önvalója felé, hiszen fokozatosan vezeti vissza igaz Önmagához az embert. A rítusnak köszönhetően újra megteremthetjük a kapcsolatot a belső terünkkel oly módon, hogy egy csatornát hozunk létre, amely a koroncsakra síkján keresztül a gondolattest és a belső aura között épül fel újra. Ez egyébként a születésünkkor még megvolt, csak időközben elcsökevényesedett.

 

Az Önmagunkhoz való visszatérés szertartását a Napvallás rendezvényein végezzük.

 

A cikket írta és szerkesztette: Száraz György

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

 

Részletes eseménynaptárunkat itt találod: https://napvallas.hu/programnaptar/

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

Istentiszteletek http://napvallas.hu/programok/tudj-meg-tobbet-az-istentiszteletekrol-es-ami-mogottuk-van/

Aurafejlesztő és Meditációs Klubok http://napvallas.hu/programok/aurafejlesztoi/

Főnix-programok http://napvallas.hu/programok/fonix-pHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/fonix-program/”rogram/

Egómentesítő kurzusok http://napvallas.hu/programok/egomentesito-kurzus/

Karma Oldó Napok http://napvallas.hu/programokHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/karma-oldo-nap/”/karma-oldo-nap/

Szer-napok (szent ünnepnapjainkon) https://www.facebook.com/napvallas/?fref=ts

Ébresztő Táborok https://napvallas.hu/programok/holisztikus-tabor/

Bel- és külföldi zarándoklatok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=ts

Ízisz Napjai https://napvallas.hu/programok/izisz-napjai/ 

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

 

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature