Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Az orosz meteorit-összeesküvések – leleplezve!

Természetesen léteznek űr „igazság-aktivisták”. Lássuk, miért nem fog véget érni az, amiről azt hisszük, hogy így történt: az egyik pénteken rejtélyes meteoritok csapódtak be Szibériába és frenetikus sebességgel a Földbe!

 

Mindenki tudja, hogy az Internet radikálisai (igazság-aktivistái) és mókamesterei nem fogják a tudományt és a kormányt, hogy egy új hidegháború és/vagy egy Michael Bay film valóra váljon. Itt van néhány – mondjuk úgy – az orosz közösségi médiában keringő alternatív magyarázat, amely arról szól, hogy ami Oroszország felett átrepült péntek hajnalban, azt valami valóságos dolog kísérte.

 

1-es számú elmélet: A meteort lelőtték!

 

kép forrása: http://russianewscloud.com

Mindenekelőtt, ahogy Bill Nye elmondta, ez egy meteorit. És mi lenne veszedelmesebb egy tíztonnás az Urál-hegység felé süvítő meteoritnál, amely fülsüketítő hangrobbanásokat hagy maga után a You Tube-os útján. Nyilvánvalóan az egyetlen ennél veszedelmesebb dolog, egy rakéta hangja az égből. Ez mehetne egyenesen Hollywoodba. Majd a helyi média a következő bejelentést tette péntek hajnalban:

 

A helyi Znak újság közölte, hogy a meteoritot egy légvédelmi egység tartóztatta fel a Cseljabinszk közeli Urzhumka településnél. A hadsereg egyik forrását idézi: egy rakétabombázás darabokra robbantotta szét 20 kilométeres magasságban.

A Regnum hírügynökség egy katonai forrást idéz, amely közölte, hogy a meteorit kondenzcsíkja bizonyítja azt a tényt, hogy a meteoritot a légierő lőtte ki.

 

Ez egy nagyon csinos, szexi anyag egy szőke Bruce Willisről, aki már távol van a nyári bombasztikus sikereitől. Csakhogy nem ez történt. Jobban mondva, az orosz védelmi minisztérium azt mondta, hogy nem ez történt. A Russia Today élő blogjának egyik frissítésén ez olvasható:

 

kép forrása: http://www.slate.com

12:24 GMT: A katonaságnak semmi köze nincs a meteorit légkörben történt felrobbanásához. Az Uráli Rendkívüli Helyzetek Minisztériuma azt nyilatkozta, hogy „Az orosz védelmi minisztérium nem intézkedett az incidenssel kapcsolatosan. Semmilyen repülőt nem észleltek a légtérben a megadott idősávban.”

 

Még ha az orosz védelmi minisztériumnak az is lett volna a feltett szándéka, hogy lelövi a meteoritot, akkor a legjobb esetben is csupán annyit tudott volna tenni, hogy letéríti a pályájáról. „A meteoritok nem úgy repülnek, mint a repülőgépek és a rakéták, amelyeket a légvédelem célba vesz. A lelövésük nem változtatja meg a sebességüket és a röppályájukat – legfeljebb talán egy rakétával való ütközés változtatná meg kissé az irányát vagy zúzná darabokra.” – írja Wired’s Spencer Ackerman-ja. Egyébként ez egy előre nem látott meteor volt.

 

Konklúzió: Az orosz katonaság nem lőtte le a meteoritot, és amúgy sem lenne rá képes.

 

A 2. és a 3. elmélet: A meteor valójában egy Amerika által lelőtt műhold volt, vagy egy Amerika által megsemmisített fegyver

 

„A még hiszékenyebb elméletgyártók azt a látszatot keltik, hogy a tárgy semmiképpen sem lehetett egy meteor, hanem egy lelőtt műhold volt, vagy valamiféle mozgatható, bombázásra alkalmas fegyver, amely Oroszországot vette célba” – írják az összeesküvés-elméleteket kedvelő emberek az Infowars nevű oldalon, amelyet kiváló mítoszgyártók és a Piers Morgan állandó vendége, a kiváló Alex Jones irányít.

 

A vitatott orosz parlamenti képviselő, Vladimir Zhirinovsky, még ettől is tovább merészkedett, amikor kitartott amellett, hogy a meteorit valójában az USA Oroszországra kilőtt fegyvere:

 

„Azok nem meteoritok voltak, hanem az amerikaiak által tesztelt új fegyver.” – ismerte be (a vitatott liberális vezető, Vladimir) Zhirinovsky egy újságíróknak. „John Kerry (Az Egyesült Államok külügyminisztere) figyelmeztetni akarta Lavrovot (az orosz külügyminisztert) hétfőn, kereste is őt, de Lavrov elutazott. Feltett szándéka volt, hogy figyelmezteti Lavrovot az Oroszország elleni provokációról” – mondotta.

 

kép forrása: www.csmonitor.com

A NASA és testvérintézménye, a Roscosmos, mindketten megerősítették, hogy az ténylegesen egy meteorit volt. A Roscosmos attól sem riadt vissza a múltban, hogy burkoltan azzal vádolja meg az Egyesült Államokat, hogy annak köze van az elromlott orosz műholdakhoz.

2012 januárjában, amikor a Phobos-Grunt űrhajó meghibásodott, az egyik Roscosmos hivatalnok a teljes felelősséget Oroszországról a Pentagonra hárította: „Mi nem akarunk senkit sem megvádolni, de jelenleg léteznek már roppant hatásos eszközök, amelyekkel hatást gyakorolhatunk az űrhajókra.” A Roscosmos igazgatója, Vladimir Popovkin, pedig közölte, hogy „A lehetőséget, mely szerint ezeket bevetették, nem zárhatjuk ki.” Ha bármilyen jel arra utal, hogy valamilyen oknál fogva az USA volt, melynek során egy új fegyvert vetett be Oroszország légterében és/vagy rafinált módon orosz műholdakat lőtt le, az az illető valószínűleg tudatta volna velünk – vagy legalábbis nem erősítette volna meg, amit a valódi tudósok hangoztatnak.

 

Mi is elkezdtünk fotókat kapni arról a helyről, ahol a meteorit becsapódott. És így sikerült, amikor az erő velünk volt, belepillantanunk abba a kráterbe, amelybe a lezuhant műhold darabjai estek:

Jelenleg egyetlen riportban sem szerepel szibériai űrszemét.

 

Konklúzió: Alex Jones Alex Jones marad, és az őrült orosz politikusok továbbra is szívesen vádolják Amerikát a hidegháborús taktikájuk szerint 21. századi űrfegyverekkel.

 

A 4. teória szerint Isten küldte a meteort!

kép forrása:  http://rt.com

„A Szentírásból tudjuk, hogy az Úr gyakran küld jelet és figyelmeztetést az embereknek a természeti erők segítségével.” – mondta a Chelyabinsk és Zlatoust Feofan metropolitája egy nyilatkozatban, amelyet az orosz Ria Novosti hírügynökség közölt és fordított le pénteken. „Azt hiszem, hogy a meteorit egy emlékeztető nem csak az Urálbeli lakosok, hanem az egész emberiség számára, hogy törékeny és kiszámíthatatlan világban élünk.” – tette hozzá a lelkész.

 

Konklúzió: A világ tényleg nagyon kiszámíthatatlan.

 

5. elmélet: A sárkányok eljönnek!

 

Miközben egy közvélemény-kutatás szerint az oroszok 51 százaléka úgy véli, hogy a földönkívüli invázió már megkezdődött, mi teljesen biztosak vagyunk abban, hogy a Trónok harca című film minden egyes rajongója sárkányok után kémleli az eget.

 

Konklúzió: Ha te egy Targaryen vagy, akkor a mai meteorit nyilvánvalóan egy csillagászati üzenet, amely magától értetődően azoknak szólnak, akik Westeros-ban vannak.

 

source: http://www.theatlanticwire.com

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..