Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Az ősök műholdképek nélkül egyenes vonalra építették a hindu templomokat

Számos hindu templomot a Legfelső Lénynek, az Úr Sivának szenteltek – annak az istennek, akit sok néven ismernek és sokféle címmel ruháznak fel, s egyike a három főistennek a hindu panteonban.

Ez a három ősi hindu templom igazán figyelemre méltó, mivel pontosan egy vonal mentén sorakoznak fel.

 

Az öt templomot Sivának építették, aki a természet öt elemét (Pancha Bhoota) uralja. Ezek a következők: a föld, a víz, a tűz, a levegő és a tér. Mindegyiknek saját temploma van.

 

Ezek közül három hindu templom azért igazán figyelemre méltó, mert pontosan egy vonalon sorakoztatták fel őket.

A templomok: Natarajar Templom Chidambaramban (Tamil Nadu) az ég elemet; Ekambareswarar Templom Kanchipuramban (Tamil Nadu) a föld elemet, és a harmadik, a Kalahasti Templom, Srikalahastiban (Andhra Pradesh) a levegő elemet képviseli.

 

Balról jobbra haladva a dél-indiai templomok: Kalahasti Templom, Ekambareswarar Templom, Natarajar Templom

 

Az indiai mesteremberek elképesztő remekművét jelenítik meg az építmények, melyek egy földrajzi egyenesen: kb. 79° K 41’54” hosszúsági fokon helyezkednek el.

 

A történelmi feljegyzések szerint mind a három templomot legalább 1000 évvel ezelőtt építették, amikor semmilyen műholdas technológia nem állt rendelkezésre. Mégis, a templomok elhelyezkedése megkapóan pontos. Mindegyik Dél-Indiában található.

 

Miként lehetséges ennyire pontos méréseket elvégezni?

 

A templomok mindazonáltal olyan földrajzi, csillagászati és mindenekelőtt mérnöki csodának számítanak, melyeket eddig még nem sikerül megmagyarázni.

 

Fordította és szerkesztette: Száraz György

 

Forrás / Original article: http://www.ancientpages.com/2017/02/24/ancients-built-hindu-temples-on-a-straight-line-without-access-to-satellite-images/

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..