Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Az USA Kongresszusának egyik tagja feltette a kérdést a NASA-nak arról, hogy éltek-e a Marson idegenek évezredekkel ezelőtt

A kongresszusi tag az alábbiakat közölte: „Jelezték (a NASA tudósai), hogy a Mars teljes mértékben eltérő volt évezredekkel ezelőtt. . . Lehetséges-e, hogy létezett a Marson évezredekkel ezelőtt egy civilizáció?”

 

Az elképzelés, miszerint a Marson valaha élet volt, világszerte magával ragadta az emberek fantáziáját és érdeklődését. Az elmúlt évek számos felfedezésének köszönthetően sokan úgy hiszik, hogy a távoli múltban, amikor a Mars még sokkal hasonlóbb volt a Földhöz, mint manapság, kifejlődhetett rajta az élet.

 

Miközben régen úgy gondoltuk, hogy a Mars egy halott, kopár és lakhatatlan bolygó, addig a NASA és más űrügynökségek sok érdekes részletet fedeztek fel a vörös bolygóval kapcsolatban.

 

Nem is oly régen a szakértők felfedezték, hogy a Mars elegendő vízjeget tartalmaz a felszíne alatt ahhoz, hogy a Felső tavat feltölthesse, ami ugyebár a Föld legnagyobb édesvíz-tározója.

 

Ugyanakkor a szakértők feltárták azt is, hogy a Marsnak évmilliókkal ezelőtt a Földéhez kísértetiesen hasonló légköre volt, illetve hatalmas tavak, folyók és óceánok borították, melyek az általunk ismert élethez szükséges feltételekkel is rendelkezhettek.

 

 

Mindezek a kérdések sokakat arra indítottak, hogy megkérdezzék, vajon lehetséges-e, hogy a távoli múltban, több millió évvel ezelőtt a Marsot, idegen életformák népesítették be.

 

Mostanában egy amerikai kongresszusi tag egy, a Marsra és az idegen életre vonatkozó merész kérdéssel hozakodott elő az Űrbizottság Tudományról, Világűrről és Technológiáról szóló Albizottságának meghallgatásán 2017. július 18-án.

 

A szokatlan kérdést Dr. Ken Farley azon kijelentései követték, melyek szerint a vörös planétának úgy 3,6 milliárd évvel ezelőtt tavai, folyói, illetve talán még egy északi óceánja is volt. Így ez volt Farley válasza arra a kérdésre, hogy „Adhatott-e egykoron otthont a Mars értelmes idegen lényeknek?”

 

Dana Rohrabacher, kaliforniai republikánus képviselő, azzal ejtette ámulatba az egyik magas rangú NASA szakértői csoportot, hogy arról faggatta a NASA szakembereit, hogy egy „idegen civilizáció” vajon hol lakhatott a Marson „évezredekkel ezelőtt”, s vajon ők elvetnék-e ezt a koncepciót?

 

A kongresszusi tag közölte: „Jelezték (a NASA tudósai), hogy Mars teljes mértékben eltérő volt évezredekkel ezelőtt. . . Lehetséges-e, hogy létezett a Marson évezredekkel ezelőtt egy civilizáció?”

 

Farley úgy válaszolt, hogy „Tehát bizonyított, hogy a Mars évmilliárdokkal ezelőtt más volt, de olyan bizonyítékról nem tudok, hogy évezredekkel ezelőtt más lett volna.” Azonban Rohrabacher azzal vágott közbe, hogy „Ön elvetné-e azt?”

 

Dr. Farley ezt válaszolta: „Azt mondanám, hogy ez rendkívül valószínűtlen.”

 

Íme, az erről szóló videó: https://www.youtube.com/watch?v=tIqcEPYO7nE

 

 

Nyilvánvaló, hogy az internet majd felrobbant, amikor rengeteg felhasználó azzal rohamozta meg a hálózatot, hogy „Vajon komolyan gondolta-e?”

 

Ugyan már, emberek, ne hibáztassuk a kongresszusi képviselőt, hiszen ő azt a kérdést tette fel, amit sokan közülünk valószínűleg feltettek volna.

 

Rendben. Talán nem. De nem sértő ezt megkérdezni, ugyebár?

 

Valójában a kongresszusi tagnak nem kell szégyenkeznie, mivel ő – csakúgy, mint előtte sokan – tett már fel a Marsra és a vörös bolygón lévő élet lehetőségére vonatkozó kérdéseket és tett kijelentéseket is róla.

 

Ha visszatekintünk a történelembe, akkor úgy fogjuk találni, hogy Percial Lowell, amerikai űrhajós úgy vélte, hogy „olyan csatornákat vett észre a Marson, melyeket szerinte azért hozhattak lére, hogy a vizet a bolygó jégsapkáiból a Mars középső szélességi fokaira továbbítsák.

 

Miközben pedig műholdjainkkal és rovereinkkel intenzíven tanulmányozzuk a Marsot, még mindig nem találtunk perdöntő bizonyítékot arra, hogy a Mars valaha lakott lett volna.

 

Mindazonáltal, ez nem akadályozza meg az olyan tudósokat, mint amilyen Dr. Brandenburg, hogy őszintén és nyíltan kimondja a véleményét a Marsról, a bolygón található építményekről és az életre utaló nyomokról.

 

 

Dr. Brandenburg, aki a Kaliforniai Egyetem Elméleti Plazmafizikusaként szerzett PhD fokozatot, a következő mondta:

„… az új adatokra támaszkodva, bizonyított, hogy e földszerű éghajlat idején a biológiai evolúció végül egy humanoid fajt hozott lére, amely romokat hagyott maga után számos lelőhelyen, így Cydonia Mensa-n és Galaxias Chaos-on, melyek a legintenzívebben kutatott térségek. E két helyszínről származó adatok alapozták meg egy régi, őshonos, feltehetően bronzkori, marsi civilizáció Cydóniaiai hipotézisét (Brandenburg, DiPietro és Molenaar, 1991).”  

 

„A Marson talált xenon szorosan összeillik a földi légkörben található, nukleáris fegyverkezési programok (mind a kettő hidrogénbombateszt), illetve a plutóniumelőállítás során előállított alkotóelemmel – mindkettő nagy mennyiségű maghasadással járt gyors neutronokkal. Megállapították, hogy a marsi xenon megközelítően 70%-ban nukleáris tesztelésű xenon lehet, amit 30 százalék természetes földi xenonnal kevertek. Ez arra enged következtetni, hogy a marsi xenon hasonlított a földihez mielőtt még egy nagy nukleáris esemény meg nem változtatta azt.”

 

Fordította és szerkesztette: Száraz György

Forrás / Original article: https://www.ancient-code.com/us-congressman-ask-nasa-if-aliens-lived-on-mars-thousands-of-years-ago/

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..