Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Az USA Légierejének pilótája nyíltan beszélt arról, hogy parancsba kapta, mit tegyen, amikor a katonaság egy ufót követett

„Évtizedekkel ezelőtt más bolygókról származó látogatók arra figyelmeztettek minket, hogy merre felé haladunk, s felajánlották a segítségüket. Azonban, ehelyett mi, vagy legalábbis néhányan közülünk, fenyegetésként interpretálták a látogatásaikat és úgy döntöttek, hogy először lőnek, majd csak utána kérdeznek. Az lett az elkerülhetetlen eredmény, hogy néhány gépünket elveszítettük, de az vitatott kérdés, hogy mennyi köszönhető a megtorlásnak, illetve mennyi a saját ostobaságunknak.”

Paul Hellyer, egykori kanadai védelmi miniszter (source)

 

Ha egy dolog rendkívül nyilvánvaló, akkor az a tény, hogy az ufó-kérdés egy nemzetközi ügy, amely mindenkit érint. Több száz, ha ugyan nem több ezer katonai találkozásra került már sor ufókkal, amelyekről eddig tudomást szereztünk, bár ez csak az utóbbi években vált ismeretessé a z uralkodó médiában, amikor több tucat kormányzat világszerte úgy határozott, hogy nyilvánossá teszi az ufókkal kapcsolatos dokumentumok ezreit. Például, itt érhető el a legnagyobb tétel, melyet az Egyesült Királyság 2013. júniusában tett közzé: http://www.nationalarchives.gov.uk/ufos/

A közzétételt megelőzően az ufók jelenlétéről azt hitték, hogy az összeesküvéselméletek birodalmába tartozik, viszont a közzétételnek köszönhetően egyre több ember kezdte komolyan venni ezt a kérdést. John Podesta, a Fehérház főtanácsadója szerint az ufók létezése egy „elképesztő dolog, melynek természete még meghatározásra vár”.

 

 

„Ez a dolog olyannyira magas szinten titkosított…, hogy egészen lehetetlen bármit is kezdeni vele. Fogalmam sincs arról, hogy ki ellenőrzi a feltétlenül szükséges információkat, mivel őszintén szólva nyomatékosan közölték velem, hogy ez nem az én dolgom, amit soha meg sem próbáltam elérni azóta sem. Régóta érdeklődöm e téma iránt és jól tudom, hogy bármivel is rendelkezik ez ügyben a Légierő, az magas szinten lesz titkosított.”

Barry Goldwater szenátor, a Szenátus Nemeztbiztonsági Bizottságának elnöke.

 

Ezen dokumentumok java része katonai találkozásokat részletez az ufókkal. Például egy Védelmi Hírszerző Ügynökség egy olyan ufó-találkozást ír le, amelyről két F4-es elfogó vadász pilótája számolt be. Ne feledkezzünk meg arról, hogy ezeket az objektumokat nem csak látták a pilóták, hanem ugyanakkor követték őket és megerősítették mind a gépeken található, mind a földi radarok is. Gyakran vizuálisan is visszaigazolták azok a pilóták, akiket az objektumok ellenőrzésére rendeltek ki. Egy ilyen találkozás alkalmával a pilóták jelentős műszerezettségi és energiaveszteséget tapasztaltak, amint megközelítették az objektumot, majd amikor elfordultak tőle, akkor minden műszaki és kommunikációs eszközük visszaállt.

 

„Amikor az F4-es megközelítette úgy 25 tengeri mérföldre, minden műszere és kommunikációs csatornája felett elveszítette az irányítást. Amikor az F4-es elfordult a tárgytól és szemmel láthatóan nem jelentett rá nézve fenyegetést, akkor a légijármű visszanyerte valamennyi műszere és kommunikációs csatornája felett az uralmat. Egy másik, ragyogóan fénylő objektum jött elő az eredeti tárgyból. A második objektum egyenesen az F4-es felé vette az irányt.” (source)

 

Erről többet is olvashat és számos példát találhat a katonaságra és az ufókra vonatkozóan az alábbi cikkben: This Is What Happens When A “UFO” Is Tracked On Military Radar

 

 

Gyakran így játszódnak le ezek a szituációk, s ahogyan Richard Dolan, a világ egyik vezető ufó-szakértője megállapította a Közzétételről Szóló Polgári Meghallgatáson (Citizens Hearing On Disclosure), sok pilóta valóban életét vesztette, miután parancsba kapta, hogy tartóztassák fel ezeket az objektumokat. Úgy tűnik, hogy akkoriban nem volt ismeretes az, hogy ez vajon egy végzetes műszaki hibának vagy valami másnak volt köszönhető.

Paul Hellyer közölte ugyanabban a beszédében, amit fentebb már idéztünk, hogy miután a pilóták az életüket vesztették (a végzetes elektronikus meghibásodás miatt), az ufók valóban elkezdtek módosító intézkedéseket tenni a légijárműveink elkerülése érdekében.

 

Néhányan feltételezték, hogy a ufójárművek körüli mágneses mezők túlságosan intenzívek voltak a mi technológiánk számára.

 

„Minden vizsgálat alatt áll az Egyesült Államokban és Spanyolországban csakúgy, mint a világ többi részén. A világ nemzetei folyamatosan együttműködnek az ufójelenség felderítésén. Nemzetközi adatcsere zajlik.”

Carlos Castro Vaveri tábornok (1979) Idézet Richard Dolan könyvéből: az „Ufók és a nemzetbiztonsági helyzet” 2. kötetéből.

 

Magának a pilótának a meghallgatása

 

Az alábbi videóban Milton Torress tart beszédet a Nemzeti Sajtó Klubban nem sokkal azt követően, hogy az Egyesült Királyság kormánya olyan aktát tett közzé, amely a találkozást részletezi. Évtizedekig hallgatásra kötelezték, de mostanra remek példa arra, hogy valaki elsőkézből származó részletes szemtanú általi beszámolót szolgáltasson.

 

Íme, amit átélt.

 

„Nem állt le, abszolút nem tudott nyugton maradni, Mack 10-zel (ez a hangsebesség tízszerese) vagy még gyorsabban haladt bármilyen irányban.”

 

videó: https://www.youtube.com/watch?v=RxXHKieDWZ0

 

 

Forrás / Original article: http://www.collective-evolution.com/2015/11/13/us-air-force-pilot-speaks-out-about-what-he-was-ordered-to-do-when-the-military-tracked-a-ufo/

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részletes eseménynaptárunkat itt találod: https://napvallas.hu/programnaptar/

 

Részt vehetsz programjainkon:

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..