Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A vevők kísértetjárta ingatlanokat vásárolnak fel

Az utóbbi években növekedni kezdett az állítólagosan kísértetjárta házak iránti érdeklődés.

 

Hagyományos esetben a vevők inkább kerülni szokták, hogy olyan házat vásároljanak, amelyben valaki meghalt, illetve amelyben különös jelenségek történtek, mégis az ingatlanügynökök mostanság egy olyan érdeklődési hullámnak a szemtanúi, amely az olyan ingatlanok megvásárlásáról szól, melyek potenciálisan ki vannak téve a kísérteteknek.

 

Image Credit: sxc.hu

 

„Vannak olyan vásárlók, akik úgy gondolják, hogy menő dolog, ha olyan házuk van, amelyben esetleg kísértetek laknak.” – közölte Cindi Hagley ingatlanügynök, aki az úgynevezett „megbélyegzett” ingatlanok eladására specializálódott.

 

Különösen népszerűek azok az ódon házak, amelyeknek régre visszanyúló természetfölötti múltjuk van. „Jelenleg majdnem egész Észak-Kaliforniában nagy erre a kereslet.” – mondta az ingatlanos. – „Ha nekünk egy csilláron himbálózó hullánk van, még akkor is tíz telefonos ajánlatra számíthatunk.”

 

Az egyik legutóbbi felmérés szerint az amerikaiak 62 %-a megfontolná, hogy megvegyen-e egy olyan házat, amelyben állítólag kísértetek járnak, míg 35 %-uk úgy véli, hogy élete során valamikor már lakott ilyen házban.

 

Forrás: http://www.ancient-origins.net/

 

Fordította: Száraz György

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..