Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Bajnai Gordon volt miniszterelnök is meghívót kapott a hétvégi Bilderberg-találkozóra

A mai híradások szerint Bajnai Gordon is részt fog venni a hétvégén Dániában összehívott Bilderberg-találkozón. Bajnai ma az egyik rádióműsorban is elismerte a meghívást, melyet megtisztelőnek tart és szándékában áll elmenni a találkozóra.

 

http://p3.storage.canalblog.com/

 

A Bilderber-társaság egy politikusokból, tudósokból, cégvezetőkből, egyszóval az elithez tartozó személyiségekből álló, zártkörű társaság, amelynek az első találkozóját 1954-ben tartották. A meghívottak névsora nyilvános és az alábbi linkre kattintva megtekinthető: http://www.bilderbergmeetings.org/participants.html?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201405

 

A magyarok közül korábban Martonyi János külügyminiszter és Surányi György volt jegybankelnök szerepelt a meghívottak listáján.

A meghívottak között van még Viviane Reding európai bizottsági alelnök és Andres Fogh Rasmussen NATO-főtitkár is.

 

Vajon mennyiben titkos, illetve titokzatos a hírhedt Bilderberg-csoport?

Tény, hogy minden ott elhangzott dolog titkos, a résztvevők semmilyen közleményt, vagy nyilatkozatot nem adhatnak ki a történtekről.

Az összeesküvés-elméletekben hívők és egyes elemzők szerint a Bilderberg-csoport a világot irányító globális pénzügyi elit, illetve világrend egyik képviselete a Külkapcsolatok Tanácsa (Council on Foreign Relations) és a Trilaterális Bizottság mellett.

 

A Bilderberg-csoport tagjaiként többek között olyan személyiségeket tartanak számon, mint a belga és a spanyol királynő, Henry Kissinger, David Rockefeller, vagy a Rothschild-dinasztia képviselői.

Mindezek tükrében mindenki döntse el maga, hogy mit gondol e találkozókról: babazsúrok, sznob partik, titkos találkozók vagy egyebek!

 

Egy biztos, hamarosan a bőrünkön fogjuk érezni, ha sorsfordító eseményekről döntenek a hétvégén.

 

Száraz György

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..