Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Bemutatkozik az új Insta oldalunk! Kövess minket!

Sziasztok! Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy átadjunk Nektek egy életérzést. Egy lelki állapotot, amely a mi egész életünket átitatja.
Nem titkolt szándékunk, hogy a jelenlegi felgyorsuló és elszemélytelenedő világunkban megismertessünk Veletek egy életmódot , ami a testi/lelki/szellemi egészséget, fejlődést és végső soron a Harmóniát és Szeretetet tűzi ki célul.
Gyuri (Száraz György) már jó ideje működő YouTube csatornájával párhuzamosan fogjuk ezt az oldalt szerkeszteni rendszeres tartalommal.
Boldog Napot😎!
Hello.. The purpose for creating this insta account was to give you a Feeling towards Life. An Affection and state of mind which determine our lives.
It is our clear desire to acquaint a certain lifestyle to you that targets physical/mental/spiritual health , progress , Harmony and last but not least Love.
We’re gonna operate this page parallel to the working YouTube channel (Száraz György) with regular content and updates.
Have a Great Day!
TÁRSOLDALUNK: https://napvallas.hu/ és https://www.szarazgyorgy.hu/
signature


Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(reallysimplecaptcha.class.php) is not within the allowed path(s): (/nfsmnt/:/data/:/usr/php73/:/usr/bin/:/apachetmp:/tmp/:/var/tmp/:/dev/urandom:/usr/lib/x86_64-linux-gnu/ImageMagick-6.8.9/bin-Q16/:/usr/local/bin/:/etc/ssl/certs/ca-certificates.crt) in /data/a/4/a46377e3-bb3f-440b-a9de-31d489fd933b/boldognapot.hu/web/blog/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37