Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Besugárzottság és tömegmanipuláció

Ki tudja, mi van éterben? Rádióhullámok, elektromágneses mezők, radioaktív sugárzások? De honnan származik mindez? A természet hozza őket létre, vagy az ember? Lehet-e tudatos tömegmanipulációra használni a radiológiai technikákat? A beleegyezésünk nélkül történő viselkedésbefolyásolás vajon humánus eljárás? Mennyire vannak biztonságban a gondolataink, az érzelmeink, az álmaink és az emlékeink? A rádiófrekvenciás sugárzástól rövid út vezet az agymosásig!

 

Besugárzottak lettünk

 

Tapasztalatom szerint az emberek nincsenek tisztában olyan tényekkel, mint például, hogy a technikai forradalomnak köszönhetően nem csak könnyebb lett az életünk, hanem nehezebb is. A környezetünk elektromágneses telítettsége, a milliónyi, cikázó hullám, amely egyfolytában körbevesz bennünket, áthatol a testünkön és az auránkon is, nem kis zavart és károkat okozva ezzel. Az odáig rendben van, hogy a Napból számos részecske érkezik a Föld felszínére, hiszen egy részük elengedhetetlen az élet kialakulásához és fenntartásához (fény, hőmérséklet, egyebek). Ezt tekinthetjük egy egységnek. Azzal azonban már meggyűlik a bajunk, hogy a 21. század emberét – ellentétben a több száz évvel ezelőtt élt emberrel – ennek a normál dózisnak 100-200 milliószorosa éri. S akkor még nem beszéltünk számos olyan katonai-hadászati megoldásról, amely messze túltesz ezen.

Nyilvánvaló, hogy ez a tudósoknak is feltűnt, hiszen egy idő után már mérni tudták a besugárzottságunkat Oroszországtól az USA-ig. A rádiófrekvenciás besugárzottság megoldásért kiáltott.

 

Az elektromágneses mezők egészségügyi hatásai

 

Az elektromágneses besugárzottságnak jól megfigyelhető biológiai és egészségügyi hatásai vannak. Olyanok, mint a magzati szövetkárosodás, az idegpálya-irritációk, a viselkedési zavarok, a bőr hályogképződése, a vérösszetétel megváltozása, a káros anyagcsere-módosulások, a hormontermelő mirigyek és az immunrendszer zavarai.

Ezen hatástanulmányok nem elhanyagolhatók és az egész lakosságot érintő eredmények. A döntéshozók, akarom mondani, az Európai Parlament Kutatási Főigazgatóságának egyik részlege (STOA) tanulmányozta ezeket az effektusokat. Két fő irányelvet fogadtak el:

  • minden óvintézkedést meg kell tenni
  • a legkisebb sugárzás elvét kell alkalmazni.

 

 


Nem minden szakértőt és tudományos bizottságot győzött meg ez a két jól hangzó kockázatcsökkentő és fenyegetésenyhítő érv. Többek között azt is kifogásolták, hogy a szabványok megalkotói elmulasztották figyelembe venni a villamos távvezetékek által generált effektusokat. Melyek ezek? Például a sejtmembrán receptorokra gyakorolt hatások, az immunrendszer gyengítése, a genetikai módosulások, a kémiai üzenetképződés indukálása, a tumor-képződés (a rák kialakulása) és a rákos sejtburjánzás (terjedés) hajlamosítása.

 

A kutatások tovább folytatódtak és megállapítást nyert, hogy az agy és a tudat, valamint a test elektromágneses mezőkkel való kölcsönhatása majdnem olyan, mint a rádiókészülék és a rádióhullám esete. A test tehát nem egy elektrokémiai rendszer csupán, hanem vannak olyan elektromos folyamatai, amelyeket eddig figyelmen kívül hagytak. A célirányos kutatások kimutatták, hogy a testben létezik egy belső elektromos mező, amellyel számolnunk kell, csakúgy, mint a finom energiákkal.

 

A klinikai gyógyászat már alkalmaz extrém kis frekvenciájú elektromágneses mezőket. A pulzált külső elektromágneses mezők egy bizonyos határ alatt jótékony hatásokat fejtenek ki. Például elősegítik a csontok összeforradását és egyes veleszületett ízületi gyulladásfajták gyógyulását. Ezek azért érdekes eredmények, mert a klasszikus elméletekkel nem magyarázható a sikerességük és a hatásmechanizmusuk.

 

Az 1990-es évek végétől a figyelem ismét az emberi test kisugárzására terelődött. Sikerült lefényképezni a testrészekből kiáramló energiafoszlányokat. A humán fotonok koherenciát mutatnak, vagyis egyedi hullámmintával rendelkeznek. A minták alapos tanulmányozása, elemzése és értelmezése alapján megfejthető, hogy a testen belül milyen folyamatok zajlanak. Így akár a rendellenességek, akár az extrém adottságok is mérhetővé válhatnak.

 

Sugárzások nemzetvédelemre és tömegmanipuláció

 

Vannak olyan nemzetközi konfliktusok, amikor nem vethető be a teljes hadsereg. Ilyenkor jön szóba a nem-halálos erők alkalmazása, melyekről már korábban írtam. Ez lényegét tekintve arról szól, hogy háború elkerülésével is lehet katonai-hadászati manővereket végrehajtani. Azt egyelőre nem lehet kategorikusan kijelenteni, hogy hol húzódik a halálos/nem-halálos hadviselés határa.

A hadviselés jelenleg is zajló forradalmában már nem az atomfegyver a legpusztítóbb és a legelegánsabb megoldás. Vannak hatékonyabb, úgynevezett nem-halálos fegyverek, amelyek néma csendben teszik a dolgukat, s nem járnak olyan látványos mellékhatásokkal, mint a lő- és robbanófegyverek. Hiába gondolnánk naivan azt, hogy nemzetközi egyezmények szabályozhatják ezeket a fegyvereket, hiszen a titkos kutatás és fejlesztés mindig megelőzi a törvényhozást. Ami nem létezik hivatalosan, az nem esik semmilyen törvényi szabályozás alá!

 

A radiológiai fegyverekkel, fizikai közegen keresztül történő biológiai folyamatok szabályozása már hatékonyan megvalósítható. A kiváltott tünetek enyhék is lehetnek, mert finoman hatnak az ellenfél biológiai funkcióira. Nincs irdaltan véráldozat, nincs számottevő anyagi veszteség, van viszont ütőképesség és érzéklehető eredmény.

A különféle hangterekkel, optikai mezőkkel, elektromágneses mezőkkel és ezek kombinációival ilyen már lehetséges. Félreértés ne essék, a nem-halálos fegyver is pusztít, csak nem abban a tartományban fejti ki a hatását, amit mi azonnal érzékelünk, illetve a pusztítás helyett inkább a manipulációra van kihegyezve.

Ezt nevezem én biológiai folyamatszabályozásnak a javából. A különféle sugárzások táplálják az emberek alapvető emocionalitását, amellyel könnyedén irányítható, vagy akár megbénítható a gondolkodás. Erre már csak egy kis propagandával kell rásegíteni és máris elértő a kívánt hatás.

 

A biológiai folyamatok elektromágneses mezőkön keresztül precízen befolyásolhatók. Vegyünk néhány konkrét példát arra vonatkozóan, hogy milyen irányban folynak kutatások és milyen hatásokat lehet produkálni akár tömegek esetében:

  • az akaratlagos izommozgásokat lehet gátolni
  • érzelmeket lehet sugallni
  • alvó állapotot és szuggesztiókat lehet közvetíteni
  • megzavarhatók a rövid és hosszú távú memóriafolyamatok
  • élményanyagot lehet törölni vagy beültetni

 

Kétségtelenül vannak jó szándékú felhasználási területei is az efféle technológiáknak, mint amilyen a túszmentés vagy a hírszerzés. De vajon hol húzódnak a viselkedésmódosítás etikus határai? Mi a helyzet a túlkapásokkal? Egy háborús helyzet küszöbén vagy éppen kellős közepén vajon milyen pszichológiai-technológiai eszközök vethetők be? Emlékeztetnék arra, hogy a koreai háborúból visszatért hadifoglyoknál mélyreható magatartásmódosulás volt tapasztalható. Az úgynevezett agymosás képes volt az individuum múltbéli meggyőződéseit és hitrendszerét kitörölni vagy helyettesíteni.

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..