Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Bill Vander Zalm figyelmeztette a politikusokat

Brit-Kolumbia korábbi első embere nyílt levélben ismerte be a chemtrails-t (vegyi permetezést)

 

https://sphotos-a-lhr.xx.fbcdn.net/

 

Azt mondták nekünk, hogy a „globális felmelegedés”, amit most kényelmesen „klímaváltozásnak” hívják, fenyegetést jelent a mezőgazdaságra és ezért nemzetbiztonsági kérdés. Mint nemzetbiztonsági ügy, bármit is tesznek a klímaváltozás leküzdésére, a nyilvánosság kihagyásával történhet.

 

Az évek során sokan megfigyelték azt, amiről nekünk azt mondták, hogy „Con-Trails” (a repülőgép motorjának a kondenzcsíkja), azonban a kondenzcsíkoktól eltérőnek szoktuk volt látni azokat. Ahelyett, hogy gyorsan szétoszlanának, elterülnek és huzamosabb ideig a légkörben maradnak, és ha sok van belőlük – keresztezvén egymást – felhősebb égboltot okoznak. Pacific Northwest-ben mi gyakran szenvedünk a felhős égbolttól, viszont a bizonyíték nem volt mindig látható: itt sokan csakúgy, mint másutt is, említettek olyan felhőket, melyek a „chem-trails”-ként ismert csíkokból képződtek, s a felhők nem víz-kondenzáció hatására keletkeztek, hanem olyan csíkokból, amelyek tele voltak olyan mérgező anyagokkal, melyekkel állítólag a globális felmelegedés ellen küzdöttek.

 

Kormánykörökben erre „Geo-engineering” (Föld-mérnökségként, bolygómérnökségként) hivatkoztak, ez manipulálta a Föld időjárásrendszerét.  Ijesztő dolog, különösen, ha figyelembe vesszük a HAARP technológia hatalmas képességeit. Engedelmességünk céljából, és mert bizonyítékok után kutattunk, a bolygómérnökség és a chem-trails egy komplex hadipari programként került definiálásra a magánvállalkozókkal, az esetleges fő üzemanyag-szállítókkal, valamint a légitársaságokkal való együttműködés keretébe, minekután a repülőgépek olyan szemcsés anyagokat permeteznek a légkörbe, amelyek egyéként nem lennének ott.

 

Ez túlságosan erőltetettnek tűnhet néhány ember számára, azonban csak a közelmúltban derült ki, hogy a drónok 10 000 láb magasságból képesek kiszúrni egy arcot a földön, hogy a kormány minden egyes telefonhívást és minden elküldött email-t megfigyel, és hogy a terroristák képesek egy bombát felrobbantani egy mobiltelefon segítségével akár több mérföld távolságból.

 

Azt mondják, hogy a chem-trails (vegyi csíkok) nagy káros méreg – alumínium és bárium – parányi részecskéiből állnak össze. A méreganyagokat belélegezzük, azok megmérgezik a vizeinket és elpusztítják a termőtalajt. El tudjuk kerülni a passzív dohányzás okozta rákot, de nincs esélyünk elkerülni a sokkalta mérgezőbb részecskéket, amelyek az égből hullanak ránk. Az olyan betegségek, mint amilyen a rák, az Alzheimer-kór, a Lou Gehrig betegség (egy gyógyíthatatlan és halálos mozgatóneuron-betegség), a Huntington-kór (egy idegrendszeri betegség, mely az agyban található bizonyos idegsejtek elhalásával jár), a Parkinson-kór, az autizmus és a csontbetegségek magasabb szinten vannak, mint valaha, s ezek mindegyike kapcsolódhat az alumíniumhoz.

 

http://coto2.files.wordpress.com/

 

Amikor az ember a természetet manipulálja – akár nyereségvágyból, akár politikai okokból –, annak borzalmas lehet az ára és a következménye. Az olyan események, mint a hurrikánok keleten, a tornádók közép-nyugaton, a torontói áradás, a példátlan árvizek Calgaryban, fák millióinak a kipusztulása Brit-Kolumbiában a fenyőbogár-járvány miatt – mindezek az Anyagtermészetnek, a klímaváltozásnak is tulajdonítható, de nem kerül említésre a bolygómérnökség.

 

Én nagyon tudnám ajánlani, hogy bárki, aki további információra vágyik, ellenőrizze az interneten a jól ismert idegsebészt, Dr. Russell L. Blaylock-ot, aki elmagyarázza nekünk az elit általi „társadalmi mérnökséget”, melyet olyan alapítványok finanszíroztak, mint a Rockefellers, a Ford vagy a Carnegie.

 

A National Academy of Sciences-ben kiadott dokumentumok szerint a CIA egy tudományos vizsgálatot finanszíroz azért, hogy meghatározza megvalósítható-e a föld klímájának a megváltoztatása, s teszi ezt annak érdekében, hogy elejét vegye a klímaváltozásnak. Amikor egy állami szerv tudományos vizsgálatot végez, megeshet, hogy esetleg már csak tréfából is igazolja a tevékenységeket.

 

Semmiféle olyan tevékenységre, mint amilyen a légkör mérgező kemikáliákkal történő permetezése, nem kerülhetett sor kormányzati (szövetségi, állami, tartományi) jóváhagyás nélkül, valamint olyan részletes megállapodás nélkül, amely megszabja az időpontokat, a helyszíneket és a felhasznált anyagokat. A Maui kormány (Hawaii) egy olyan rendeletet (törvényt) mérlegel, amely megtiltaná az aeroszoloknak és egyéb más részecskéknek a légkörbe juttatását a maui emberek belegyezési nyilatkozata nélkül.

 

Sem a szövetségi, sem az állami, sem a tartományi kormány sohasem jelentett be ilyen „klímakontrol programot”, sem nem tagadta a létezését.

 

Tisztában vagyok azzal, hogy a bonyolult problémák racionalizálásra tett minden kísérletet mind az elitisták, mind pedig azok, akiket az ellenőrzésük alatt tartanak, összeesküvés-elméletként fognak beállítani – és néhány lesz is –, de ezt azután arra fogják felhasználni, hogy a közös tudatosság létrehozására tett valamennyi kísérletet meggátolják. Nem is olyan régen a kormányzati telefonok lehallgatásának vagy az összes elektronikus levelünk leellenőrzésének az említése legdurvábbak közül való összeesküvés-elméletnek lett volna felcímkézve.

 

(1) I, Bill Vander Zalm a Tájékoztatás Szabadságra hivatkozva kérte – mind a szövetségi, mind az állami – „Klíma Kontroll Programok”-ról szóló valamennyi iktatott információt, amelyet a kormány vagy annak bármelyik minisztériuma folytatott.

 

(2) I, Bill Vander Zalm arra kérte z Önkormányzatokat, a Városi Képviselőtestületeket és a Regionális Bizottságokat, hogy fogadjanak el egy határozatot, amely kimondja, hogy „semmilyen szemcsés anyagot klíma ellenőrzés céljából nem fognak a légkörbe permetezni az illetékességük felett beleegyezési nyilatkozat nélkül”, valamint hogy ez az ügy legyen megvitatásra és megfontolásra lesz előterjesztve az Önkormányzatok Uniójának éves gyűlésén idén szeptemberben.

 

Forrás: http://www.canadaskywatch.com/

 

Fordította: Száraz György

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..