Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Bioinformatikai hadviselés és terrorizmus

A hadviselés új dimenziói nyíltak meg az elmúlt két évtizedben. Ami eddig a Star Trek és a Star Wars című filmekben elmélet és fantáziaszülemény volt csupán, annak egy része már valóság. Egy sor technológia létezik, amely képes az emberi lény biológiai folyamataiba úgy beavatkozni, hogy azt észre sem vesszük, képes megtéveszteni, gátolni, vagy akár el is pusztítani bennünket. A bioinformatikai hadviselés már nem feltevéseken alapszik, nem pszichologizál, hanem teljesen hatásba tesz és irányít.

 

Pszichotronikus háború

 

Egy orosz hadászati cikk úgy fogalmazott, hogy az emberiség a pszichotronikus háború küszöbén áll. Az Amerikai Nemzetvédelmi Minisztérium pedig információs hadmozdulatnak nevezte az információs hadviselést, majd részletesen kifejtette, hogy milyen körülmények között szabad vele élni. Tehát ez a valóság.

Az információ hatalom – tartja a mondás. De ez a szólás új értelmezést nyert az információs technológiák 21. századi forradalmában. Az információs hadászat célja, hogy beavatkozzon az elme és test közötti kapcsolatba. E fegyverek a test érzékelő és adatfeldolgozó rendszereit támadják meg, megzavarva ezzel az ellenfélt egyensúlyban tartó pszichés jeleket. Mivel az agy és az idegrendszer elektromos és kémiai ingereken keresztül kommunikál a testtel, s eme információáramlást erősen befolyásolják a környezetben jelen lévő sugárzások, ezért ha valaki tudatosan megváltoztatja e sugárzásminőséget, akkor máris befolyást gyakorol az ember belső folyamataira, kivált a gondolkodásra, az érzékelő, valamint az adatfeldolgozó folyamatainkra. Ezt a hatást elektromágneses és hanghullámokkal is el lehet érni.

 

Pszichotronikus fegyverek

 

Létezik már elektromágneses kisugárzásokat előállító pszichotronikus generátor, amely tévén, telefonon, rádión, sőt villanykörtén keresztül is képes a kívánt jeleket továbbítani.

Az infrahanggenerátor gyakorlatilag minden életormát elpusztít.

Az ultrahang kisugárzó a test belső szerveit támadja meg.

Az idegrendszer-generátor nevében is benne hordozza erejét.

Vannak olyan innovatív hangtalan fegyverek, melyek tudat alatt ható hangfrekvenciákat közvetítenek. Ugyanakkor már az 1970-es években megfigyelték a pulzált mikrohullámú jelek hangjelzéssé formálódását. Ezt továbbfejlesztve jutottak el oda, hogy egy hordozójelre kívánt jelet ültettek, s azt továbbították a célszemély fejébe.

 

Még belegondolni is szörnyű, hogy a pszichotronikus fegyverkutatást nem csak a békés nemzetállamok, hanem a legkülönfélébb szándékú kormányok, sőt feltehetően a magáncégektől kezdve a terroristacsoportokig sokféle érdekközösség finanszírozza. Így a bioinformatikai szempontból nem az a kérdés, hogy történhet-e zűr, hanem hogy mi lesz a casus belli (háborús ok).

 

Bioinformatikai innovációk

 

A fejlesztések már ott tartanak, hogy képesek előállítani élő agysejteket használó elektronikus mikrochipeket. A tudósok az embrionális agysejteket szilícium- és üvegchipek kívánt pontjaira helyezték és növekedésre ösztönözték. Ennek a módszernek a segítségével közelebb kerülhetünk számos agyi rendellenességek megértéséhez, sőt talán egyszer még egy biológiai alapon működő számítógépet is sikerül összehoznunk.

 

A telepatikus képességek kutatása is öles léptekkel halad előre. A testi szervekből kisugárzódó gyenge mágneses mezőt már évtizedek óta kutatják, miként az agy jeleit érzékelő és dekódoló rendszert is már kifejlesztették. Az agy hullámmintázatainak és a szervek elektromágneses kisugárzásának ötvözéséből már konkrét eredmények származnak.

Sikerült megállapítani a lakosság átlagos észlelési, gondolkodási, érzelmi jeleit, illetve ehhez mérten számos rendellenességet.

E technológia továbbfejlesztése az volt, hogy ugyanezeket a paramétereket távolról – nem elektródákra és érzékelőkre kötve – is meg tudták határozni. A legelképesztőbb innováció az, hogy az ember érzelmeinek analízisekor a hullámok minden viselkedés falon áthatolnak és közvetlenül az elmét tapogatják le. Michael Persing professzor azt vizsgálta sokáig, hogy az agy mely tevékenységei felelősek az egyes élményekért, illetve mely élmények valósak és melyek csak a képzelet szüleményei. Ha belegondolunk, a földönkívüli idegenek általi eltérítések és számos paranormális jelenség megközelíthető az elektromágneses hullámok oldaláról is.

 

Az agy és a tudat mesterséges hangolása

 

1991-ben egy olyan eljárást szabadalmaztattak, amelyik az agyhullámokat előre meghatározott frekvenciára képes hangolni. Vagyis a tudósok eljutottak addig a pontig, amikortól már nem csak feltérképezik az agyat, hanem jeleket tudnak célirányosan visszaküldeni bele, és akár elnyomni is képesek az agy természetes energiamintázatait.

A sajátságos hullámformákkal az agyban egzakt kémiai reakciók válthatók ki: félelem, sóvárgás, vágyakozás, melyek szellemi állapotokhoz vezetnek. Létezik olyan szabadalmi eljárás is, mely hipnózisra és érzéstelenítő hatásra szolgál. Ezután került sor a meditatív állapotokhoz köthető agyhullámok létrehozására mindenféle hipnoterápia és narkotikumok nélkül.

 

Az agy mesterséges stimulációjának újabb mérföldkövét az extrém kis frekvenciájú mágneses mező jelenti. Ezzel szubjektív élményeket lehet kiváltani: ily módon produkálható a lebegés élménye, vagy a személytelenség érzete, amikor a testtől eloldódunk. Megállapítást nyert az is, hogy halántéklebeny ingerlésével misztikus és testen kívüli élmény is kiváltható.

Az USA manapság is tele van a fekete költségvetésből finanszírozott tudósok által kihasznált emberek példáival, igaz, jelenleg nem lehet minden esetben egyértelműen eldönteni, hogy ki áldozat és ki csupán képzelgő.

 

Bioinformatikai hadviselés

 

A nagyfrekvenciás terek hatásai között találjuk az emberi viselkedést romboló effektusokat. Ugyanakkor ezzel a módszerrel akár szívmegállást is el lehet érni az ellenségnél. A bioinformatikai hadviselés bevethető az egyes terrorista csoportokkal való küzdelemben, vagy akár tömegkontrollra és a biztonság szavatolása érdekében számos, úgynevezett anomáliás jelenség létrehozására.

 

Anomáliás jelenségnek azt nevezik, amikor médiumokat alkalmaznak a felderítésben és a hírszerzésben. Egyik jó példa erre, hogy Kadhafí líbiai vezető tartózkodási helyének kinyomozására médiumokat is bevetett a titkosszolgálat. Másik példa, hogy a plutónium keresésében különleges spirituális képességű személyek is együttműködtek a hírszerzéssel Észak-Koreában (a projekt fedőneve Stargate volt).

Mindebből kitűnik, hogy a pszichotronikus fegyver működtetéséhez nélkülözhetetlen az ember. Ennek oka valószínűleg abban rejlik, hogy az emberben mélyen a felszín alatt beláthatatlan érzékszervi, energetikai és informatikai potenciálok rejlenek. De vajon meddig maradnak ezek a képességek kiaknázatlanok?

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..