Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Bonaparte Napóleon lidérces látomása a Nagy Piramisban

Minő rettenetes képek tárulhattak Bonaparte Napóleon elé az egyiptomi Nagy Piramisban? Vajon Napóleon egy látomás erejéig bepillanthatott a jövőbe? Napóleon különös élménye a Király Kamrában a mai napig rejtélybe burkolózik.

 

http://3.bp.blogspot.com/

1798-ban Napóleon egy Egyiptomba tartó katonai és régészeti expedícióba vágott. Mint oly sok embert a világtörténelemben, úgy Napóleont is elbűvölték a fáraók, így sok mérnökök, földmérőt, csillagászt és régészt vitt magával annak érdekében, hogy többet tudjon meg az ókori Egyiptom rejtélyeiről. Napóleon tudósai tervrajzokat készítettek, méricskéltek, kutatásokat végeztek és rajzokat készítettek a Nagy Piramisról. Később Napóleon parancsára kutatásukat több kötetben tárták a nyilvánosság elé 1809-1822 között.

 

Ez vezet el bennünket Napóleon egyiptomi látogatásának legizgalmasabb részéhez.

 

Napóleon szükségét érezte annak, hogy megvizsgálja a piramis szentélyét és azt kérte, hogy hagyják őt magára a Király Kamrában, ahol egy bizonyos ideig egyedül maradt.

 

Miután ott végzett, úgy hírlik, hogy szemmel láthatóan komoly megrázkódtatáson ment keresztül.

 

Egyik segédje megkérdezte tőle, hogy látott-e valami rejtélyes dolgot, de Napóleon nem kívánta kommentálni, hogy mit tapasztalt a piramis belsejében.

 

Csupán annyit mondott, hogy azt szeretné, ha sohasem hoznák szóba az esetet.

 

Évek múltán, amikor Napóleon a halálos ágyán feküdt, egy közeli barátja megkérte, hogy árulja el neki, mit is élt át a Király Kamrában. Napóleon hajlott a mesélésre, de később meggondolta magát. Csak a kezét rázta és azt mondta: „Nem, mi haszna volna. Úgysem hinné el nekem.”

 

Az, amit Napóleon a Nagy Piramisban átélt, olyan titok maradt, amit magával vitt a sírba.

 

Sokféle spekuláció vetődött már fel Napóleon különös egyiptomi élményével kapcsolatosban. Az egyik be nem bizonyított történet szerint Napóleon a saját végzetéről kapott valamiféle látomást a Király Kamrában.

 

 

Érdemes megjegyezni, hogy nem Bonaparte Napóleon volt az egyetlen, akinek misztikus élményekben volt része a piramisban. Aleister Crowley okkultista is egy szokatlan eseményről számolt be, amely a piramisban történt vele. Életrajzában a következőt írta:

 

„A Király Kamra úgy tündöklött, mintha a legragyogóbb trópusi holdfény. A gyertya szánalmas piszkos sárga lángja szentségtörésnek tűnt, így hát eloltottam.

 

Az asztrális fény az egész invokáció alatt kitartott és még egy kis ideig azután is, bár intenzitásából veszített, amikor alváshoz készülődtünk.

 

Ami a többit illeti, a Király Kamra padlója rendíthetetlen volt. Amikor az ember a sziklákon alszik, akkor mindig többé-kevésbé alkalmazkodik a helyi rendellenességekhez, viszont a Király Kamra Brand-re emlékeztetett engem; s be kell vallanom, hogy egy roppant kényelmetlen éjszakát töltöttem el ott.

 

Attól tartottam, hogy az enyelgés megrontotta a római erényemet. Reggelre az asztrálfény teljesen eloszlott és csupán a denevérek röpdösése hallatszott.”

 

http://lostancientech.files.wordpress.com/

 

Az 1930-as években Paul Brunton író egy éjszakát töltött a Király Kamrában. Később elmesélte, hogy olyan „ellenséges lények körének” látomásai rohanták meg, amik hasonlítanak az „elementárlis lényekhez, a groteszk formákhoz, az őrültekhez, az otromba és ördögi kísértetekhez”.

 

Vajon ez csupán hallucináció volt, vagy valamiféle különös, megmagyarázhatatlan erő jelenléte a Nagy Piramisban? Mi nyújthat magyarázatot azokra a különös víziókra, amiket az emberek a több ezer éves piramisban éltek át?

 

Az utóbbi időben azzal álltak elő, hogy ezeket a látomásokat a kamra fekete gránitja által kibocsátott háttérsugárzása okozta, azonban ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor minden kamralátogatónak hasonló dolgokat kellene tapasztalnia, ugyebár?

 

A kezdeti kísérletek kimutatták, hogy a Király Kamra „szellemkövei” úgy tűnik, hogy valóban olyan elektromos mezőt generálnak, amely ténylegesen egy kisebb sokkot okozhat, legalábbis azoknál a szerencsétlen látogatóknál, akik fémből készült lapos üvegből isznak! Úgy vélik, hogy a Piramis a gránit tömbjeinek köszönhetően nagyon jól vezeti és befogja a rádió-, sőt még a mikrohullámú jeleket is, s egyesek úgy vélik, hogy ez egy „kisugárzó csúcspontba” áraszt energiát, ami pedig azt jelenti, hogy energia spirálisan mozog az építmény tetejéről indulva körbe, majd kiszélesedik, ahogy légkörbe hatol.

 

Számos alternatív történelemkutató állította, hogy ez megerősíti abbéli gyanújukat, hogy a Nagy Piramis valamiféle jelzőállomás, amit arra szántak, hogy az űrből is használható legyen.

 

Újabban az egykori NASA tanácsadó, Richard Hoagland azt állította, hogy radioaktív homokot találtak a Királynő Kamrája mögötti teremben, ami magyarázatot adhat Napóleon és a többiek hátborzongató élményére, valamint a Piramisra adott rendellenes radioaktív kormeghatározásra, amely szerint úgy tűnik, hogy az építmény teteje 1000 évvel idősebb, mint az alja! Ez egyeseket arra a spekulációra indított, hogy szerintük a Piramist földönkívüli technológia segítségével fejjel lefelé építették a levegőben (ég és föld között), majd hirtelen a helyére illesztették a Gízai-fennsíkon.

 

A különös víziók oka ez idáig megmagyarázhatatlan, s nem marad ránk más, mint a sok találgatás és rengeteg megválaszolatlan kérdés.

Forrás: http://www.messagetoeagle.com/napoleonvisionpyramid.php#ixzz3Cib7ZWJH

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..