Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Buzz Aldrin: Minket kiparancsoltak a Holdról!

Tudományos-fantasztikus szövegkönyvnek hangzik egy nemsokára vetítésre kerülő, a NASA-ról, az űrhajósokról és a Holdon élő földönkívüliekről szóló filmhez. Mindazonáltal számos beszámoló és állítólagos lejegyzett szöveg szerint, melyek a parancsnoki központ és az Apolló asztronautái között hangzott el a Holdon, az emberiség találkozott már nem földi technológiával, mialatt megvetette a lábát a Hold felszínén.

 

Egy névtelen professzor és Neil Armstrong által egy NASA szimpóziumon készített interjúból érdekes részletek származnak arról, hogy ki mindenkivel találkozhattak az űrhajósok a Holdon.

 

Professzor:

Mi történt valójában odakinn az Apolló 11-gyel?

 

Armstrong: 

Hihetetlen volt. . . természetesen, mindig is tisztában voltunk azzal, hogy fennáll a lehetősége… tény, hogy minket kitiltottak. Soha többé nem volt kérdés ezután egy űrállomás vagy holdbéli város.

 

Professzor:

Hogy érti azt, hogy „kitiltottak”?

 

Armstrong:  

Nem tudok belemenni a részletekben, csak annyit közölhetek, hogy az űrhajóik sokkal fejlettebbek a mieinktől mind méretüket, mind technológiájukat tekintve. – Öregem, de még mekkorák! . . . és ijesztőek . . . Nem, szóba sem jöhet egy űrállomás.

 

Professzor:

De hát a NASA-nak voltak más küldetései is az Apolló 11 után?

 

Armstrong:  

Természetesen. A NASA akkoriban elkötelezett volt, és nem akarta megkockáztatni a pánikot. . .

De az valójában egy rövid kiruccanás volt és már jöttek is vissza.

(Above Top Secret, 186. oldal)

 

 

Lehetséges-e, hogy a holdfelszín feltérképezése közben az Apolló asztronautái idegen lényekkel és ufókkal találkoztak?

 

Sok olyan riport, interjú és dokumentum van, amely azt sugallja, hogy ez előfordulhatott.

 

Ténylegesen Dr. Vladimir Azhazha szerint, aki egy Moszkvai Egyetem matematikaprofesszora, továbbá fizikus:

 

„Neil Armstrong sugározta az irányítóközpontnak azt az üzenetet, miszerint két nagy, rejtélyes objektum figyelte őket azt követően, hogy a holdmodul közelében kiszálltak. Viszont ezt az üzenetet sohasem hallotta a nyilvánosság, mivel a NASA cenzúrázta azt.”

(Above Top Secret, 384. oldal)

 

Számos forrás szerint Armstrong azt állította, hogy idegen jelenlét volt a Holdon, s az űrhajósokat kiparancsolták/kitiltották onnan.

A riportok jelzik, hogy az űrhajósok több „érdekeltségbe” és építménybe botlottak a Holdon, amelyeket nyilvánvalóan nem emberi kezek készítettek. Sok ufológus kijelentette, hogy Buzz Aldrin még filmre is vette a furcsa struktúrákat, majd minden részletet elküldött az irányítóközpontnak, amely szándékosan „cenzúrázta” az információkat annak érdekében, hogy az általános népességen belül megakadályozza a káosz és a pánik kialakulását.

 

Angol nyelvű videó: https://www.youtube.com/watch?v=ZNkmhY_ju8o

 

 

Fordította és szerkesztette: Száraz György

Forrás / Original article: https://www.ancient-code.com/buzz-aldrin-we-were-ordered-away-from-the-moon/?utm_content=social-udegg&utm_medium=social&utm_source=SocialMedia&utm_campaign=SocialPilot

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részt vehetsz programjainkon:

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..