Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Chemtrail – Elismerik a vegyi permetezést a kormányok?

A közvéleményt újra meg újra lázba hozza a chemtrail-jelenségkör, amit az égen húzott és csak lassan oszló vegyi csíkokként ismerhettünk meg az elmúlt években. A chemtrail valójában nem más, mint a légkör elektromos vezetőképességének megváltoztatása nanorészecskék permetezésével. Innen kapta a nevét: kémiai csíkok. 2011-ben J. P. Holdren, Obama elnök, tudományos főtanácsadója, valamint a CFR (Külkapcsolatok Tanácsa) és Németország közleményben tudatta, hogy elismerik a vegyi permetezés tényét.

 

Most már végképp nem tudjuk, hogy mi történik a fejünk felett. Az már észrevettük, hogy a Nap évek óta enyhén szólva is furcsán viselkedik. Ez természetszerűleg befolyásolja a Föld elektromágneses mezőjét, ezáltal az emberek életét. A bioszféra azonban ettől jóval összetettebb, hiszen mi együtt élünk milliárdnyi állattal és növénnyel, akikkel kölcsönös függési viszonyban állunk. Amikor olyan mesterséges hatásokat próbálunk generálni, mint a HAARP vagy a chemtrail, akkor azzal mindannyiunk életét veszélyeztetjük.

 

Obama elnök tudományos asszisztense úgy véli, hogy a sztratoszférikus geo-mérnöki projekt egyik eszköze lehet a globális felmelegedés elleni harcnak. Ha már minden kötél szakad, akkor szerinte szabad alkalmazni a chemtrailt – fejtette ki álláspontja a tanácsadó Holdren a Council of Foreign Relations Journalban.

 

A felső légkörbe permetezett vegyszeres vonalak hosszú órák alatt terülnek csak szét az égbolton, s később felhő-mintázatoknak tűnnek. Főként az a gond velük, hogy feltehetően az alumínium, a bárium és egyéb elemek ezerszer nagyobb dózisban vannak jelen ezekben a felhőkben, mint amilyen mennyiségben természetes esetben előfordulhatnának. Nagyjából egy-két hétbe is beletelik, mire a kipermetezett részecskék elérik a földet. Onnantól a talajba, a vizeinkbe, a belélegzett levegőbe és ily módon a testünkbe jutnak, s vélhetően ott fejtik ki egészségkárosító hatásaikat.

 

Szinte minden embernek feltűnt már, hogy az időjárás mostanában valahogy nem úgy viselkedik, mint ahogyan azt megszoktuk. Sokakban felmerült, hogy ennek közvetve a környezetszennyezés lehet az egyik fő kiváltó oka. A kormányok a közvélemény beavatása nélkül számos kísérletet végeztek az elmúlt években, amelyek egy része hadászati, egy másik része az időjárást befolyásoló művelet volt. Utóbbi próbálkozások közé tartozik a chemtrail is, amelyről már korábbi cikkben értekeztem, azonban nem régiben röppent fel annak a híre, hogy az Egyesült Államok kormánya és a német vezetés is beismerte, hogy a „vegyi permetezés” teória nem egy összeesküvés-elmélet a sok közül, hanem megtörtént esemény. Érdekes, hogy korábban sokan pökhendi módon egy fiktív „conteo” (konspirációs teória) szintjére minősítették le az egész ügyet.

 

Ekkor jött a fordulat, miszerint most már beismerik a chemtrail-t, de még nem örülhetnek „felhőtlenül” a konspirációs elméletek rajongói, ugyanis a szóban forgó kormányok továbbra is tagadják, hogy bárminemű egészségkárosító hatásuk lenne a vegyi permetezéseknek.

Holdren tanácsadó abszolút megfelelő módszernek tartja, hogy a bolygót a légkörbe permetezett bárium, magnézium, alumínium, nano-szálak, stroncium, baktériumok, spórák és más vegyi anyagok révén hűtsék le. Ennek jegyében a tanácsadó arra a vitatható álláspontra helyezkedik, hogy a globális felmelegedés elleni küzdelemben bevethető a nehézfémek légkörbe juttatása is.

 

Ekkor hördültek fel a környezetvédők és az összeesküvés-elméletek hívői, mondván, a klímaváltozás egyre destruktívabb folyamatai ilyen hamis érvelésre alapozott módszerekkel aligha oldhatók meg.

Az ENSZ Éghajlat-változási Kormányközi Testület (Intergovernmental Panel on Climate Change, rövidítve: IPCC) 1988-ban alakult szervezete vizsgálja és foglalja össze az emberi tevékenység által kiváltott klímaváltozással kapcsolatos kutatási eredményeket. Sokan ezt a szervezetet azzal gyanúsítják, hogy asszisztál a chemtrailhez. Nos, mindenesetre érdekes, hogy az IPCC saját kutatást nem végez, hanem referált tudományos publikációkat dolgoz fel, amelyeket belefoglal a jelentéseibe.

 

Holdren kifejtette, hogy az ember okozta klímaváltozás valódi fenyegetést jelent, amelyet egyáltalán nem biztos, hogy meg lehet állítani, illetve a visszájára lehet fordítani. Obama tanácsadója a széndioxid-kibocsátást teszi felelősség globális felmelegedésért, s arra vezeti vissza mind a légköri, mind a mezőgazdasági anomáliákat. Ebből kifolyólag a széndioxid-kibocsátás drasztikus visszaszorítását szorgalmazza. Ezzel azonban csak az emberek félelmét táplálja és a kiszolgáltatottság-érzetet növeli, továbbá olyan színben tünteti fel elveit, mintha azok tudományosan megalapozottak volnának. (Kérdés, melyik tudós álláspontját vallja?)

 

Ezzel szemben a Syracuse Egyetem tanulmányából az derül ki, hogy az éghajlatváltozás egy természetes folyamat, aminek nem sok köze van az emberi tevékenységekhez. A következtetések között olyan meglepő tények szerepelnek, mint hogy a sarki jég nem olvad, vagy hogy a Földön tulajdonképpen lehűlés tapasztalható. Ha ebből a tételsorozatból indulunk ki, akkor a geo-mérnöki tevékenység nem szólhat arról, aminek beállítják. De vajon ez hogyan egyeztethető össze a kormányzatok politikájával, nyilatkozataival, s voltaképpen akkor miről szól a vegyi permetezés?

 

Látszólag nem jutottunk előrébb, azonban azt már tudjuk, hogy amit korábban tagadtak, az megtörtént, illetve amiről azt hittük, hogy árt nekünk, az a döntnökök szerint hasznos, s a végén még az is kiderült, hogy egy nem létező felmelegedés elleni lépésekről szólt az egész polémia. Kinek higgyünk ezek után? Döntsön mindenki maga!

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..