Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Csodálatos gyógyulások

A mai társadalomban szinte alig találkozunk olyan emberrel, akinek stabil lenne az egészségi állapota. A testünket allergiák, vírusok és baktériumok kerítik hatalmukba időről-időre, az idegrendszerünket a napi stressz tépázza módszeresen, míg elhanyagolt lelkünk is megsínyli, hogy nem törődünk vele, s hogy nem tápláljuk békével, nyugalommal és örömteli pillanatokkal. Így nem csoda, hogy se szeri, se száma a legújabb keletű, sokszor megmagyarázhatatlan betegségeinknek.

 

csodálatosgyógyulások1

 

Betegségeink kialakulása

 

Vannak, akik azt mondják, hogy a betegség mindig valamilyen zavarra vezethető vissza. A testünkben, a lelkünkben vagy a szellemünkben elindul egy rezgés, mely szűnni nem akaró hullámaival dominóelvszerűen borogatja fel egészségesen működő holisztikus rendszerünket. Holisztikus megközelítésben a betegségeink a kiváltó okokat tekintve három csoportba sorolhatók.

A legkézenfekvőbb a testi szintről induló betegségek csoportja, amibe a fertőzések, a vírusos, baktériumos, gombás megbetegedések tartoznak, illetve a különféle balesetek által kiváltott tünetek és szövődmények. Megjegyzendő, hogy azért a testi szinten kialakuló problematikáinknak is vannak szellemi előzményei, tehát nem a véletlen szabályozza, hogy az egyik ember elkap egy fertőzést, míg a másik ember ellenáll és egyáltalán nem fogékony ugyanarra a fertőzésre.

A szellemi szintről induló problémák már igen nagy változatosságot mutatnak. Ezek egy része neurotikus jellegű, vagyis az idegrendszer diszfunkcióira vezethetők vissza. Ilyen a stressz, a pánikbetegség vagy a depresszió. De szellemi szintű problematikának számít, ha valaki a helytelen gondolkodása miatt szenved idővel valamilyen betegségben. Erre jó példa a kábítószerezés, mely egyértelműen az egyén döntése, jellemének egyik próbatétele, amiben természetesen közrejátszhatnak lelki okok is. Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy a helytelen vagy éretlen gondolkodásmód, illetve a tudatlanság, vagyis a tudás és az ismeretek hiánya, mekkora pusztító erővel bír az ember egészségére nézve. Ebben óriási szerep jut a szülőkre és nagy felelősség hárul a társadalomra is.

S ha már a lelki okokat említettem, ezek a legmélyebben gyökerező gondok, melyek előbb-utóbb testi szinten is kiütköznek. Ezeket hívjuk lelki eredetű testi tüneteknek, idegen szóval pszichoszomatikus betegségeknek. Modern korszakunkban a lélektelen életvezetés dívik. Nem sikk és nem divat ma a lelkünkkel foglalkozni. Ezt azonban megsínyli a szerencsétlenül járt benső énünk, az isteni énünk és válságok sorozatát éli át, ami testi szinten kőkemény betegségek formájában jelenik meg.

 

csodálatosgyógyulások2

Fontosnak tartom közölni, hogy a testünk, a lelkünk és a szellemünk nem különül el élesen egymástól, ezért nem választhatók szét és nem kezelhetők külön-külön. Amennyiben az egyikben meghibásodás lép fel, vagy egyensúlytalanság, az automatikusan, láncreakciószerűen kihat a többi elemre és diszharmóniát okoz. Ez pedig elkerülhetetlenül szenvedéshez vezet, ami pedig rákényszeríti az embert arra, hogy változtasson önmagán.

 

Csodával határos gyógyulás és gyógyítás

 

csodálatosgyógyulások3

 

A megbomlott összhang vezet minden esetben a betegségeink kialakulásához. Az ember sokszor a betegségének hatására annyira legyengül és elkeseredik, hogy azonnal kiút után kezd kutatni. Hála az Isteni Gondviselésnek élnek köztünk olyan emberek, akiket a Sors felruházott gyógyító tudással és képességekkel. Nem csak az orvosokra gondolok, hanem a természetgyógyászokra, a különféle gyógyítással foglalkozó terapeutákra, sámánokra és mindazokra, akik plecsnivel vagy anélkül képeses csodákat tenni. Véleményem szerint azt nem az ember dönti el, hogy ki rendelkezhet bizonyos gyógyítói képességekkel, sokkal inkább a felsőbb hatalmak bölcs döntései ezek.

A gyógyítás sem más, mint áramoltatás, égi, hatalmas, magas rezgésű szuperintelligens energiák átáramoltatása az emberek, illetve az össztársadalmi harmónia elérésének érdekében. Tehát minden áramoltatás. A gyógyító, amikor átenged magán ilyen magas rezgésű energiákat, akkor tulajdonképpen eszközzé válik. Szellemi segítők, angyalok, elementálok, egyszóval Isten eszközévé. A csoda nem más, mint amikor a beteg ember megtapasztalja a harmónia hatalmát és visszanyeri, mert vissza adják neki testi, lelki, szellemi egészségét. Vagyis újra egészséges, újból egész lesz.

 

csodálatosgyógyulások8

 

 

A betegség nem más, mint egy kisebb gépezet valamely alkatrészének meghibásodása, mely kiiktatható, s mely harmóniába állítható. Magát ezt a folyamatot gyógyulásnak hívjuk, de valljuk be, nem magunktól gyógyulunk meg. Az immunrendszerünk mindent megtesz, hogy megvédje a testünket az ártalmas betolakodóktól, a szervezetünk is mindent elkövet, hogy regenerálja magát, s hogy a harmónia benne visszaálljon, de sokszor még a gyógyszeres kezelés is kevésnek bizonyul. Ilyenkor van szükség igazi, nagybetűs csodára.

Sokszor a csoda megtörténik és a csodás gyógyulás bekövetkezik. Ma már ismerni és igénybe lehet venni különféle spirituális megoldásokat. Olyan ősi technikák állnak a rendelkezésre, mint a szellemgyógyászat, a pszí-sebészet, a kínai vagy éppen az ayurvédikus gyógyászat. Ezek sokszor olyan bizonyságokat tesznek, melyek elképesztő csodaszámba mennek. Aki nem tud lefogyni, pár hónap alatt gond nélkül elveszíti testsúlyfeleslegét. Az agy-, a tüdő-, a melldaganatos betegek meggyógyulhatnak. A meddő anyuka áldott állapotba kerülhet. A ciszták eltűnhetnek a testből. Az ízületi bántalmak és gyulladások megszűnhetnek. A siketek újra tisztán hallhatnak. A szemüvegesek letehetik vagy sokkal kisebb dioptriájúra cserélhetik a lencséiket. Olyan esetekről is hallottam, hogy vese- és epekövek tűntek el pusztán egy virtuális műtét hatására, melyet orvosi leletekkel támasztottak alá. Szív- és érrendszeri problémák szintén sok esetben azáltal oldódtak meg, hogy valamilyen alternatív, pontosabban az akadémikus orvoslástól eltérő módszerhez nyúltak a betegek.

 

csodálatosgyógyulások9

 

A csodák formáló ereje

 

Aki már legalább egyszer átesett gyógyíthatatlannak kikiáltott betegségeken, az pontosan átérzi, milyen kiszolgáltatottnak, reményvesztettnek és magányosnak lenni. Nekem volt bennem része, ezért tudom, miről beszélek. Ugyanakkor a letaglózó betegsége alatt sokat tanul az ember önmagáról, számtalan felismerés születik benne és ami talán a leglényegesebb: átértékeli az életét. Addig lehet, hogy csak rohant, elment dolgok mellett, nem szánt kellő időt a szeretteire, mert csak a munkájának élt, hajszolta az anyagi javakat mondván, majd később learatjuk a gyümölcsöket, és ehhez hasonlók motiválták az embert. Azután kapott egy betegséget az ember. Persze nem egyből, a Sors megannyi figyelmeztető jelet küldött neki, melyeket vagy nem akart, vagy nem tudott észrevenni. Utoljára érkezett a végső pofon, a megfellebbezhetetlen betegség. Egy olyan szituáció, amit nem lehet félreérteni és kimagyarázni. Merthogy a fentiek nem tévednek, hanem érzelemmentesen tanítanak.

Az ember átéli a poklok poklát, szenved, nyűszög, sír, fogadkozik, ágál a sorsa ellen, majd tanul. S miután a leckét elsajátította, feltéve, hogy erre a kiszabott ideje még alkalmat ad neki, egyszer csak elébe tolják a lehetőséget, a harmónia visszaállításának lehetőségét: ez a csodálatos gyógyulás isteni adománya.

Ha az ember bölcs, akkor nem felejti el, amit időközben a betegsége lefolyása alatt tanult. Így élettapasztalatokkal gazdagodva és átértékelve az életét nagyobb eséllyel indul tovább az életútján, mert ő már kapott, pontosabban visszakapott valamit, aminek a birtoklása nem természetes a számára: az egészségét egy csodálatos gyógyulás által.

 

Boldog napot!

Száraz György

 

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..