Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Dávid király földönkívüli génjeinek rejtélye

Egy titkos történet honol Dávid király születésének rejtélyes körülményei mögött.

 

Vajon Dávid király csak egy újabb volt Jahve megannyi genetikai kísérletei közül? Vajon Jahve már évekkel azelőtt eltervezte Dávid király egész életét, hogy a szegény pásztorfiú megszületett volna? Vajon arra használta-e Jahve Dávid királyt, hogy legyőzze az ellenségeit, a pusztító óriásokat és azoknak a bukott angyaloknak a csoportját, akik fellázadtak ellene Lucifer vezetésével?

 

Milyen szerepet játszott Dávid király a Jahve és Lucifer között dúló háborúban? Miközben ezen morfondírozunk, okunk van azt hinni, hogy Dávid király egyike volt Jahve azon teremtményeinek, akiket genetikailag egy bizonyos szándékkal terveztek meg.

 

Dávidra úgy emlékezünk, mint egy szőke hajú pásztorfiúra, aki legyőzte a Góliát nevű óriást, illetve mint aki egy olyan bölcs zsidó uralkodó volt, aki egyesült nemzetként gyűjtötte össze Izrael törzseit. Dávid király sok tekintetben egyedülálló ember volt. Hatalmas harcos, politikus, zenész, filozófus volt, s ami a legfontosabb, egy Jahve által kiválasztott személy, aki a zsidók vezetőjévé lett.

 

Bizonyos bibliai részek közelebbi vizsgálata erősen azt sugallja, hogy Dávid királyt Jahve tervezte meg génsebészeti eljárással. Dávid király olyasféle dolgokról beszélt, amelyekről semmilyen tudással nem rendelkezhetett, így például az eugenetikáról (vagy eugenikáról), ami egy olyan tudomány, mely a genetikai tudást használja fel az emberiség jobbítására. Ez egy olyan koncepció, amely szerint valaki tökéletesítheti az emberi fajt azoknak a gondos kiválogatása révén, akik együtt hálnak és utódokat nemzenek.

 

10.1

„Szemeid látták a formátlan anyagomat; a könyvedben meg volt írva mindegyik; s már akkor létrehoztad a napokat számomra, amikor még egy sem jelent meg belőlük.” http://paintingandframe.com/

 

 

Hallgassuk meg Dávid király szavait és fejtsük meg, hogy mit leplez le a valódi eredetét illetően.

 

A következő részlet különös fontossággal bír, mivel megmutatja, hogy mennyire fejlett volt és mennyire vett részt Jahve bizonyos emberek teremtésében.

 

139 Zsoltár

„Te alkottad veséimet (eredeti szövegben belső szervek szerepelnek), anyám méhében te szőtted a testem.
Áldalak, amiért csodálatosan megalkottál, és amiért csodálatos minden műved. Lelkem ismered a legmélyéig,
létem soha nem volt rejtve előtted. Amikor a homályban keletkeztem, és a föld mélyén elindult életem,
szemed már látta tetteimet (eredeti szövegben formátlan anyagomat), s könyvedben mind felírta őket. Meghatároztad napjaimat, mielőtt még egy is megjelent belőlük.”

 

Ez a földönkívüli istenek által alkalmazott, magasan fejlett emberi génsebészet leírásának egy kitűnő példája.

 

Dávid szavai, miszerint „megalkottad a belső szerveimet”, egyértelműen azt állítja, hogy az olyan belső szerveket, mint amilyenek a vesék, a létfontosságú szervek és más egyéb életfontosságú részek, Jahve készítette elő és alkotta meg.

 

A következő vers elmeséli, hogy Dávid „titokban lett megalkotva”. Vajon ez egy olyan jel, amely egy laboratóriumban lefolytatott kísérletre mutat rá?

 

A legjobb és legmeggyőzőbb rész az utolsó strófa. Jahve szemei látták a „még meg nem formálódott szubsztanciát”.

Vajon Jahve édesanyja méhében figyelgette Dávidot mielőtt még a gyermek teljes egészében kiformálódott volna?

A következő mondat szerint Jahvének szintén a birtokában volt egy olyan könyv, amelyben dokumentálta az egész procedúrát.

 

Dávid király évezredekkel Jézus születése előtt élt (mások szerint csak 1000 évvel). Vajon honnét szedte ezeket az elképzeléseket?

 

Miért hitte azt Dávid, hogy valamennyi tulajdonságát még jóval a fogantatása előtt megtervezték és dokumentálták egy könyvben?

 

10.2

http://p1cdn01.thewrap.com/

 

Jahve és valamennyi ősi űrhajós, akit akkoriban a Földön állomásoztattak, képzett tudósok voltak, s a mi értelmi képességünket meghaladó tudással rendelkeztek. A régmúltban, ezek az égi lények olyan tetteket vittek véghez, amelyek „mágikusnak” és „csodásnak” tűntek az őseink szemében.

A génsebészet és az eugenika olyan dolgok voltak, amelyekkel nagyon jó viszonyban voltak az égi lények és gyakran gyakorolták is azokat.

 

Az Ószövetségben Jahve számos alkalommal világossá tette, hogy Izrael gyermekei, a Szent mag gyermekei, ami azt jelenti, hogy gyermekei lesznek majd Izrael utódai.

 

Dávid király életéről úgy tudni, hogy Jahve segített neki meggyőzni az ősi genetikai háborút fő ellenségével, Luciferrel szemben. Mivel ilyen irányú tudással nem rendelkezett, Dávid király eme erős, intelligens és hatalmaskodó űrhajósok harca közepén találta magát.

 

A Föld bolygóért folytatott harc folytatódott…

Forrás: http://www.messagetoeagle.com/kingdavidexgenes.php#.VyO1MzCLTIU

 

Száraz György

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..