Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Dinoszaurusz és emberi lábnyomok

Egy másik részben érdekes bizonyítékokat mutattunk be arról, hogy a primitív ember pontosan tudta, hogyan néznek ki a dinoszauruszok (barlangrajzok) és még azt is, hogyan viselkednek. Amint összegezzük az alábbi információkat, amelyek arról szólnak, hogy néhány dinoszaurusz és emberi lábnyomot találtak egymás mellett, bizonyosan kétségbe vonjuk a hivatalos tudományos elméletet, miszerint az ember és a dinoszaurusz nem létezhetett együtt valaha.

 

Glen Rose, TX

 

http://paleo.cc/

 

A Texasi Glen Roseban található Paluxy folyó partján egy áradásnak kitett sziklán több ezer lábnyomot találunk – dinoszauruszét és emberét együtt, egymás mellett és egymáson.

A következő, Paluxy folyómederben (Glen Rose, Texas) található lábnyomokról készült szövegek és képek a Bécsi Egyetem jóvoltából láthatók.

 

„A Paluxy folyó a Texasi Glen Rose-on halad keresztül. A folyó aljánál több ezer mészkőréteg van. 1908-ban olyan hatalmas áradás volt itt, hogy két lábnyit (kb.60cm) leszakított a tömör sziklából. Ez a szikla 20 mérföldet sodródott folyásirányban. Ebben mutatkozott meg a több ezer dinoszaurusz lábnyom. Olyan sok lábnyomra bukkantak, hogy egy külön kutatási terep kialakítása mellett döntöttek az Állami Parkban. (Dinoszaurusz Völgy Állami Park) Sok lábnyomot múzeumba szállítottak azért, hogy konzerválják, azonban sok a mai napig megtalálható a helyszínen.

 

Számos emberi lábnyomot is találtak. Olykor az emberi lábnyomok a dinoszaurusz nyomok mellett voltak. Sok emberi lábnyomot a dinoszaurusz nyomon belül találtak, illetve néhány dinoszaurusz nyom az emberi lábnyomon volt rajta. Az emberi lépéstávolság tökéletes volt.

 

A nyomok feltárása olyan összenyomott rétegmintázatot mutatott alul, amilyet az eredetiektől elvárhatunk. Az egyik tudós, aki nem vizsgálta meg a leletet, kizárta annak a lehetőségét, hogy a nyomok embertől származhatnak.  Az illinoisi Egyetem orvosprofesszora megvizsgálta a lábnyomokat és meg volt győződve arról, hogy eredetiek. Néhány évvel később az állítólagos emberi nyomok némelyikéről kétségtelenül kimutatták, hogy dinoszaurusz-nyomok. Az elmúlt 20 év során sok további felfedezés adódott hozzá a vitához. Számos könyv és cikk foglalkozik ezekkel a felfedezésekkel, mind a valódiságuk mellett, mind ellene. ”

 

Kapcsolódó cikk: Óriások csontvázai – http://boldognapot.hu/blog/uriasok-csontvazai-2/

 

forrás: https://www.forbiddenhistory.info/

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..