Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

DNS és tudatosság – Kryon szerint

Kryon, aki magát a mágneses erők mesterének és az Új Kor egyik támogató angyalának nevezi a következőket tanította: „A DNS a magja annak, akik vagytok, mind testileg, mind spirituálisan. Ha meg kellene határoznunk egy helyet, ahol a Felettes Énetek tartózkodik, akkor azt mondanám, hogy a DNS-etekben tartózkodik. Az Akasha-Krónika, mindannak a vázlata, ami valaha is voltál, a DNS-etekben van. Az összes életetek, az összes spirituális növekedésetek, az összes tehetségetek eonokig visszamenően, minden ott van benne. A karma, amivel érkeztetek, és amit közületek sokan elengedtek a DNS-ben van. Ennek a megvilágosodott lépésnek a feljegyzése is a DNS-ben van.”

 

Ezek után lássuk dióhéjban, milyen összefüggések vannak az emberi DNS és a tudatosság között Kryon olvasatában!

Kryon szerint az emberi DNS 90%-a az isteni mivoltunk kvantum-lenyomata, egyúttal az egyéni Akasha lenyomata. Itt találhatók az előző életek emlékei beleértve a sikereket és a kudarcokat egyaránt. Hatalmas információ tárról beszélünk. A valódi mivoltunk kvantum állapotban a DNS-ünkben található.

 

A kvantum DNS 90%-ában van az emberi tudatosság, az emberi tudatosságban pedig megtalálható a DNS irányításának a képessége, a kommunikáció a DNS-sel. Így a test karbantartható viselője számára, az Ember számára.

Kryon felhívja a figyelmet arra, hogy a gondolataink hatással vannak a bolygó folyamataira. Ebből következik, hogy a tudatosság mozgatja a Földet. A tudatosság határozza meg a Föld vibrációját. Így az ember voltaképpen saját maga teremti meg a valóságát – mindent, ami a Földön történik. A Föld lénye, Gaia pedig erre reagál.

 

A DNS aktiválása

 

Az emberi génállomány kvantum része visszafejlődött az évezredek alatt. Ez az emberi tudatosságnak tudható be. Ezzel együtt az ember immunrendszere is meggyengült és ez biológiai létezésünk is kihatással lett: betegségek tömege ütötte fel a fejét. Ennek okát az angyali lény arra vezeti vissza, hogy a DNS 90%-a csupán 30%-os hatásfokkal működik.

A kvantumtudat arra szolgálna, hogy figyelmeztesse a testet, ha az kibillen az egyensúlyából. Az ember mai tudatossága azonban nem használja ezt a funkcióját, ezért nem is szerez tudomás az ember legtöbb betegségének kezdetéről.

 

 

Ha a kvantum DNS egyik jellemzője helyesen működne, akkor jóval hosszabb lenne az élettartamunk is. A sejtosztódást egy intuitív folyamat vezérli. A test önmagától nem kívánna megöregedni. Viszont a kvantum javítás nélkül a test biológiai órája gyorsabban jár, pontosabban lejár. Az öregedés tehát a saját kvantum természetünkkel áll szoros összefüggésben, összhangban. A titok abban áll, hogy sok jelzést kell küldeni a DNS felé, hogy az egy jobb kvantumállapotba tudjon visszatérni. Ennek a neve a DNS aktiválás. Ezzel meghosszabbítható és minőségibbé tehető az élet.

 

A kvantum-tudatosság magja

 

A Tejút egyik csillag-csoportja, a Hét Nővér (magyarul Fiastyúk) hét csillagból áll, melyek közül az egyik naprendszerből érkezett lényeket Plejádoknak hívják. Ez a humanoid faj, félig kvantum állapotú tudatossággal bír, ami azt jelenti, hogy a tudatosságukban egybeolvadt a három dimenzió és a kvantum állapot. Számukra nem létezik sem az idő, sem a tér. Ők egy spirituálisan fejlett faj. Kinézetre valamivel magasabbak, mint az emberek, de sok mindenben hasonlítanak az emberre. El fog jönni az a nap, amikor majd megmutatják magukat.

 

Ők 100.000 éve meglátogatták a Földet. Nem merő véletlenségből, hanem konkrét céllal. Azért érkeztek ide, hogy elültessék az isteni DNS kvantum-magját az egyik fajta Emberi Lényben. Akkoriban 17 emberi fajta fejlődgetett a Földön. A Plejádok egész végig felügyelték ezt a folyamatot. Ez több mint 100.000 évig tartott. Egymás után pusztultak el az emberi fajok, mígnem végül csak egy maradt. Ez a ma élő emberiség. A Plejádok ebbe ültették bele a teremtő magot.

 

Kryon eloszlatja az összeesküvésekben való hitet, amikor azt állítja, hogy senki nem tett semmi olyat az emberiséggel vagy a Földdel, amit az emberiség nem tervezett volna. Hozzáteszi, hogy ők nem befolyásolnak senkit és nem rejtegetnek semmit!

A Plejádoktól az emberiség ajándékot kapott. A szabad akarat egyedüli bolygója ebbe a naprendszerbe költözött, ide a Földre. Majd Kryon folytatja: „A biológiai lények lassan elnyerték a kvantum DNS-üket és spirituális értelemben megszülettek.” Persze nem minden faj akart türelmesen fejlődni. Ezt a mitológia hűen tükrözi.

 

Kryon azt emeli ki, hogy Isten jelen van az emberben. Nem mindenki akarja tudni, hogyan, de vannak, akik számára érezhető, hogy a Teremtő ott munkálkodik a DNS-ben. Ez a biológiai mag eredete.

 

Váltás a kvantum-tudatosságra

 

A DNS eredetileg összhangban volt az angyali birodalommal és szent célja volt. A hanyatlás szabad választással indult, amikor az emberek elfogadták az alacsonyabb szintű tudatállapotot. Kryon szerint az emberi faj bukásában nem vett részt semmiféle ördög, csakis az emberiség szabad akarata.

 

Jelenleg egy nagy váltásban vagyunk. Ezt hívjuk New Age-nek, azaz Új Kornak. Ez valójában emlékezés az ősi tudásra és Lemúria módszereire. Kryon szerint ez egy visszatérés egy lemúriai állapotba. Az új energiák hamarosan lehetővé teszik, hogy a bolygón a tudatosság tervszerűen növekedni kezdjen. Ennek a változásnak először a DNS-ben kell elindulnia.

 

Az emberi DNS, mint egy kvantum-állapotú szent részünk, arra vár, hogy tiszta szándékkal fokozzuk a működését. Kryon és a hozzá hasonló lények impulzusainak hatására megváltozik a Föld mágneses mezője. A mágnesség az a kulcs, ami képes váltani és kommunikálni a DNS-sel.

Ez az újfajta kommunikáció az 1987-es Harmonikus Konvergencia eredménye. Ezzel vissza lehet térni a lemúriai tudatosság állapotába, vagyis egy olyan állapotba, ahol nincs háborúskodás, az egészség pedig intuitív. A Maják erről beszéltek! Ez a legmagasabb rezgés, amelyet Gaia tapasztalt és az emberiség ennek a küszöbén áll. Ez már 2012-re vonatkozik.

 

Ha az emberi tudatosság eléri ezt a szintet, ezt a vibrációt, akkor a DNS elkezdi növelni a hatékonyságát. Így fokozatosan visszatér majd a kvantum állapotba. Az emberi átalakulásnak, váltás és fejlődésnek a tünetei előbb-utóbb nyilvánvalóak lesznek. A folyamat az indigó gyerekekkel veszi kezdetét. Ők fogják a kvantum DNS-üket először használni. Természetesen a régebbi gondolkodásmód és az új majd össze fog csapni egymással, de végül az indigó gyerekeknek is indigó utódai lesznek, és a kvantum-váltás megtörténik. Most azonban a régi és az új energia küzd egymással.

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..