Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Dór Inspirációs Szertartás

Az emberiség jelenlegi korszakának fő áramlata teljesen eltér attól az iránytól, amelyet követnie kellene. A legtöbb ember élete és sorsa nélkülözi azokat a létinformációkat és létenergiákat, melyek őt az eredettel kapcsolhatnák össze. Elég csak megnézni, hogy mennyi ember tiszta, békés és harmonikus spirituális értelemben, s könnyen beláthatjuk, hogy a helyzet megérett a változásra.

 

Mivel a mai kor emberének élete egyre inkább megtelik anyagi, lelki és szellemi zavarokkal, hiányokkal és kaotikus energiákkal, ezért egyre kevesebb esélye van arra, hogy ebből a szellemi kátyúból valahogy kikecmeregjen. Ez önerőből szinte lehetetlen, mert a zavaró tényezők az életünk csaknem minden területén szinte folyamatosan hatnak ránk. Kijelenthetjük, hogy az ember már nem tud önmagába fordulni, hogy megkeresse a létezésének valódi titkait és újra felvegye a kapcsolatot a benne rejlő istenivel. Ehelyett mindenfélét bemagyaráz magának, illetve kívül keresi, másoktól várja, hogy inspirálják, motiválják és vezessék őt élete útján. A küszöbön álló korszak azonban nem erről szól, hanem az önmegvalósításról: arról, hogy az individuum – az emberben rejlő egyéniség, a magasabb Én – kibontakozik és belülről mutat irányt az embernek. (Persze nem az egóval szennyezett individuum.)

 

A cél magyarán az, hogy minden embert a helyes szellemi út irányába, a helyes szemléletmód felé tereljen a saját önvalója ahelyett, ami ma jellemző: az emberek egymást győzködik mindenféléről, miközben a gyengébb az erősebb gondolataira cseréli fel a sajátjait.

 

 

Ahhoz, hogy a belső énünk vagy önvalónk felerősödhessen sokféle szent inspirációra van szükség. Ezek közül az egyiket a Dór Inspirációs Szertartás nyújtja.

 

A dórság egy különleges lelki faj, amely tagjai időnként a Földön is emberi testet öltenek és semleges lényekként segítenek a kultúra helyreállításában. Ők főként a korszakváltások környékén munkálkodnak kiválasztottakként, szentekként, prófétákként, szellemi tanítóként vagy csendes segítőkként.

 

A Dór Inspirációs Szertartás az univerzum átható energiáiból nyer ki olyan rezgéseket, amelyek a jó irányba terelik az ember szellemét. E dór rítus során a teremtés bizonyos határvonalai nyílnak meg és olyan léterők áradnak, melyek az Ősök Szellemét hordozzák. Ez az inspirációs hullám az emberi energiamezőbe lépve emlékezteti az emberi szellemet arra, hogy milyen eredeti, tiszta információkkal és energiákkal született, mi a rendeltetése és hogyan tud megszabadulni azoktól a zavaros erőktől (szennyező gondolatoktól és érzelmektől), amelyek elfedik benne az isteni énjével való kapcsolatot és eltérítik őt a saját eredeti szellemiségétől.

 

A Dór Inspirációs Szertartásban a különféle programjaink, így például a Dór Nap folyamán részesülhetsz. Bővebb információ: szernap@gmail.com címen kapható.

 

Eseménynaptárunkat itt találod: https://napvallas.hu/programnaptar/2018-01/

 

Írta és szerkesztette: Száraz György

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

 

Részt vehetsz programjainkon:

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..