Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Dór lélektisztító szertartás

Előadásaim rendszeres látogatói pontosan tudják, hogy bizonyos információkat csak és kizárólag személyesen szoktam átadni. Rám igazán nem jellemző a titokzatoskodás, de előbb-utóbb mindenkinek be kell majd látnia, hogy vannak olyan fajsúlyos tudásanyagok, illetve beavatási kulcsok, amelyek a valódi igazságkeresőknek és nem pusztán a kíváncsiskodónak, tehát bizonyos szent tanokat jól ismerőknek és nem a kívülállóknak vagy műkedvelőknek szólnak. Miért? Mert csak a beavatottak értékelhetik helyesen a transzcendentális tudást.

 

A napvallásban is megkülönböztetünk különféle avatási szinteket, amelyek tudatszintekkel is együtt járnak. Fényben Élőknek azokat hívjuk, akik az alapbeavatásokkal már rendelkeznek, ismerik is azokat, tisztában vannak az alapvető szimbólumok, áldások, ünnepek és tanítások lényegével. Ez nem azt jelenti, hogy szimplán egyetértenek velük, vagy pusztán részt vesznek rajtuk, hanem mindennapi életükben törekednek is a tanítások alkalmazására, aszerint próbálnak élni és komolyan veszik ezt az életstílust és hitrendszert, amit napvallásnak nevezünk.

Fényben Élővé bárki válthat, aki nyitott, hajlandó megtanulni és gyakorolni a napvallás tanait. Erre minden normális ember képes, nem igényel különösebb erőfeszítést, mert az ember úgy szívja magába ezeket az egyszerű és hatékony lelki tanításokat és gyakorlatokat, ahogyan levegőt vesz, azaz erőfeszítések nélkül, békésen, szinte észrevétlenül azonosul velük.

A többi szintet ezúttal nem ecsetelném, de könnyedén ki lehet következtetni.

 

 

A továbbiakban egy olyan szertartást fogok feltárni előtted, amely igazság szerint több magyarázatot igényelne, amit személyes keretek között meg tudok adni, ehelyütt írásban viszont erre nincs mód. Mégis ajánlom, mivel ereje a szíven keresztül a lélekig hatol és az emberben található igaz való felszabadításához járul hozzá.

 

Olykor-olykor szükség van az igaz valónk tisztítására, hogy ne azonosítsuk magunkat tévesen a negatívabb tónusú énképeinkkel, a gondterhelt énünkkel. A dór lélektisztító szertartás egy speciális dór energiát használ fel, amely annak a lélekfajnak az egyik isteni áldása, ahová Jézus Krisztus is tartozik. (Itt jönne a sok kérdést felvető magyarázat.)

Egyelőre elégedjünk meg annyival, hogy a Jézusként elhíresült lélek és a világtörténelem több más csodálatos alakja is, akiket később szentként tisztel valamelyik kultúrkör, a dórok lelki fajához tartozott. Ezt a lélekminőséget nem szabad összemosni és összetéveszteni a földi értelemben vett „faj” fogalmával, mert ez a lélek hovatartozására vonatkozik, amit a Teremtő határoz meg, nem pedig mi. Megjegyzem, ezért is meddő próbálkozás a lelkek minősítése innen lentről, hiszen az átlagember nem lát bele olyan mélyen az emberbe, mint Isten, így nem is tud helyes képet kialakítani egyes lelkekről. Aki pedig valamennyire belelát a lelkekbe, az már nem minősíti azokat, hanem szolgálja őket, ha dór, ha magyar, ha bármilyen más, aki az Isteni Logoszt szolgálja.

 

 

Ennyiből talán kiérződik, hogy a dór lélektisztítás során alkalmazott energia szent.

Talán elfogadható magyarázat hozzá, hogy csak olyan lélek végezheti, aki maga is dór származású.

S innen már nem nehéz kitalálni, hogy tisztító erejével minden léleknek egyformán segít részrehajlás és megkülönböztetés nélkül. Ez a napvallás lényege!

 

A rituálé során szer-tüzet gyújtunk, amelyből egy különleges energia árad.

Az avatandó, vagy tisztulni vágyó megáll a beavató és annak segédje előtt.

A szertartás vezetője előhívja az erőt a lelkéből és az illető szívkörébe juttat egy kis energiamintát a szent erőből. A segítő pedig fixálja az energiákat, hogy az az aura megfelelő szektorában maradhasson, míg dolgát el nem végzi.

 

A szertartás hatása szó szerint magyarul is elhangzik a jelen lévők füle hallatára, s most idézni fogom:

 

„Abban segítelek, hogy a világban békét és harmóniát tudjál teremteni, de előbb ezt a békét és harmóniát saját magadban kell megteremtened.”

 

A dór lélektisztító szertartást Szer-napok alkalmával végezzük rendszeresen. Aki óhajt, az el tud indulni általa a megtisztulás útján. E szent erő hatására a résztvevő spirituális energiái növekedésnek indulnak és tágulni, gyarapodni fognak benne.

Ezenfelül a rítus erősíti a szív csakra és a lélek kapcsolatát, mivel az egyéni lelkeinkbe a Teremtő eredetileg beleprogramozta – na, nem a bűnt, hanem – a világ békéjét, harmóniáját és a világgal (világlélekkel) való összhangot.

A szertartásban bárki részt vehet, aki mindezekre őszintén törekszik.

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..