Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Dór Szellemi Tisztító szertartás

A valódi Énjét még senki sem ismeri. Amit ismerünk magunkból, azok javarészt olyan emlékek és átmeneti azonosítások, melyek elfedik az igaz lényegünket. A Dór Szellemi Tisztító szertartás azon módszerek közé tartozik, amelyek fokozatosan letisztítják, leválasztják az emberről mindazokat a dolgokat, melyek a valódi énjétől elkülönítik. A Napvallás visszaadhatja az embereknek az igazi arcukat. Íme, egy újabb módszer e nemes cél szolgálatában.

 

Minden ember rendelkezik egy isteni maggal, azaz egy lélekkel, egy fénylő szikrával, melyet születésétől a haláláig hordoz lénye legmélyén. A Napvallás egy olyan beavatási út, melynek során mindenki magában juthat közelebb a valódi belső Önmagához. Azért fogalmazunk így, mert amit az ember egy adott pillanatban gondol magáról, az nem teljesen Önmaga. Ami jelenleg megmutatkozik emberi személyiség gyanánt, az nem az ember teljes Énje. Ezek csupán olyan emlékek szövedékei, amelyeket feloldva, közelebb juthatunk az igazi valónkhoz.

 

 

A Dór Szellemi Tisztító szertartás kardinális kérdésekre emlékezteti a fejlődő embert:

 

  • Ki vagy Te?
  • Mi a Te víziód?
  • Mit csinálsz Te?
  • Mivé válhatsz?

 

Minden ember egy lélek, aki leszületésekor vállalta, hogy többé-kevésbé elveszíti a tudatos kapcsolatát a lelkével. Mondhatjuk, lelki amnéziába süllyedt. Ennek ellenére tudat alatt néha felsejlenek benne a hovatartozás és az életküldetés impulzusai, melyeknek köszönhetően olykor-olykor érzi, hogy mikor merrefelé kellene haladni az életében, viszont újra elmagányosodhat és összezavarodhat e lelki kapocs meggyengülése miatt.

A Napvallás a minden emberben élő, létező és megvalósulni törekvő isteni alkotót szolgálja. Célunk a Dór Szellemi Tisztító szertartással is az, hogy a beavatott egyre inkább belülről kerüljön tisztába azzal, hogy ő kicsoda, mivé válhat ebben az életében és hogyan válhat azzá, aki lehet belőle.

 

Az egómentesítő önismereti és személyiségfejlesztő programunk része, hogy olyan rezgéseket indítsunk be az emberben, melyek megtisztítják az ember Énjét: apránként, fokozatosan csökkentjük az egós páncélokat, melyek alá a fénylő lélekszikra van temetve.

 

A Dór Szellemi Tisztító és a hozzá hasonló szertartásokat végezve egyre hangoltabbá válhat az ember, egyesülhet isteni önvalójával, végül öntudatára ébredhet annak a csodának, ami benne rejlik.

Ne feledd, hogy az énfejlődésünkre is igaz, hogy csak a múlandó dolgok veszíthetők el, melyeket ha lefejtünk az Énünkről, akkor már csak az igazi örök lényünk marad vissza.

 

Ezzel a szertartással és társaival a különféle programjaink során találkozhatsz, melyekről az alábbi címen érdeklődhetsz: szernap@gmail.com

 

Írta és szerkesztette: Száraz György

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részletes eseménynaptárunkat itt találod: https://napvallas.hu/programnaptar/

 

Részt vehetsz programjainkon:

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..