Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Dr. Norman Bergrun, a NASA mérnöke, arra figyelmeztet, hogy megszaporodtak az „idegen ufók” a Szaturnuszon

Egy, az AMES-nél, a NACA-nál és a NASA-nál vezető beosztású személy szerint, aki a Lockheed Martin mérnöke is, sokasodnak az idegen űrhajók a Szaturnusz gyűrűinél.

 

Érdekes módon nem először fordul elő, hogy ilyen kijelentéseket tesz, azonban arra figyelmeztet, hogy a szituáció ennél a pontnál „kritikusra” fordul tekintve, hogy idegen űrhajók derítik fel a naprendszerünket és minden eddiginél gyorsabban „sokasodnak”.

 

Dr. Norman Bergrun, a NASA egykori tudósa, feltűnést keltő módon jelentette be, hogy a HATALMAS idegen ufók hogyan rejtőznek el a Szaturnusz gyűrű között.

 

 

A kutató, aki fontos pozíciókat töltött be a NASA Ames Kutatóközpontjában, úgy véli, hogy a nagyméretű idegen űrhajók elképesztő módon sűrűsödnek a Szaturnusz bolygó gyűrűinél.

 

A korábbi NASA mérnök közli – sokak szerint szenzációhajhász módon –, hogy ezek a nagy űrhajók jelen vannak és az elmúlt években számarányuk növekedett, s most érte el a kritikus szintet.

 

 

Bergrun nem egy újabb kiszivárogtató, aki nyíltan vall az idegenekről. Valójában Bergrun egy kitűnő NASA mérnök, aki jelentős szerepet játszott az Egyesült Államok rakétaprogramjaiban. A tudós több tudományos díjat is nyert, köztük a California Society of Professional Engineers Archimedes Engineering Achievement Award-ot is, ami egy mérnöki életmű díj.

 

Bergrun kijelentéseit nem vette félvállról az ufó-társadalom. Sokan egyetértenek abban, hogy ő megalapozottan állít ilyeneket és valószínűleg a Föld lakosságának ahhoz az egy százalékához tartozik, akik elég képzettek ahhoz, hogy ilyen kijelentéseket tegyenek. Más szavakkal, Bergrun egy olyan képzett ember, aki történetesen a megfelelő időben a megfelelő helyen volt az AMES, a NACA és a NASA vonatkozásában. Bergrun ugyanakkor a Lockheed Martin egyik mérnöke is, ahol az amerikai nemzet legjelentősebb szupertitkos tervezetein dolgozott.

 

videó: https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=7ReeyyWSOwY

 

Az ufókutatók világszerte úgy gondolják, hogy Bergrun kommentárjai leleplezik a nyilvánosság előtt a NASA leginkább féltve őrzött információit azokról a technikailag fejlett fajokról, amelyek jelenleg a naprendszerünk felderítését végzik.

 

A Szaturnusz körüli hatalmas idegen úrhajókról szóló állításait 1986-ban közölte első ízben Bergrun a Szaturnusz gyűrűkészítői című könyvében, amelyben a korábbi NASA mérnök elmesélte, hogyan fedezte fel a naprendszerünket feltérképező intelligens idegen lények jelenlétét a Szaturnusz gyűrűin.

 

 

Bergrun kijelentett, hogy a Szaturnusz gyűrűinél „parkoló” űrhajók „élő idegen űrhajók”, melyek a gázóriás gyűrűit rejtekhelyként használják, mivel gyors ütemben szaporodnak.

 

Valójában Bergrun azt állította, hogy ha ilyen ütemben sokasodnak ezek az űrhajók, akkor egy nap majd fenyegetést jelentenek az emberiség számára.

 

videó: https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=wK4TrgL4JPk

 

Bergrun szavai: „Arra jöttem rá, hogy ezek a valamik a Szaturnusz lakói, itt fedeztem fel őket először és sokasodnak. Megtalálhatjuk őket az Uránusz és a Jupiter körül is. Bárhol látunk ilyen gyűrűket, ott repülő járműveket látok, el is neveztem őket gyűrűkészítőknek.”

 

„Azt mondom, elektromágneses, mivel az alapján, amit megtudtam, áramvonalmintákként azonosítottam azokat, melyeket potenciális vonalaknak hívtunk, s ez elárulja, hogy elektromos jellegű volt. Meg tudtam állapítani, hogy ezek a vonalak az objektum külső részét vették körül.” – tette hozzá Bergrun.

 

Bergrun úgy gondolja, hogy ezek az idegen űrhajók a Szaturnusz gyűrűiből tankolnak és töltődnek újra. A korábbi NASA mérnök azzal érvel, hogy egy felvétel megcáfolhatatlanul mutatja, amint a „kibocsátott gáz/kipufogógáz” eltávozik a Szaturnusz körüli idegen űrhajóból.

Ráadásul a tudós arra hívja fel a figyelmet, hogy a dolgok egyre kritikusabbá válnak.

 

„Ott szerzik be az energiájukat az új űrhajók.” – mondta dr. Bergrun.

 

Fordította és szerkesztette: Száraz György

Forrás / Original article: http://www.riseearth.com/2017/08/nasa-engineerdr-norman-bergrunwarns.html

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..