Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Ébresztő, Földlakók! Mentsétek meg a bolygót!

Jelenkori társadalmunkban számos környezeti probléma merül fel; olyan sok, hogy az emberek nem is tudják felül fognak-e valaha kerekedni rajtuk. A klímaváltozás, a túlnépesedés, az üzemanyag-kibocsátás, a radioaktív hulladék, az olajkutak, a levegőszennyezettség, a csordultig telített hulladéklerakók, a mérgező hulladékok, az óceánokba süllyesztett szemét, a kemikáliák és a rovarirtó szerek az emberi tevékenységeken keresztül egy olyan környezetté változtatták a harmonikus természetes élőhelyet, amelyben már a jelenlegi létünket fenyegeti veszély.

 

http://api.ning.com/

 

Vajon a Föld életben maradása iránti nemtörődömség csak egy tudatlan faj tévedése, avagy egy olyasfajta gondolkodás eredménye, mely szerint sok más bolyón van még az űrben, amennyiben az emberiség ezt elherdálná? Lehetséges volna, hogy a Földön élő emberek másképpen viselkednének, ha egy pillanatra elhinnék, hogy csak és kizárólag ez a Föld létezik a számukra?

 

Miközben mi más olyan fajok jövőjéért kampányolunk, mint a jegesmedvék, akiket a jégsapkák olvadása fenyeget, talán a saját túlélésünk kellene, hogy a legnagyobb gondot jelentse a számunkra. Vajon még mennyi fúrás, geo-mérnöki tevékenység és mérgező hulladék képes elnyelni ezt a túlnépesedett bolygót? Ezért a valódi kérdés az, hogy az emberek miért taszítják a Földet a katasztrófa szélére úgy, mintha maga a bolygó eldobható volna, akárcsak más materiális eszközünk, amit sutba dobunk egyszeri használat után a modern egyszeri felhasználásra szánt társadalmunkban?

 

A „Mentsétek meg az emberiséget” táblát tartó jegesmedve képe ironikusan jelképes, amióta az olyan üvegházhatású gázok emberi kibocsátása okozta jégsapka-olvadás feltartóztatásáért kampányolunk, ami megjósolhatóan veszélyezteti a medvéket. Az Egyesült Államok kormányának tanulmánysorozata szerint a világ jegesmedvéinek kétharmada 2050-re eltűnhet, mivel a globális felmelegedés továbbolvasztja az Északi-sark jegét. Viszont, a jegesmedvék csupán a jéghegy csúcsai úgyszólván. Valójában, a Föld növény- és állatfajainak szörnyű kihalásán megy keresztül. A becslések szerint az összes faj legalább 30-50 százaléka a kihalás szélére sodródik az évszázad közepére, és a korábbi esetektől eltérően, amiket aszteroida-becsapódások, vulkánkitörések vagy más természetes események okoztak, ezt a jelenlegi válságot majdnem teljes egészében az emberiség váltja ki.

 

http://dailynewsdig.com/

 

A megbetegedett Föld képe a bolygó szűnni nem akaró kimúlásának a folyamatban lévő problémáját tárja elénk, valamint azokat a negatív hatásokat, amiket az ember fejtett ki e bonyolult ökoszisztémára. Miközben úgy tűnik, hogy a társadalmunk technológiai fejlődésen megy keresztül, addig vajon milyen mértékben járulunk hozzá mi magunk a saját lehetséges kihalásunkhoz a fékezhetetlen környezetrombolással, a háborúkkal és azáltal, hogy figyelmen kívül hagyjuk a Föld fenntarthatóságát és annak sokrétű élővilágát?

 

A toxikus földi környezetet részben a kemikáliák és az élet csaknem minden területén alkalmazott mérgek kiterjedt használata okozza, s mára gyanítható, hogy az emberiség felett is megkondította a vészharangot, illetve minden hatodik gyermek a világban idegfejlődési rendellenességgel rendelkezik, beleértve az olyan dolgokat, mint amilyen az autizmus és az ADD (figyelemhiányos rendellenesség), melyekről azt gyanítják, hogy a méhlepénybe hatoló mérgek váltják ki őket.

 

A Föld betegnek tűnik és az orvos úgy írja le a betegséget, hogy az „emberek tartása” sokkal inkább arra hasonlít, mintha egy rovarirtó szakember arról informálná egy ház tulajdonosát, hogy „termeszei” vannak. Az összefüggés nyilvánvaló: kiszipolyozzuk azokat a természeti erőforrásokat, amelyek gyarapodnának, amennyiben nem használnánk fel azokat rosszra.

 

Csaknem lehetetlen elképzelni, hogy mi létezhet a Földünkön kívül, de a modern tudományos eszközár több mindent képesek észrevenni, mint eddig bármikor, és van elképzelésünk az univerzumok végtelenségéről is.

A sokak által fontolgatott kérdés jelenleg az, hogy mi egy űrutazó faj vagyunk-e, s fogunk-e találkozni odakint a szomszédjainkkal? És ha találkoznánk, akkor ők mit gondolnának rólunk?

 

Stanton Freidman magfizikus, ufó-szakértő és Citizen Hearing on Disclosure (polgári meghallgatás a nyilvánosságra hozatalról) 40 szónoka közül az egyik, a legutóbbi cikkében ezt állította:

 

http://www.greenmoves.com.au/

 

 

„Az igazság az, hogy a földönkívüliek csakugyan meglátogatnak bennünket és minket egy primitív, törzsi szervezetben élő, háborúkedvelő fajként ismertek meg, melynek hajlama van a vég nélküli háborúzgatásra és saját maga tönkretételére. Mi itt a Földön olyan technológiákat fejlesztettünk ki az atomfizika, a rakétatechnika és a radar területén, amelyek határtalan lehetőségeket tesznek számunkra lehetővé. De még el kell jutnunk a fejlődésben odáig, hogy mindnyájan földlakók vagyunk és ezt a technológiát a nagyobb jó és saját magunk fennmaradása érdekében kellene felhasználnunk.

Őszintén szólva, a földlakókat figyelő más fajok kétségtelenül olyannak láthatnának minket, mint akik veszélyesek a szomszédjaikra nézve.”

 

A nagyobb kozmoszról szóló, évtizedeken keresztül eltitkolt tudás téves következtetésre vezetett bennünket a világűrrel kapcsolatban, egy olyan gondolkodás révén, mely szerint az egész űr olyan nyitott, mint amilyen egykoron a vadnyugat volt. Miközben a földön kívüli élet létezésének meggyőző bizonyítékáról vitázunk, a valószínűségeket a bizonyosság támasztja alá, miszerint valóban létezik odakint másféle élet. Amennyiben pedig így áll a helyzet, akkor nem lehetne olyan könnyedén egy másik planétát találni, miként azt hisszük, s a jegesmedvéknek igazuk van, szükségünk van arra, hogy megmentsék az emberiséget és a Földet, mivel ez a mi otthonunk az univerzumban.

 

A jegesmedvékről való elmélkedés emlékeztet bennünket arra, hogy mennyire veszélyes tud lenni az a károsodás, amit mi okozunk a Földnek. A „beteg Föld” meggyógyítása érdekében meg kell változtatnunk a haladási irányunkat, mivel ennek során nem csak az állatokat és a növényeket pusztítjuk ki, hanem talán még saját magunkat is. A bolygón történő gyarapodásunk érdekében ki kell küszöbölnünk a pazarlást, tiszta energiát kell használnunk (amely minden polgár számára szabadon hozzáférhető), jobb táplálékokat kell magunkhoz venni és meg kell változtatnunk a stresszes és kaotikus életmódunkat. Az „Ébredj fel” felhívás a Föld számára világos: ha és amennyiben a Föld maga beteg, akkor egyáltalán nem meglepő, hogy az valamennyi földlakóra hatással van.

 

Talán a világegyetem többi részének megszemlélése segíthet bennünket abban, hogy ráébredjünk az új valóságra, jelesül arra, hogy békében kellene élnünk, hogy fel kellene adnunk a veszélyes fegyvereket és a szennyező energiákat, és hogy fel kellene nyitnunk a szemünket, hogy megláthassuk a valós képet. Az ember megváltása azon a képességünkön múlik, amely meglátja az igazságot és nem manipulálható tévével és más hírforrásokkal. Talán még van idő arra, hogy az emberiség családja kezébe vegye a saját sorsát és gyógymódot találjon a planéta bajára. Itt az ideje az újfajta tudatosságnak, melyet nem a kiváltságos kisebbség, hanem a többség vezet.

 

Mi vár ezután a földlakókra és az anyabolygójukra? Vajon megmentik, avagy elpusztítják a bolygót? Vajon meg fogják-e gyógyítani magukat, megdöntik-e a negatív ellenőrzöttséget és a korrupt gondolkodókat, akik leigázzák és elnyomják őket, miként azt a szent könyvek előre megjövendölték? A Földre látogató idegenek, vagy a galaxis távoli térségeiből bennünket megfigyelő lények minden bizonnyal várnak és azon tűnődnek, hogy mi lesz a következő lépésünk.

 

Forrás: http://www.wakingtimes.com/

 

Fordította: Száraz György

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..