Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Egómentesítő Kurzus: A női és a férfi lélek titkai

A következő előadásaim alkalmával olyan ismereteket kívánok feltárni a résztvevők előtt, amelyeknek én is roppant nagy hasznát vettem volna, ha mondjuk gyerekkoromtól, de legalábbis tinédzserkoromtól tisztában lettem volna velük.

 

Számtalan kudarcot, csalódást és fájdalmat elkerülhettünk volna, ha neveltetésünk során szülői-nevelői részről apránként bevezettek volna bennünket a női és a férfi lélek titkaiba. Nagyon fontosnak tartom, hogy minden egyes ember mind a kettő emberi nem alaptulajdonságaival, sajátosságaival, készségeivel és magatartásformáival megismerkedhessen, mivel csak így kerülhetünk közelebb saját identitásunkhoz és másokéhoz is. Nem beszélve arról, hogy csakis bizonyos alapismeretek birtokában és azok módszeres alkalmazása által érthetjük meg önmagunk, valamint mások működését, illetve ily módon nyílhat valódi lehetőségünk a tolerancia és a gyümölcsöző együttműködés kialakítására: az emberi kapcsolatok megannyi válfajának sikeres megélésére.

 

A nemek közötti versengésnek és rivalizálásnak végre pontot kell tennünk a végére, mert már így is töméntelen áldozatot szedett magának. Annyi lelki sebet osztottunk már ki egymásnak és annyi sors keseredett meg eddig a nem-tudás miatt, hogy ideje volna felébredni ebből a látszatvilágból, s végre megismerkedni a túlméretezett és túlterhelő iskolai tananyagban nem szereplő, ám a mindennapi élet szempontjából létfontosságú, önmagunk lényegéről szóló információkkal.

 

Konkrétan ilyenekre gondolok:

 

  • A nemek harcának feloldása
  • Előítéletek helyett holisztikus tudás
  • Félreértések tisztázása az elnyomás és az önámítás helyett
  • Különbözőségeink lelki, energetikai és gondolkodásbeli háttere
  • Magatartásmintáink legnagyobb különbségei, működése és megváltoztathatósága
  • Alkímiai-biokémiai-pszichikai összefüggések és gyökerek
  • Jellemfejlődés és személyiségváltozás az életkorszakok során

 

Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy a férfi és a női hajlamok, továbbá a nemi beállítottságok között többsíkú, a lélekig hatoló különbségek vannak. Ebből következik, hogy mind a testi, mind a pszichikai-emocionális, mind a szellemi-mentális, mind a spirituális-isteni síkokon egyidejűleg zajlanak olyan folyamatok és kölcsönhatások, melyek tudomásul és figyelembe nem vétele, sőt extrém esetben tagadása miatt, saját magunkat kárhoztatjuk egy szorongásokkal teli és boldogtalan életvitelre.

Holott pofonegyszerű volna ezen változtatni. Az élet ugyanis TANULHATÓ. Akár utólag is, „érett” fejjel is beülhetünk – na, nem az iskolapadba, hanem – az Élet Iskolájába. Végre szabadon, önszántunkból valami olyasmit sajátíthatunk el, amire mindig is vágytunk, amire sokszor szükségünk lett volna, de vagy soha nem mertük megkérdeni, vagy soha nem kaptunk rá kielégítő válaszokat, vagy csak nyakatekert féligazságokban merült ki a kérdezősködésünk és a kutatómunkánk.

 

Ha még nem húzott le teljesen az anyagi lét örvénye és van még benned tudásszomj e terebélyes téma iránt, akkor tarts velem e páratlanul izgalmas kalandban! Merülj el az önfelfedezés mélységeiben, hogy utána értő módon, szabadon és kreatívan alakíthasd a saját sorsodat olyanná, amilyenné mindig is szeretted volna!

 

Írta és szerkesztette: Száraz György

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részletes eseménynaptárunkat itt találod: https://napvallas.hu/programnaptar/

 

Részt vehetsz programjainkon:

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..