Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Egy 107 éves jóslat kinyilatkoztatja a Los Angelesre vonatkozó válságokat és elemi csapásokat

Escondido, CA, 2013. április 22. – Az utóbbi pár hétben az Egyesült Államok és Észak-Korea közötti feszültség egyre inkább fokozódott. Korábban Észak-Korea annak a megfontolására ösztönözte a Pyongyang-ban (a fővárosában) levő külföldi nagykövetségeket, hogy április 10-ig hagyják el az országot, amennyiben az USA és Észak-Korea közötti feszültség tovább fokozódik.

 

http://media.npr.org/

 

Az a tény, mely szerint csak rövid hatótávolságú rakétákkal rendelkeznek, megfontolandó szempontnak bizonyult a folyamatban levő tárgyaláson, amely Észak-Koreának a Los Angelesre, Austinra és Washington D.C.-re irányuló elektromágneses impulzus-fegyverek, illetve a nukleáris rakéták bevetésére való lehetőségeiről szólt. Természetesen akármelyik Észak-Koreából fellőtt rakétát vagy rakétákat könnyűszerrel meg tudnánk semmisíteni a magunk rakétavédelmi rendszerével. Jóllehet csak kis hatótávolságú rakétái vannak, Észak-Korea tengeralattjárókról is fel tuja őket lőni, amely semmissé teszi azt az érvet, miszerint nem képes elérni a partjainkat. Egy ettől is nagyobb kérdés, hogy vajon biztonságban érezhetjük-e magunkat az inváziótól? Az USA kormányzata vajon valóban képes megvédeni az amerikai embereket?

 

Yellen Rabbi a Héber Konzervatív Egyetemről nagyfokú aggodalmának adott hangot.

„Nem vagyok politikus, hanem egy odaadó polgár, aki nagyon szereti a nemzetét.  Nem azért vagyok itt, hogy pánikról, szélsőségességről vagy fanatizmusról beszéljek, nem azért vagyok itt, hogy egy fanatikus mozgalmat gerjesszek vagy indítsak el. Kifejezetten aggódom nemzetünk lakóinak biztonságáért, különösen azokért, akik a kaliforniai partok közelében laknak. Viszont, amennyiben harcra kerülne sor az USA és Észak-Korea között, akkor az a kaliforniai partvidékre irányulna. A Kaliforniában élők nagy bajban vannak! Bármilyen heves aktivitás megbillentheti a már amúgy is instabil Szent-András törésvonalat és elképzelhető, hogy ez egy olyan hatalmas méretű földrengést indíthat be, amelytől már régóta rettegünk.”

 

Yellen rabbi úgy gondolja, hogy ez a fenyegetés könnyen olyan „statárium” bevezetését eredményezheti az Egyesül Államokban, amely évekig is eltarthat. Amennyiben az Obama adminisztráció ugyanazt az utat követi, mint eddig, már csak az a kérdés marad, hogy vajon Obama kérni fogja-e, hogy a katonaság félreálljon és hagyja az ellenséget rakétákat beívelni az udvarainkra rendíthetetlenül?  Vajon lehetséges volna, hogy azok, akik gyűlölik Amerikát, stratégiailag az egész ország területén levő radikális alvó sejteken keresztül indítsanak támadást az infrastruktúránk ellen olyan akciók keretében, amelyek egybeesnek az észak-koreai fenyegetéssel vagy netán egy kínai invázióval? Bármilyen vészjósló forgatókönyv is leselkedik ránk, sok amerikai úgy véli, hogy az ellenséges erő csak az alkalmas pillanatra vár, hogy lerombolhassa az Egyesült Államokat és az amerikai életformát. Yellen rabbi úgy gondolja, hogy ezek a körülmények jelenleg már fennállnak.

 

Yellen rabbi nyomatékosan ajánlja:

„Arra bátorítok mindenkit, hogy használja fel a bölcsességét eme kényes kérdés fényében. Amerikai emberekként szükséges tennünk a saját biztonságunkért oly módon, hogy az események elmúltáig a családjainkkal és a barátainkkal elhagyjuk a nagyvárosokat és a biztonságos helyekre költözünk.

Véleményem szerint a legideálisabbak a magasabban fekvő területek, ahol a családok egy ideig önfenntartással túlélhetik. Kerüljük az olyan nagyvárosokat, mint amilyen Los Angeles és környéke. A városok infrastruktúrája nem fog túlélni egy háborús szituációt. Senki sem engedheti meg magának, hogy ne vegye figyelembe a családja jólétére és életére vonatkozó fenyegetést. Ha a probléma komolyságának figyelmen kívül hagyása mellett döntenénk, akkor a Holocaust alatt Németországban történt hasonló események emlékének kellene felébresztenie bennünket.

 

Valaki egyszer ezt mondta: „Amikor Hitler a zsidók ellen lépett fel, nem érdekelt, mert nem voltan zsidó. Amikor Hitler a katolikusokra támadt, mivel nem voltam katolikus, így nem izgatott. Amikor Hitler nekiment a szakszervezeteknek és a gyáriparosoknak, nem érdekelt, mert nem voltam szakszervezeti tag. Amikor Hitler engem és a Protestáns Egyházat támadta, nem maradt már senki, aki ne aggódott volna.”

 

2005 zsidó húsvétjának az időszakában Mr. és Dr. Mrs. Yellen rabbi a Tisztulás Edénye ősi ereklyéjére irányuló kutatás kezdeti szakaszánál tartott. Bebizonyították, hogy a húsvéti időszak esti imája alatt egy váratlan mennyei esemény történt. Egy angyal jelent meg. Michaelként, a Mindenható hatalmas hercegeként mutatkozott be, majd speciális tájékoztatást közölt:

„Amikor a televízióból arról értesültök, hogy rábukkantak Mózes és Áron Megtisztító Edényére, s az visszatér Jeruzsálembe, Izraelbe, akkor gigantikus és pusztító földrengések fognak történni a vidéken Santa Barbarától Redlands-ig. Los Angelest egy gigantikus szökőár fogja ostromolni és egyetlen építménye sem marad állva. A ruha sarkán bojtokkal ellátott lenvászonból készült öltözéket kell majd viselnetek, hogy a vidéket beborító sugárzástól védve legyetek.” – A teremtésünk (20. o., 2005. március)

 

Yellen rabbi kijelentette: „Amikor ezt az üzenetet meghallottam, az első dolog, ami eszembe jutott, a következő héber szöveg volt: ’Amikor eljő az idő, megjelenik Michael, a nagy herceg, aki megvédi a népet.’ Majd Yellen rabbi tovább folytatta: „107 esztendővel ezelőtt egy női látnok, név szerint Ellen Harmon, egy roppant szokatlan üzentet kapott, amit fel is jegyzett:

 

„Azzal bíztak meg, hogy adjam át azt az üzenetet, miszerint az olyan városok, mint amilyen Los Angeles…. földrengésben, tűzben és vízáradatban fog elpusztulni.” – Even-Gala 27, Húsvét idején. (1906)

 

„Közel van már az az idő, amikor a Los Angeleshez hasonló városok romba fognak dőlni és mindegyikük figyelmeztetést fog kapni a közelgő ítéletről.” – Even-Gala 29 (1910)

 

„Egy éjszakai látomásom során egy magaslaton álltam, ahonnét láthattam, amint a házak úgy rázkódtak, mint a nádszálak a szélben. Az épületek – kicsit és nagyok egyaránt – összeomlottak.  Az üdülőhelyek, a színházak, a szállodák és a gazdagok házai megrázkódtak, majd darabokra hullottak. Sokak élete megszűnt létezni, a levegő pedig a sebesültek és a halálra rémültek sikolyával telt meg.” CL (1906.04.16.)

 

Az utóbbi 8 évet Yellen azzal töltötte, hogy férfi, női és gyermek szemtanúk olyan beszámolóit gyűjtötte össze, amelyet álmukban és látomásaik során kaptak Kalifornia Állam, különösen Los Angeles közelgő elpusztításával kapcsolatban. Vannak olyan emberek, akik azt figyelik, hogy kik tudnak valamit az elkövetkezendőkről.

 

http://vasi.net/

 

A pusztítás eme ítéletét már 107 évvel ezelőtt megjósolták. Hagyni fogjuk, hogy ezek a dolgok valóra váljanak nemzetünkkel anélkül, hogy figyelmeztetnénk az embereket? Az embereknek szükségük volna eme borzasztó sorscsapások jelentésének a megértésére. Az embereknek meg kellene mondani, hogyan menekülhetnek el a közeledő tragédiák elől!

Hagyjuk tudatlanságban a szomszédjainkat és ne készítsük fel őket az életük megvédésére? Hacsak nem jövünk rá, hogy hol tartunk, az Úr Napja meglepetésszerűen fog ránk köszönteni. Az idő értékes. Sokak sorsa megmérettetik. Korrupt ügynökségek által totálisan kontrollált nemzet leszünk? Ez a felhívás mindenkinek szól, aki hisz abban, hogy ez a bejelentés az Isteni Hatalmat fürkészi. Amíg az élet folyik, nem érezhetjük, hogy a munkánk befejeződött volna. Emlékezz a Holocaustra! Néhány ember közönyös volt. Közönyösek leszünk-e aziránt, ami a napjainkban végbemegy? Yellen rabbi ezekkel a szavakkal fejezi be: „Talán a bölcsesség lesz rád olyan hatással, hogy megfontolt döntést hozz és felkészülj, amíg van idő mind a te, mind a családod számára.”

 

forrás: http://beforeitsnews.com/

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..