Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Egy dokumentumfilm feltárja annak a valódi okát, hogy a NASA miért nem tért vissza a Holdra

Ha Holdra szállás, ha világűrkutatás, ha csillagászat, akkor szorítkozzunk az alátámasztható tényekre, hogy el ne vesszünk az elméletek kavalkádjában! Az alábbi dokumentumfilmben bennfentesek ország-világ előtt állítják, hogy a NASA olyasvalamit talált a Holdon, ami miatt átértékelte űrmisszióit.

 

Hold1

 

Arról már eddig is lehetett értesülni, hogy Edgar Mitchell az Apolló 14-es küldetés tagjaként azt állította, hogy a Holdon idegen lények élnek. Miként arról is olvashattunk, hogy Aldrin, Collins és Armstrong szintén egyetértettek abban, hogy ufókat láttak a Holdon. Mindezeket az állításokat látszanak megerősíteni azok a Holdról készül felvételek, melyek mesterséges, nem emberi civilizáció nyomaira utalnak Holdunkon. Valóban lepaktáltak volna az idegenek egyes kormányokkal? Miért ez a sűrű ködösítés? Nos, ez is felvetődött. De akkor miért a nagy űrverseny, amibe Kína is beszállt az USA-n és Oroszországon kívül, hogy a többieket ne is említsük?

 

Amennyiben elfogadjuk, hogy az Amerikai Űrügynökség szerint jártunk a Holdon, akkor helyénvaló kérdés, amit az ufológusok és a sok tudós kutató feltesz: Miért nem tértünk vissza oda?

 

Földszerű bolygók keresésében jól állunk. Az utóbbi időben egyre több hír röppent fel arról, hogy az előjelek szerint – mert azért fogalmazzunk óvatosan – 39 fényév távolságban több lakható bolygót is felfedeztek a közelmúltban. Megannyi kiszivárogtatott dokumentum mellett rengeteg szóbeszéd és vallomás szól arról, hogy a földönkívüli idegen, értelmes lények bázisokat létesítettek a Holdon, s bizonyos ügynökségek a mi lelki nyugalmunk megőrzése érdekében nem szeretnék rázúdítani az emberiségre a sokkoló beismerést. Legalábbis egyelőre nem. Vagy nem hirtelen, csak fokozatosan. Meglátjuk.

 

A Hold kolonizálásának kérdése azért is releváns, mert modern technológiánk lehetővé teszi, hogy emberi bázist tartsunk fenn a Holdon. Ezt a képet sugallják felénk lépten-nyomon.

 

2017.03.18.

 

Milton Cooper, a Haditengerészet Hírszerző tisztje szerint

  1. nem egyszerűen idegen bázisok vannak a Holdon, hanem az Amerikai Tengerészeti Hírszerzés „Luna” név alatt hivatkozik az Idegen Holdbázisra;
  2. kiterjedt bányászati tevékenység folyik ott;
  3. a földönkívüliek egy hatalmas anyahajót tartanak ott;
  4. onnét indítják a Földre tartó kisebb utazásaikat „repülő csészealjaikon”.

 

A Hold felszínén található nagy számú rejtélyes és anomalisztikus tárgyon túlmenően korábbi űrhajósok, magas rangú kormányhivatalnokon és tudósok egy nagy összeesküvési lavinát indítottak el annak érdekében, hogy végre leleplezzék a Holdat övező titkolózást és napvilágra hozzák immáron az egész társadalom előtt azokat az igazságokat, melyeknek a birtokába jutottak.

 

A tiszt felteszi a kérdést: Létezik-e idegen bázis a Holdon? Válasza szerint nem tudhatjuk, de vajon csupán a véletlen számlájára volna írható, hogy bizonyos holdkőzetekben találtak olyan feldolgozott fémeket, mint amilyen a réz, a 236-os urán és a 237-es neptúnium?

Ezek az elemek sohasem fordulnak elő a terméseztben.

A 236-os urán egy radioaktív nukleáris hulladék, amely a szegényített és újra feldolgozott urán(ium)ban található meg. Ez egy izotóp.

A neptúnium 237 egy radioaktív fémes elem, amely a nukleáris atomreaktorok és a plutónium-előállítás mellékterméke. Ez az egyetlen olyan neptúniumizotóp, mely jelentős mennyiségben keletkezik a fűtőanyagciklusban.

 

Hogy ne csak laikusok szólaljanak meg ebben a témában, hadd idézzem ide Dr. Harold Urey, kémiai Nobel-díjas tudós vallomását: Nagyon zavarba hoztak az asztronauták Holdon talált kőzetei és azok titántartalma. A minták azért észbontók, mert a kutatók nem tudtak elfogadható magyarázatot találni a titán jelenlétére.

 

Dr. Brandenburg szerint, aki részt vett a NASA Clementine Hold-küldetésében, mely a Ballisztikus Rakétavédelmi Szervezet (BMDO) és a NASA közös űrprojektje volt, ez történt:

Ez a projekt egy felderítő küldetés volt annak kiderítésére, hogy valakik építettek-e olyan bázisokat a Holdon, melyekről nincs tudomásunk. Vajon felhasználták azokat?

Az összes általam látott Holdról készült kép közül rám a legnagyobb hatással egy egymérföld széles rektilineáris (nagylátószögű) struktúra képe volt. Ez egyértelműen mesterségesnek látszott és nem kellett volna ott lennie. Az űrvédelmi közösség dolgozójaként nagy érdeklődéssel tekintek egy efféle építményre, mivel az nem a miénk, semmiképpen sem alkothattunk egy ilyen dolgot. Ez azt jelenti, hogy valaki más van odakint.

 

Megjelent a könyv 2

 

Fordította és szerkesztette: Száraz György

 

A cikk elején említett videó itt tekinthető meg:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4180&v=-kBSe3jFtmk

 

Hivatkozások:

http://www.ufocasebook.com/moon.html

http://www.ancient-code.com/5-mind-boggling-moon-mysteries-science-cannot-explain/

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..