Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Egy híres fizikus közölte, hogy az ufók olyan mesterséges objektumok, amelyeket intelligens lények irányítnak

Az ufó-jelenségkör már évek óta egy meglehetősen vitatott téma tudós körökben. Az igazi ufó-hívők azzal próbálták eddig meggyőzni a tudomány embereit, hogy a Föld tőszomszédságában jelen levő földönkívüliek lehetőségét érdemes volna közelebbről is tanulmányozni.

 

Ennek ellenére csupán kevés fizikus vette a fáradságot, hogy ezzel a kérdéssel foglalkozzon, s a többség inkább kételkedő maradt. Íme, néhány olyan érv, miért nem érdektelen foglalkozni az Azonosítatlan Repülő Tárgyak, vagyis az UFÓK témakörével. A legtöbb tudós úgy véli, hogy hacsak nincs döntő bizonyíték, akkor nincs is mit kutatni.

 

3.1

 

Mindezek ellenére Dr. Davis egészen más véleményen van. Dr. Eric Davis kutatófizikus a Posztdoktori Intézetben Austinban. Ő figyelt fel arra, hogy az ufókhoz való negatív hozzáállás változóban van, mivel egyre több tudós már hajlandó az ufó-téma kutatásáról vitákat folytatni.

 

„Az ufó egy valódi jelenségkör. Ezek mesterséges eredetű tárgyak, melyek intelligens lények irányítása alatt állnak. Ezek a lehető legfejlettebb technológiával működő járművek.”. – állítja Eric Davis fizikus.

 

Dr. Davis arra az álláspontra helyezkedik, hogy sok tudós magánúton nyomoz az ufók után.

 

„Vannak olyan tudósok, akiknek tudomásuk van olyan bizonyítékokról és megfigyelésen alapuló adatokról, amelyek cáfolhatatlanok.”

 

Ez abszolúte igazolt törvényszéki technikákat és módszertant felhasználva.

Viszont ők nem fognak kiállni a nyilvánosság elé és nem fogják ezt publikálni, mivel félnek ettől.

Nem a téma tartja vissza őket, hanem a szakmabeli kollégáik visszavágása.

 

Ennek a karrierükre gyakorolt visszahatása lenne káros és rossz színben tűntetnék fel őket.

„Ez nem elfogadható, s nem finanszíroznák a kutatásaikat. A Nemzeti Tudományos Alapítvány nem tartja az ufókat elfogadható tudományos témának.” – mondja Dr. Davis.

 

Ezen kívül arra is rámutat, hogy az ufó-téma szoros kapcsolatban áll a félelemmel és a gúnnyal.

 

Sok kollégáját gyávának tartja.

„Nincs igazuk, naivak, makacsok, szűklátókörűek, ijedősek és félnek.  Ez egyfajta szentségtörés és tabutéma náluk. A tudomány az elfogulatlan kutatásról szól. Nem kéne tréfát űzni az emberekből. Több tiszteletet és alázatot kellene irányukba tanúsítanunk… A tudósoknak vissza kellene térniük a tudományos módszerek alkalmazásához, hogy olyan dolgokkal foglalkozhassanak, melyek eddig ismeretlenek és szokatlanok. Márpedig az ufó-téma egyike ezeknek.” – jelenti ki Dr. Davis.

 

3.2

 

Az ufók inkább katonai, mint tudományos témák.

 

„Ez a katonai felderítés territóriuma.” – veti fel Dr. Davis.

 

„A tény, hogy (ismeretlen) járművek repdeshetnek a Föld körül, nem a tudományos vizsgálódás tárgya, hanem a hírszerzésé. Annak kellene összegyűjtenie és elemeznie az adatokat. Annál is inkább, mivel az ufók nem természetes jelenségek, amivel az egyes tudományágak foglalkoznak.”

 

Azon kívül, hogy Eric Davis az Austinban található Posztdoktori Tanulmányok Intézetében dolgozó rangidős kutatófizikus, ő a térhajtóművekkel foglalkozó Warp Drive Metrics vezető tudósa. A múltban pedig tapasztalatokat gyűjtött a NASA Fejlett Koncepciókkal foglalkozó intézeténél és technikai munkatársa, illetve tanácsadója volt a NASA Breakthrough Propulsion Physics Programjának.

 

Dr. Davis a meghajtási fizikát tanulmányozza. Reméli, hogy a kutatásokhoz való hozzájárulása lehetővé teszi majd az emberiség számára, hogy könnyedén és sebesen tudjon az űrben utazni. Ki tudja, talán egyszer minden keresett válaszunkat megtaláljuk, s végül megtudjuk az igazságot, hogy kik vagy mik vannak odakint.

Forrás: http://messagetoeagle.com/ufosdavis.php#.VdhPC_ntmko

Fordította és szerkesztette: Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..