Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Egy hiteles kép egy Los Angeles felett lebegő ufóról, melyet 1 millió ember látott

„Minden vizsgálat alatt áll mind az Egyesült Államokban, mind Spanyolországban, mind a világ többi részén. A világ nemzetei folyamatosan együtt munkálkodnak az ufójelenség kutatásán. Az adatok nemzetközi cseréje zajlik.” – közölte Carlos Castro Cavero tábornok 1979-ben. Ez pedig Richard Dolan könyvében: az „Ufókról és a nemzetbiztonsági helyzetről, 2. kötetében” szerepel.

 

Jóllehet a fenti idézet 1976-ból származik, évtizedekre előre utal. Jóval megelőzve napjainkat és jelenleg is ezer meg ezer olyan titkosítás alól feloldott dokumentum áll a rendelkezésünkre – annak ellenére, hogy az USA évente milliónyit titkosít –, melyek bizonyítják, hogy nagyfokú érdeklődés mutatkozott és mutatkozik az UFO-jelenségek iránt a kormányzatok és katonai hatóságok részéről világszerte. A dokumentumokban szerepel, hogy ezeket az objektumokat gyakran légi vagy szárazföldi radarok követték nyomon – olykor egyszerre a kettő –, ahogyan vizuálisan is megerősítették azokat a pilóták, akik az ellenőrzésükre lettek riasztva. Ezek a tárgyak olyan manővereket tesznek, melyek ellentmondanak a fizika törvényeinek és olyan sebességgel közlekednek – legalábbis némelyikük –, amilyennel egyik általunk ismert légijármű sem képes utazni.

 

Íme, egy nagyszerű példa a titkosítás alól feloldott dokumentumokra, amely azt részletezi, hogy mi történik, amikor a hadsereg egy ufóval találja szembe magát.

 

„Amint az F-4-es 25 tengeri mérföldre megközelítette azt, elveszítette a műszerei és a kommunikáció feletti irányítást. Amikor az F-4-es elfordult az objektumtól és nyilvánvalóan nem jelentett már számára fenyegetést, akkor a jármű visszanyerte mind a műszerek, mind a kommunikáció feletti irányítást. Egy újabb ragyogóan fénylő objektum jött elő az eredeti objektumból. A második tárgy egyenesen az F-4-es felé vette az irányt.” (source)

 

Hogy dicséretben részesítsük ezeket a dokumentumokat, ugyancsak több száz nyilatkozat áll a rendelkezésünkre, melyek magas rangú tisztségviselőktől származnak a világ minden tájáról, miként a következő is:

 

„Komolyan fennáll a lehetősége annak, hogy látogatnak és éveken keresztül eddig is látogattak bennünket emberek, más civilizációk a világűrből. A szigorú tudományos vizsgálat, s nem pedig a bulvárlapok ’marháskodása’ tárgyának kellene lennie annak, hogy kik is ők, honnan érkeztek és milyen szándékokkal.” (source) –  Hill-Norton lord admirális, egykori vezérkari főnök, a Királyi Tengerészet 5 csillagos admirálisa, a NATO Katonai Bizottságának elnöke.

 

Mi történt 1942-ben?

 

A II. világháború során az ufókról szóló beszámolók kaptak szárnyra, különösen az atombomba ledobása után. Ez érdekes, tekintve a tényt, hogy számos titkosítás alól feloldott dokumentum jelzett ufó-behatolásokat számos eltérő katonai atomrakéta-üzemben világszerte. Talán a legjobb és legismertebb példa 1967-ből származik a Montanában található Malmstrom Légibázisról.

A bázis egy hatalmas interkontinentális ballisztikus rakétahálózatot irányított, ahol számos magasan képzett katonai alkalmazott szemtanúja volt egy vörös, ragyogó ufónak, amely a kapun kívül lebegett. Abban az időpontban az összes interkontinentális ballisztikus rakéta leállt, beleértve a tartalékgenerátorokat is. Hogy teljesen világos legyen, ilyen soha nem történt addig. Egy hét évvel később tartott konferencián a Nemzeti Sajtóklubban megvitatták ezt az esetet, melyet itt tekinthetsz meg angol nyelven: https://www.youtube.com/watch?v=3twCIdXmSP4&t=1s

 

Íme, egy Wikileaks távirat (Here), amely egy Algériában történt esetet tárgyal, melynek során alakjukat „elfedő” repülő „masinákat” vettek észre katonai bázisok közelében.

Túlságosan sok a felsorolásra váró példa itt.

 

De a II. világháborút megelőzően az ufóügy még mindig kiemelkedő volt. Még olyan történelmi dokumentumaink és az ókorból származó ufókról szóló illusztrációs anyagjaink is vannak, melyek jól dokumentáltak. Többet is megtudhatsz ezekről itt: here.

Ez a konkrét cikk arra fókuszál, hogy mi történt 1942-ben Los Angeles felett.

 

 

A fent látható kép egy olyan tárgyról készült, mely Los Angeles felett lebegett a korareggeli órákban 1942. február 25-én. Az objektum körüli kis fehér pontok tüzérségi robbanások Az esetre három hónappal Pearl Harbour után került sor. Akkoriban nagy figyelem szegeződött az Egyesült Államokra és az USA magas fokú készültségben volt.

 

A tények:

 

  • Több radar érzékelt egy tárgyat 120 mérföldre Nyugatra
  • Perceken belül a légvédelmi ütegeket magas fokú készültségre kapcsolták
  • Megközelítőleg hajnali 2 óra 20 perckor radaron követték a tárgyat alig néhány mérföldre a partoktól, majd áramszünetet rendeltek el a városban
  • Nem sokkal hajnali 3 óra után a tárgy éppen a város felett tűnt fel és a légvédelmi ütegek tüzet nyitottak rá
  • Nagyjából 1500 lövedéket lőttek ki az égbe, de nem az óceán fölé, hanem közvetlenül a város fölé
  • Három polgár meghalt az ágyúzástól és további három szívrohamot kapott, amit a lövéseknek tulajdonítottak
  • Hatalmas vagyoni kárt okoztak
  • Bruce Maccabee, fényképelemző szakértő, úgy vélte, hogy a tárgyak durván 100 láb vagy annál nagyobb átmérőjűek
  • Az eseménynek megközelítőleg 1 millió szemtanúja volt

 

 

A milliónyi szemtanú közül az egyik meghallgatása

 

Alább található egy bizonyos szemtanútól származó tanúvallomás az eseménnyel kapcsolatban. Őt Scott Littletonnak hívták és a kaliforniai Los Angeles-i Nyugati Főiskolának Antropológus Emeritus Professzora volt.

 

„Mi ketten egymás mellett álltunk a ház előtt, összesimulva a fagyos éjjelen és mereven bámultuk az eget. A repülők, melyeket hallottunk, nem voltak látótávolságon belül, de ami a feszült figyelmünket magára vonta, az egy ezüstös, rombusz alakú „poloska” volt – ahogy anyám később megfogalmazta –, mely tisztán kivehető volt a rá szegeződő keresőlámpák fényében. Bár tiszta, holdvilágos éjszaka volt, semmilyen más részlet nem volt felismerhető, annak a ténynek az ellenére sem, hogy amikor először láttuk azt, a tárgy mozdulatlanul állt szinte közvetlenül a fejünk felett. Nehéz megbecsülni a magasságát, különösen ennyi év múltán, de úgy hiszem, hogy 4000-8000 láb (kb. 1220-2430 méter) között lehetett. Ez megmagyarázhatja, hogy mi miért nem láttuk azt a narancsos ragyogást, amit a sok Santa Monica-n és Culver City-ben élő szemtanú jelentett, mely városokban a tárgy látszólag sokkal alacsonyabban volt. (Az egyik tanú azt feltételezte, hogy ez a ragyogás egyszerűen a tárgy ’ezüstös teste’ ellen intézett lövedékek robbanásának visszatükröződése lehetett.)”

Ehhez kapcsolódó videó: https://www.youtube.com/watch?v=YY1saJ80vL4

 

A hivatalos magyarázat az eseményre a „semmi sem történttől” a „ballonokig” terjedt, azonban mindenki tudja, aki alaposan tanulmányozta ezt a jelenséget, hogy ezzel kapcsolatban nagyon hosszú ideig titkolóztak és a fátyol csak most kezd fellibbenni. Az egyetlen probléma az, hogy valamennyi szemtanú valami teljesen eltérő dolgot mond a hivatalos állásponthoz képest.

 

„A színfalak mögött a Légierő vezető beosztású tisztviselői higgadtan foglalkoznak az ufókkal. De a hivatalos titoktartás és gúny által sok állampolgárt rábírnak arra, hogy elhiggye, az ilyen ismeretlen repülő tárgyak elképzelhetetlenek.” – Roscoe Hillenkoetter, a CIA egykori vezetője. 1960 (source)

 

Fordította és szerkesztette: Száraz György

 

Forrás / Original article: http://www.collective-evolution.com/2017/01/21/thats-an-authentic-pic-of-a-large-ufo-hovering-over-l-a-taking-anti-aircraft-fire-in-1942-witness-by-1-million-people/

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részletes eseménynaptárunkat itt találod: https://napvallas.hu/programnaptar/

 

Részt vehetsz programjainkon:

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..