Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Egy japán hercegnő látomása: 2012-ben a Föld felemelkedik az 5. dimenzióba

Kaoru Nakamaru, japán hercegnő arról számolt, hogy 1976-ban egy fantasztikus spirituális élményben volt része, amelynek hatására megnyílt a harmadik szeme, melynek segítségével idegen lényekkel tud kommunikálni, továbbá a Föld belső világában élő, magasan fejlett civilizáció tagjaival. Tőlük szerezte azt az információt, hogy 2012 december 22-től számított három napon át fog tartani egy úgynevezett átmeneti (nuru) időszak, amelynek során a Föld felemelkedik az ötödik dimenzióba.

A királyi méltóság szerint a dimenzióváltás nem kevesebb, mint három napon és három éjjen át fog tartani. Megszűnik majd minden elektromosság és minden sötétbe borul. Minden égi fény a Napot és a csillagokat is beleértve eltűnik majd a szemünk elől és teljes lesz a fénytelenség három álló napon át. Nem fog működni a megszokott információáramlás a médián keresztül.

Döbbenetesen hangzik, de a hercegnő azt állítja, hogy bizonyos kormányok és a hatalmi elit tud minderről. Sőt, ők már fel is készültek arra, hogy alkalmasint elhagyják a bolygót, avagy a föld alatti bunkerekbe és különféle óvóhelyekre húzódjanak vissza. A királyi sarj konkrétumokkal is szolgál, amikor megnevezi a szóban forgó helyszíneket: Atlanta, Norvégia, Hollandia, Svájc, Ausztrália. Állítólag nagyjából tízezer ember tudná túlélni ily módon a nagy átállást, feltéve, hogy egyáltalán el lehet kerülni a nagy változást.

Nakamaru hercegnő arra szólít fel, hogy meg kell tisztulnunk mind fizikai, mind spirituális értelemben. Álláspontja szerint a Teremtő a fény, a szeretet és az energia, melynek egy része az emberi szívben van elrejtve. Így minden ember lelke voltaképpen a Teremtő egy része. Ez az, aki újra testet ölt. Ez az örökkévaló részünk.
A megtisztuláshoz nem kell mást tennünk, mint ötévenként a lelkiismeretünk segítségével megvizsgálnunk, hogy hogyan gondolkodunk, beszélünk és viselkedünk. Ezekkel az ismétlődő visszatekintésekkel megtisztulhatunk.
Ha azt találjuk a saját életünkben, hogy esetleg ártottunk valakinek, akkor azt ezzel a módszerrel kitisztíthatjuk magunkból. Minden egyes alkalommal, amikor ezt megtesszük, megnyílik a szívünk és minden sötétség kiürül belőlünk, míg az arany energia megtölti a szívünket. Így egyre jobban láthatunk. Erre még van egy kevés időnk december 22-ig.

Ami a fizikai megtisztulásunkat illeti, a hercegnő azt javasolja, hogy ne fogyasszunk dobozos üdítőket vagy söröket, mert az alumínium rossz hatással lehet a testünkre, méreganyagokat juttathat ugyanis a testünkbe. Ezért ezektől a mesterséges csomagolású italoktól és ételektől tartózkodjunk. Ezen túlmenően a testmozgást is fontosnak tartja a hercegnő.

 

Az ember fényből és szeretetből áll. A lelkünk tovább megy a test halála után – jelenti ki Kaoru, hozzátéve, hogy ő 7000 évre visszamenőleg képes emlékezni a Földbolygón eltöltött előző életeire. A korábbi életeiről szóló emlékei visszatértek és olyan nyelveken tud beszélni, amelyeket ebben az életében nem tanult.

A mai ember vajon mennyire érezheti magát biztonságban? Joggal hihetjük-e, illetve helyes-e, ha elhitetjük egymással, hogy biztonságban vagyunk?
A hercegnő erre azt a választ adja, hogy akik ebben a hitben élnek, illetve akik nem állnak valami magas szinten spirituális szempontból, azok sajnos egy másik olyan bolygóra fognak születni, mint amilyen most a Föld, amelyet az erőszakosság és a háborúzás jellemez.

 

Az én válaszom erre az, hogy vannak olyan sorsszerű folyamatok, amelyek mindig is túlnőnek az emberen, s éppen ezért ezekre csak közvetve lehetünk hatással. Viszont, mivel hiszek a szabad akaratban, az emberi szándék erejében, az egyéni sorsformálásban, ezért azt vallom, hogy minden lehetőséget meg kellene ragadnunk a fejlődésre. A fejlődésünkbe az életünk minden területe kivétel nélkül beletartozik. Szerintem nem szükséges nagy dolgokban gondolkodnunk addig, amíg a kicsik sem mennek. Amíg valaki a gondolatait és az érzéseit nem irányítja jó irányba akár 2012-vel, akár életének legjelentéktelenebbnek tűnő történésével kapcsolatban, addig felesleges a magasabb rendű eszmékről ábrándozni. Tanuljuk meg beállítani és fenntartani az egyensúlyt önmagunk számára. Őrizzük meg a harmóniánkat minden körülmények között, s ennek része a relatív biztonságérzetünk is, amely akkor igazán stabil, ha mindig valamely nagyobb kozmikus rendszerből nyeri az életerejét, nem az emberi hiedelemrendszerekből, amelyek egyik napról a másikra dőlnek meg.

Nakamura hercegnőről én eddig nem hallottam. Mindenesetre, felszólalása jól példázza, hogyan lehet villámgyorsan elterjeszteni, szétkürtölni bárminemű információkat a társadalmainkban. Az elhangzottak egy sor további kérdést vetnek fel, amennyiben hajlandóak vagyunk legalább részben elhinni az elhangzott állításokat. Például:

  • Kik azok a rejtélyes idegenek a Föld benső világában?
  • Milyen dimenzióban léteznek ők?
  • Mi pontosan az 5. dimenzió, ahová felemelkedik az emberiség egyik része szűk egy éven belül?
  • Hitelesek-e ezek az információk? Mi igazolja őket?
  • Mennyiben áll ez összhangban és mennyiben nem egyeztethető össze más, 2012-es korszakváltás-teóriákkal?
  • Még csak januárt írunk, és már sorjáznak a 2012-es világvége-jóslatok! Milyen folyamatokat indítanak el ezek az emberi pszichében? Félelem, pánik, hisztéria, felkészülése… Ki vállalja a felelősséget mindezekért? Milyen hajmeresztő hipotézis jöhet még ezután?

Végül pedig, mi lesz a magyarázat december 26-án, amikor esetleg kiderül, hogy nem jött be a beharangozott 3 napos sötétség és a dimenzióváltás?

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..