Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Egy kongresszusi képviselőjelölt azt állítja, hogy egy idegen űrhajóban járt

Egy tévéinterjúban egy amerikai kongresszusi képviselőjelölt arról beszélt, hogy mi történt vele egy idegen űrhajóban miután „elrabolták” a nem földi lények.

 

A Miami Herald egyik nemrégiben megjelent cikke elég nagy szenzációt keltett, miután leközölt egy olyan furcsa élményről szóló történetet, melyet egy amerikai kongresszusi jelölt gyerekkorában élt át.

 

Bettina Rodriguez Aguilera republikánus jelölt 2009-ben a televízióban kommentálta, hogy egy földönkívüliek által vezetett űrhajóban járt, ami sok vitára adott okot az ufókutatók és a parajelenségek kutatói között.

 

Bár hihetetlenül hangozhat, de az 59 éves asszony részletesen beszámolt arról, hogy mi történt vele, miután egy idegen űrhajóra szállították. Rodiguez szerint az a hely, ahová őt hét évesen vitték, sok tekintetben különbözött minden szokványos földi űrhajótól.

 

„Bementem. Néhány kerek ülőhelyek volt ott, valamint néhány kvarckő, ami a hajót irányította – nem olyan volt, mint a „repülőgépek” – mesélte a videóban. Adta hírül a The Miami Herald.

 

 

Az őt elrabló legénységről az amerikai kongresszusi jelölt megjegyezte, hogy három szőke lény volt (két férfi és egy nő), akik olyan információkat osztottak meg vele, melyekről keveset tudott.

 

Többek között olyan dolgokat árultak el neki, hogy Málta szigetén 30 000 koponya van elrejtve föld alatti barlangokban, melyek semelyik emberre sem hasonlítanak.

 

Ezenkívül a Föld energiaközpontja Afrikában található és a Korall Kastély (egy Miamihoz közeli népszerű turista látványossága) valójában egy ősi egyiptomi piramis.

 

„Személy szerint én keresztény vagyok és határozottan hiszek Istenben, egyetértek a legtöbb amerikaival a tekintetben, hogy léteznie kell intelligens életnek a több milliárd planétán és galaxisban univerzum szerte.” – mondta volt Bettina Rodriguez.

 

A Heraldnak válaszolva Rodriguez elmesélte: „Az évek során többek között olyan elnökök, mint amilyen Ronald Reagan és Jimmy Carter volt, és az űrhajósok már nyilvánosan kijelentették, hogy láttak már azonosítatlan repülő objektumokat, illetve az olyan tudósok, mint Stephen Hawking és az olyan intézmények, mint a Vatikán, állították, hogy több milliárd galaxis van az univerzumban és valószínűleg nem vagyunk egyedül. Személy szerint én keresztény vagyok és határozottan hiszek Istenben, egyetértek a legtöbb amerikaival a tekintetben, hogy léteznie kell intelligens életnek a több milliárd planétán és galaxisban univerzum szerte.”

 

Rick Yabor, miami ügyvéd, a spanyol média egyik politikai kommentátora, azt állította, hogy Rodriguez Aguilera eme sztorija tönkreteheti a kongresszusi kampányát.

 

„Maga az a tény furcsa, hogy politikus létére ilyen kiszalad a száján.” – mondta Yabor.

 

„A politikusok Miamiban nem szokványosak. De ez egy új szintre emeli ezt.”

 

Íme, néhány (spanyol nyelvű) videó, melyek révén megismerheted az eredeti, 2009-ben sugárzott interjúkat.

 

videó 1: https://www.youtube.com/watch?v=moago4A6ydY

 

videó 2: https://www.youtube.com/watch?v=epomQwG8dV0

 

Fordította és szerkesztette: Száraz György

Forrás / Original article: https://www.ancient-code.com/congressional-candidate-claims-to-have-been-inside-a-ufo/

 

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

 

Részt vehetsz programjainkon:

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..