Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Egy ősi kézirat felfedi, hogy Jézus házas ember volt és két gyermeke született Mária Magdolnától

A teológusok régóta vitatkoznak Jézusnak egy Mária Magdolna nevű hírhedt prostituálttal folytatott, állítólagos romantikus kapcsolatáról.

 

A legutóbb lefordított szöveg esetleg az első lehet, amely bizonyítékul szolgálhat Jézus atyai mivoltára és arra, hogy Jézus bizony Mária Magdolna férje volt.

 

Nagy kihívás lehet eldönteni, hogy mit is higgyünk Jézus Krisztus életéről, hiszen ő az egyik legismertebb és a legtöbbet emlegetett személy az emberiség történelmében.

 

http://awaypoint.files.wordpress.com/

 

Jézus elvett egy Mária Magdolna nevű kéjnőt és gyermekei is születtek egy közel 1500 éves ókori kézirat szerint, amit a British Library-ben találtak.

 

Az úgynevezett „elveszett evangélium”, amit arámi nyelvről fordítottak le, feltehetően új és meglepő állításokat leplez le a The Sunday Times szerint.

 

Barrie Wilson professzor és Simcha Jacobovic, hónapokon keresztül fordította azt a szöveget, amely az állításuk szerint kijelenti, hogy Jézusnak két gyermeke volt és az eredeti Szűz Mária Jézus felesége volt, nem pedig az édesanyja.

 

Sok szakértő csekélyke jelentőséget tulajdonít a bibliai alak (Mária Magdolna) történelmi fontosságának, azonban az új evangélium fordítói szerint sokkal nagyobb jelentősége van Mária Magdolnának, mint azt korábban hittük.” – áll a The Independent riportjában.

 

Mária Magdolna már szerepel a meglévő evangéliumokban és Jézus életének több fontos pillanatában is feltűnik.

 

„Az Elveszett Evangélium” nem az első, amely azt állítja, hogy Jézus nőül vette Mária Magdolnát.

 

Mind Nikos Kazantzakis a „Krisztus utolsó megkísértése” című, 1953-ban megjelent könyvében, mind pedig Dan Brown „A Da Vinci-kód” című művében ugyanezzel az állítással élt.

 

A könyv további kijelentéseit – köztük Jézus gyermekeinek neveit – szerdán fogják majd nyilvánosságra hozni.

 

A Pegasus kiadó megerősítette, hogy a sajtókonferenciára az előzetes terveknek megfelelően kerül majd sor.

Forrás: http://www.messagetoeagle.com/losgospelsjesus.php#ixzz3Ifxabogc

Fordította: Száraz György

 

Boldog napot! 

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..