Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Egy professzor rejtélyes eltűnése, aki talán egy párhuzamos világba tévedt

Nem is olyan régen arról szóltak a hírek, hogy a tudósok felfedezték a párhuzamos univerzumok létezésének első bizonyítékát. Amennyiben a mi valóságunkat számos láthatatlan párhuzamos világ veszi körül, akkor vajon nem lehetséges-e, hogy az ember véletlenségből egyszerűen csupán betévedjen az egyik ilyen ismeretlen birodalomba?

 

Amennyiben pedig ez az eset előfordulna, akkor a szóban forgó ember egy másik realitásban találná magát, s minden bizonnyal sohasem volna képes a saját világába visszatalálni.

 

1.1

 

Rengeteg különös eset történt már, melynek során rejtélyes módon tűntek el nyomtalanul emberek. Vajon ezek az emberek egy párhuzamos világba léptek volna be?

 

A következő eset sok évvel ezelőtt történt, s az El Tiempo, Venezuela legnagyobb hírlapja is beszámolt róla.

 

Segundó Pena újságíró szerint, aki a történetet papírra vetette, egy meg nem nevezett kiváló egyetemi tanárnak már 40 éve nyoma veszett.

 

A professzor egy párhuzamos világba csusszant át, amennyiben lehet hinni azoknak a szemtanúknak, akik legutoljára élve látták őt.

 

A rendőrség és magándetektívek évekig nyomoztak utána, de senkinek sem sikerült megfejtenie, mi is történt valójában vele.

 

Ez az incidens a venezuelai Mérida város Andok Egyetemének campusán történt.

 

Az 1970-es évek elején járunk, egy verőfényes késő délutáni napon.

 

A professzort sokan látták, amint keresztülsétál az egyetemi épület parkolóján. Legalább egyszer meg is állt beszélgetni valakivel, miközben a kocsija felé tartott. Amikor az autójához ért, arra lett figyelmes, hogy pár diák integet neki, s ő visszaintegetett, ahogy beszállt az autójába és becsukta az ajtaját.

 

Most következik a legkülönösebb rész. Sohasem hajtott el az autójával! A kocsija üres volt és a professzort sohasem látták viszont. Olyan volt, mintha az autó ajtaja egy mások világba nyíló ajtó lett volna. Segundo Pena cikkében így írt erről: „Az autó tulajdonosa több mint 40 évre eltűnt. (Nevét a családja iránti tiszteletből nem említjük.)”

 

Valamiféle idegen erő ragadta volna el ezt az embert egy másik dimenzióba?

 

1.2

 

A tudomány a maga általános kutatásáig jut el, ahol a pszichológia tisztában van azzal, hogy sok esetben felbukkannak érzékcsalódások, hibás magyarázatok, hallucinációk és fantáziára hajlamos személyiségek. Ámde, az enigma továbbra is fennáll és megoldásra vár.

 

Pena, akit roppant mód érdekelt ez a figyelemre méltó eset, interjút készített a helyi rendőrökkel, akik az egyetemi tanár eltűnési ügyének felgöngyölítésével lettek megbízva.

 

Jegyzeteiben olyan emberekkel készített részletes interjúkat is találunk, akik saját szemükkel látták a professzort az autójába beszállni, s látták, hogy az autója ott parkol, ahol eredetileg is állt.

 

Soha senki sem látta a professzort kiszállni a kocsijából.

Forrás: http://www.messagetoeagle.com/articles1/professorparallelworldvanishing.php#.VZsOwvntmko

Fordította: Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..