Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Egy új kutatás alátámasztja azt az elképzelést, miszerint a víznek van emlékezete

A tudósok megvizsgálják a víz memóriáját.

 

A németországi Stuttgarti Egyetem Űrkutatási Intézetének új kutatása igazolja azt az elméletet, mely szerint a víz emlékezettel rendelkezik: ez az állítás megváltozathatja annak a módját, ahogyan az egész világot szemléljük.

A víznek van memóriája? Magában tudja tartani a lenyomatát azoknak a hatásoknak, amelyeknek ki lett téve? Ezt az ötletet az egykori francia immunológus, Dr. Jacques Benveniste fogalmazta meg egy vitatott cikkében, amelyet 1988-ban publikált a „Nature” című folyóiratban a homeopátia működési módjával kapcsolatban. Benveniste elméletét néhányan továbbra is pártfogolták, míg a többiek kétségbe vonták. A lentebb található videó az Oasis HD channel nevű csatornáról származik, mely néhány lenyűgöző, friss kísérletet mutat be a víz „emlékezetéről”, amelyet a németországi Stuttgarti Egyetem Űrkutatási Intézetében hajtottak végre. A vízbe mártott különböző virágfajtákkal kapcsolatos eredmények fölöttébb elgondolkoztatóak.

 

Ha Benveniste-nek igaza van, gondoljunk csak bele, hogy mivel járhat! A Föld több mint 70%-a vízzel borított. Az emberi test 60%-a; az agy 70%-a; a tüdő közel 90%-a víz. Lehet, hogy ezen a varázslatos anyagon keresztül az energiáink benyomásokként átvándorolnak az agyunkból és testünkből mindenféle más élőlényekbe.

 

Lehetséges, hogy az óceánok, folyók és az esőzések mindenféle információt szállítanak az egész világon keresztül.

 

Forrás: http://www.themindunleashed.org/

 

Fordította: Áll Bence

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..