Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Egyiptom Horváth Zolival: A legkülönlegesebb egyiptomi utazásom

Életem legfeledhetetlenebb és legmisztikusabb kalandja Egyiptomban esett meg velem, amikor Horváth Zoltán látó kalauzolt végig a több ezeréves piramisok és templomok rejtett termein és megmutatta, hol milyen energiák és csillagkapuk vannak.

 

egyiptomhorváthzolival1

 

Egyiptom az emberi civilizáció bölcsője és a Nílus ajándéka. Kiváltképp, ha az embernek megvan az érzéke ahhoz, hogy a látható csodái mellett a láthatatlanokat is felfedezze.

Egyiptom pazar piramisai, lélegzetelállító templomai és monumentális szobrai előtt a mai napig mindenki fejet hajt, mivel még mindig nem sikerült megtalálni a végső válaszokat azokra kérdésekre, hogy kik lehettek az ősi építőik, hogyan és milyen célzattal hozták létre a mágia fellegvárát és végső soron honnan származott az ő emberfeletti, misztikus tudásuk.

 

Ennek egyik megfejtéséhez akkor kerültem közelebb, amikor nem a szokványos egyiptomi turistaútra fizettem be, hanem egy spirituális zarándoklaton vettem részt. A Sorsnak hála megismerkedtem egy nagy tudású látóval, Horváth Zoltánnal, akinek a társaságában indultam Egyiptomba. Horváth Zoliról azt kell tudni, hogy már gyerekkora óta a világ legtermészetesebb módján használja az energiákat érzékelő képességét, az úgynevezett harmadik szemét, melynek segítségével konkrétan meg tudja mutatni, hogy aktuálisan hol találhatók azok az energiák, amelyeket így, több ezer év távlatából is sugároznak magukból a fenséges piramisok és az isteneknek emelt templomok.

 

egyiptomhorváthzolival2

 

Zoli kenettől mentesen, ösztönösen látja idestova 16 éve az aurát, de nem csak azt, hanem a természet és abban minden fellelhető élőlény és élettelennek tűnő tárgy, építmény és képződmény kisugárzását. Sokéves tapasztalatai egyre csak bővülnek az idők folyamán. Az emberi aura megszámlálhatatlan titkaiból temérdeket megfejtett már. A természetben előforduló különleges energiájú helyek, erőterek, erőmezők közül is már számosat meglátogatott és megtapasztalta, melyik mire jó és miként hasznosítható az emberek számára. Talált köztük olyanokat, melyek gyógyító hatásúak, olyanokat, melyek az ember spirituális képességeit fejlesztik, s olyanokat is, melyek közelebb viszik az embert önmagához, s a rejtett dimenziókhoz.

 

egyiptomhorváthzolival8

 

Az ilyen speciális helyeken különleges erőterekben ténylegesen érzékeli a laikus ember is, hogy valami furcsa vibráció van jelen és hat rá. Az energiák szó szerint tapinthatók és érzékelhetők. Ehhez nincs szükség különösebb hitre, csupáncsak nyitottságra és figyelemre. Aki behunyja a szemeit és ellazul, az könnyen érzékelheti az energiák érintését. Zoli mindig figyelemmel kíséri és kontrollálja az energiák mozgását és az emberekre gyakorolt hatását. Természetesen a benyomások egyediek, nem megjósolhatók, de kétségkívül életre szóló élményt nyújtanak.

Emlékszem, amikor először jártam Egyiptomban, olyan dolog is megesett velem, hogy szabályosan megrázott az a fal és az a kő, amire Zoltán mutatott. Nemes egyszerűséggel neki akartam támaszkodni a falnak, mire Zoli közölte, hogy finoman, óvatosan csak az ujjbegyeimet érintsem a kőhöz, mert az különleges energiát sugároz ki magából. Így tettem. A hatás lehengerlő volt. Mintha megannyi parányi áramló erőhullám ment volna rajtam keresztül. Egyenesen a testembe hatoltak és bizsergetni kezdték a karomat. Ekkor elhúztam a kezemet, mert bevallom, picit meglepődtem, majd ismét elővigyázatosan közelítettem a kiszemelt kőhöz. A hatás, az energiaátvitel újra megismétlődött. Ezek után azt kezdtem el figyelni, milyen hatást gyakorol a kőtömb a többi utazóra. Megállapítottam, hogy ugyanazt a leírhatatlan, semmivel össze nem téveszthető érzést láttam kiülni az emberek arcára, mint amit pár perccel korábban én éreztem. Ha nem tapasztalom, nem hiszem el. Ekkor még nem tudtam, hogy ez csupán a kezdet volt, s a java még csak ezután következett.

 

egyiptomhorváthzolival9

 

Zoli nem a levegőbe beszél. Ő megmutatja azt, amit mások egész életükben csak keresnek, látni vágynak, s érzékelni akarnak. Spirituális képességei révén érzékeli, hogy pontosan hol és mikor áradnak ezek az energiák, s miként lehet a teljesen laikusoknak is megtapasztalni eme erőket. Természetes dolognak számít, hogy aki soha életében nem foglalkozott az energiákkal, az nem befogadó és nem alkalmas rögtön mindenre. De ez nem azon múlik, hogy ki milyen előélettel rendelkezik, vagy hogy ki milyen neveltetést kapott. A legtöbb ember képes az energiák érzékelésére: ki ösztönösen érzi gyerekkora óta, kinek egy kis útmutatásra van hozzá szükségre, hogy tudja, mire is kell odafigyelnie pontosan.

 

Rengeteg szkeptikus ember állt már döbbenettel a templomok egyes termeiben és bizonyos fülkéiben érezvén a fantasztikus erőhatásokat. Az utazók között szép számmal voltak orvosok, mérnökök, újságírók, ügyvédek, tanárok és feltalálók, akik egyöntetűen elismerték, hogy bár eleinte berzenkedtek az efféle dolgoktól, később mégis kétségtelenül megérezték az energiák kézzelfogható hatásait. Tehát nem csupán az ezotériában hívők számára ad egyfajta visszaigazolást az ilyen spirituális utazás, hanem minden józanul gondolkodó érdeklődő megannyi élménnyel gazdagodhat.

 

egyiptomhorváthzolival10

 

Ami pedig végképp elképesztő, de tény, hogy Horváth Zoltán kidolgozott egy olyan technikát, amelynek hála e misztikus jelenségek, konkrétan a megannyi színben pompázó energiák, fotózhatók és megörökíthetők. Így nem érzékcsalódás, hanem egy mindenki számára érezhető, tárgyilagos élményt élhetnek át mindazok, akik Zoli iránymutatásai és segítsége mellett merülnek bele Egyiptom káprázatos misztikumába. Zoli azt is részletesen kifejti, hogy véleménye szerinte mi lehetett az oly gazdag egyiptomi mitológia valóságalapja, s hogy miért gyakorol ilyen óriási hatást az emberekre az antik egyiptomi kultúra, s miért vonzza évenként a turisták millióit az egykori Nílus-parti birodalom. De ami abszolút tetten érhető, az az energiák egyedülálló fotografálása. Amikor Zoli látszólag a semmibe mutat, mondjuk két oszlop közé és megmondja, hogy ott konkrétan milyen színű energiák találhatók, azok milyen mintázattal bírnak, honnan hová tartanak és milyen hatást gyakorolnak az emberekre, akkor a szemlélő igencsak meglepődik. Majd elkattan a fényképezőgép és egy pillanat múlva feltűnik mindaz, amit Zoli korábban ecsetelt. Ilyenkor az ember lélegzete is elakad az ámulattól. Valóban ott láthatók az energiák az említett színekben, ténylegesen pontosan onnan ered és oda tart, ahová Zoli mondta. De még ez is tetézhető azzal, hogy amikor Zoli odaállít valakit az ilyen típusú erőterek kereszttüzébe, akkor a kétkedő ember is érzi, hogy rátelepszik valamilyen furcsa érzés, egy megmagyarázhatatlan belső érzet, amely a legnagyobb meglepettséget okozza. Ez valóban lelki élmény, egy páratlan benyomás, melyhez foghatót aligha tudna az ember megnevezni: finom és határozott erő lengi körbe, szinte táncol a bensőjében és lendületesen áramlik, majd feltölti és észrevétlenül szétárad benne a kellemes jólétérzés. Ilyenkor szinte megszűnik a körülöttünk lévő világ, lényegüket veszítik az addig oly fontos dolgok. Ez az állapot egy picit hasonlít a meditációhoz, olyan érzéshez tudnám hasonlítani, mint amikor az ember összefolyik a természettel, mintha a bőrén belüli és kívüli világ egy lenne, eggyé válna egy kicsi időre.

 

Természetesen a csodák sora itt korántsem ér véget. Egyiptom sok-sok meglepetést tartogat a kíváncsi felfedezők számára. Mindenkit felcsigáz valamivel, minden jó szándékú utazót megvendégel. A következő alkalommal folytatom varázslatos egyiptomi utazásom leírását, melyen Horváth Zoli látó társaságában vettem részt nem is olyan rég.

 

Boldog napot!

Száraz György

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..