Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

EGYIPTOMI ZARÁNDOKLAT – zárt spirituális csoport

Időpont: 2014. szeptember 16-23.

Időtartam: 8 nap/7 éj

Utazás: BUD/CAI/ASW-LXR/CAI/BUD repülővel, ASW/LXR hajóval

Elhelyezés: kétágyas szobákban 2 éjszaka Kairóban az Oasis 4*+ szállodában, 3 éjszaka 5* de lux hajón, 2 éjszaka Luxorban a Steigenberger Nile Palace 5* szállodában

Ellátás: a program szerint reggeli, ebéd, vacsora

Transzferek: légkondicionált buszok

Magyar nyelvű spirituális idegenvezetés

 

 

Jelentkezés menete:

  • Mindenekelőtt személyesen kell ellátogatni a résztvevő(k)nek Horváth Zoltánhoz egy rövid ingyenes auraállapot-felmérésre és egyeztetésre. (előzetes időpont-egyeztetés: 06-27-543-060 számon kedd, szerda, csütörtök délután)
  • Amennyiben a részvétel bizonyossá válik, 20.000.-Ft előleget kérünk befizetni.
  • Ezt követően lehet majd az utazási irodába befáradni a további ügyintézés céljából.

 

1. Nap: Elutazás Kairóba az EGYPTAIR menetrendszerinti járatával. Megérkezés után transzfer a szállodába, ahol a szállás elfoglalása után vacsora vár bennünket.

 

2. Nap: Hajnali belépés a Nagy Piramisba külön engedéllyel. Délelőtt megtekintésre kerül a Szfinx közelről és a Völgytemplom. Utána ebéd. Délután a szakkarai piramis és a Szerapeum meglátogatása. Vacsora este a szállodában.

 

3. Nap: Kora hajnali utazás Asszuánba repülővel. Ellátogatunk a Kalabsai, illetve a Philaei templomba. Bejelentkezés a hajóra. Ebéd a hajón. Délután az Elefánt-szigeten található Khnum-templom megtekintése. Vacsora este a hajón.

 

4. Nap: Hajnali fakultatív kirándulás Abu Szimbelbe. Az ebédet követően hajóutunk következő állomásaként Kom Ombo-ban megtekinthető Szobek temploma, majd tovább hajózunk Edfu-ba.

 

5. Nap: Reggeli után az Edfuban található Hórusz-temlomhoz látogatunk el. Majd tovább hajózunk Luxor felé. Hajózás az esznai zsiliphez. Közben pihenés, napozás a fedélzeten. Ebéd a hajón. Esti programunk a Luxori Templom meglátogatásával folytatódik.

 

6. Nap: Reggeli után egész napos kirándulás Abüdoszba és Denderába. Útközben ebéd egy étteremben. Este a luxori szállás elfoglalása, majd vacsora a szállodában.

 

7. Nap: Reggeli elfogyasztása után ellátogatunk Nyugat-Thébába: Medinet Habu templomának és a Memnón-kolosszusoknak a megtekintése. Ebéd a szállodában. Délután a Karnaki templomot látogatjuk meg.

 

8. Nap: Kora reggel transzfer a repülőtérre, hazautazás Kairón keresztül Budapestre.

 

Részvételi díj: 1055 /fő (kb. 327.000.-Ft) + 20.000.-Ft előleg (a személyes jelentkezéskor)

 

Fizetési határidő: 2014. augusztus 15.

 

A részvételi díj tartalmazza: 2 éjszaka Kairóban az Oasis 4*+ szállodában, 3 éjszaka 5* de lux hajón teljes ellátással, 2 éjszaka Luxorban a Steigenberger Nile Palace 5* szállodában a program szerinti ellátással, beépített programok (magyar nyelvű idegenvezetéssel), menetrend szerinti repülőjegyek: Budapest-Kairó, Kairó-Asszuán, Luxor-Kairó, Kairó-Budapest útvonalon, repülőtéri transzferek, útlemondási biztosítás, valamint a járulékos költségeket: adók és illetékek: 205 €/fő, szervizdíj: 35 €/fő, vízum díj: 20 €/fő, hajnali látogatás a Piramisokhoz: 35 €/fő

 

Fakultatív Abu Simbel kirándulás busszal: 23 200 Ft/fő.

 

Az ár nem tartalmazza: Európai Utazási Biztosító Zrt. választható módozatait baleset, betegség és poggyászbiztosításra (nem kötelező):

  • Anubis Elit: 720 Ft/fő/nap (Biztosítási keret: 50 millió Ft, útlemondás esetén 20%-os önrész.)
  • Anubis Elit Plusz: 950 Ft/fő/nap (Biztosítási keret: 100 millió Ft, útlemondás esetén 0%-os önrész.)

 

Az útlevél érvényessége: minimum 2015. március 23-ig.

 

További részletek: fenylovagjai@gmail.com vagy 06-27-543-060 számon kedd, szerda, csütörtök délután

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..