Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Együtt létezünk más dimenziókból származó lényekkel

Sokaknak magától értetődő az interdimenzionális intelligenciák létezése – ők a hívők és az ezoterikusok –, míg mások természettudományos magyarázatot követelnek. Általában véve a mi saját dimenziónk „feletti” kiterjedésben vagy tartományban létező világok lakóit szoktuk más dimenziók entitásainak hívni. Ezek a lények lehetnek fénytestűek, vagyis fizikai kiterjedés nélküliek, ugyanakkor számos ufológus szerint anyagi testtel is rendelkezhetnek.

 

Egyelőre beszéljünk interdimenzionális hipotézisről. Ezt képviseli Jacques Vallée is, aki szerint számos ufóészlelés mögött a magasabb dimenziók lényei állhatnak, akik a mi realitásainkkal párhuzamosan, együtt léteznek, csak éppen egy vagy több elkülönített valóságban.

E hipotézis követői szerint a idegen lények léteznek, csak éppen nem a mi általunk érzékelt dimenziókban.

 

Az idegenek eszerint olyan fejlett űrutazásra képesek, akik tőlünk behatóbban ismerhetik az univerzum tér-idejét és mindazt, ami e mögött megbújik.

 

Az Ősi Asztronauták vagy Ősi Űrhajósok elmélet lényegében ehhez nagyon közel áll, mivel az ufók utasait olyan lényeknek képzeli el vagy feltételezi, amely modern nyelvünkön megfogalmazva a történelem folyamán számos alkalommal idegen lényekként kerültek feljegyzésre: hol mint mitológiai entitások, hol mint természetfeletti teremtmények, akikkel valóban találkozhatott az adott kor embere.

 

E szerint a teória szerint nem is annyira adekvát azt feltételezni, hogy minden esetben az elképesztő „messzeségből” érkeznek hozzánk az idegenek. Több millió ember világszerte elfogadja már, hogy nem vagyunk egyedül a világmindenségben, de a megismerés és a kutatás iránya innen szétágazik.

 

Brad Steiger például úgy véli, hogy olyan multidimenzionális és parafizikai jelenséggel van dolgunk, amely javarészt a Föld bolygóról származik.

 

John Ankerber és John Weldon ufológusok szerint az ufóészlelések jól beleilleszkednek a spirituális jelenségkörben.

 

John Keel már 1970-ben felvetette az Ufók: A trójai ló hadművelet című könyvében, hogy úgy lehet összekapcsolni az ufókat a természetfelettiről szóló elméletekkel, hogy szellemeknek vagy démonoknak tételezzük fel őket. Ez egy a sok elmélet közül.

 

Egyeseknek azért is tetszik jobban az interdimenzionális hipotézis, mert jobban meg tudja magyarázni, hogy az „idegenek” hogyan tudnak nagy távolságokat megtenni az űrben, illetve a térben.

 

Annál is inkább érdemes eltöprengeni a dimenziók közötti hipotéziseken, mivel a csillagközi utazás megvalósíthatóságára a konvencionális tudomány egyelőre nem adott elfogadható választ, s még nem képes megfejteni, hogy miként lehetne például a fénysebességet meghaladó módon átszelni a kozmikus távolságokat. De az előbb említett hipotézisből kiindulva mindez nem elképzelhetetlen.

Innen nézve a dolgokat, az ufó már nem is szimpla űrhajó, hanem egy, a valóságok közötti közlekedésre alkalmas jármű, amely dimenzióváltásokra képes.

 

Hilary Evans kutató és aktivista egyetért például a dimenziókon átívelő hipotézissel. Véleménye szerint azért tudnak az ufók eltűnni, majd újra megjelenni mind az emberi szem, mind a radarok számára, mert megvan az a képességük, hogy kilépjenek a mi dimenzióinkból, illetve belépjenek a mi valóságunkba. Erre mondhatjuk azt, hogy úgyszólván materializálódni és dematerializálódni tudnak, pontosabban láthatóvá és láthatatlanná tudnak válni.

 

Ez utóbbi feltevést támasztja alá egy különleges, titkosítás alól feloldott FBI dokumentum, melyet itt olvashatsz: https://vault.fbi.gov/UFO/UFO%20Part%201%20of%2016/view

 

Néhány a legfontosabb idevágó részletből:

 

A korongok egy része legénységet szállít, míg mások távirányítás alatt állnak.

 

A küldetésük békés. A látogatók azt fontolgatják, hogy egy ilyen síkra lépnek.

 

Ezek a látogatók emberszerűek, csak sokkal nagyobb termetűek.

 

Ők nem a Földről eltávozott emberek, hanem a saját világukból jönnek.

 

Nem egy bolygóról jönnek, ahogyan mi használjuk ezt a szót, hanem egy éteri planétáról, amely áthatja a mienkét, de nem érzékelhető a számunkra.

 

A látogatók testei és járművei automatikusan materializálódnak, hogy beléphessenek a mi sűrű anyagú rezgésszintünkre.

 

A korongok egyfajta ragyogó energiával vagy sugárral rendelkeznek, amely könnyendén szétporlaszt bármilyen támadó hajót. Tetszés szerint lépnek be újra az éteri világban, ilyenkor egyszerűen nyom nélkül tűnnek el a látóterünkből.

 

Nem az „asztrálsíkról” érkeznek, de összhangban vannak a „lókákkal” és a „talákkal”. (különböző minőségű világok, létsíkok)

 

Valószínűleg nem vagyunk képesek rádióval elérni ezeket, de minden bizonnyal radarral igen, feltéve, hogy kifejlesztenek egy jelrendszert (apparátust) erre a célra.

 

Mint a fenti FBI-dokumentumon is látható, a fejtegetés 1947-ből való. Utolsó kérdésem: Ha 71 évvel ezelőtt már ezeket a megállapításokat felvetették és kutatni kezdték, akkor vajon hol tarthat ma a titkos kutatás?

 

Írta és szerkesztette: Száraz György

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részletes eseménynaptárunkat itt találod: https://napvallas.hu/programnaptar/

 

Részt vehetsz programjainkon:

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..