Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Életfeladatra hangoló szer(tartás)

A napvallás egyik legnagyobb erénye, hogy jobb emberré tesz. Félreértés ne essék, mi nem abból az előfeltevésből indulunk ki, hogy az ember alapvetően bűnös lélekként születik a világra, tehát nem fogadjuk el az „eredendő bűn” teóriát. Mi azt valljuk, hogy minden lélek a végtelenségig tökéletesíthető és ez független attól, hogy ki hogyan minősíti az adott isteni lelket.

 

A lélek maga egy csoda, egy olyan isteni vívmány, akinek a feltáráshoz és kibontakoztatásához egy élet is kevés. Ez a reinkarnáció egyik magyarázata. Amúgy a lélek kortalan, időtlen, örökkévaló, de mihelyt anyagi testbe költözik, máris megváltozik a helyzete.

 

Amikor testet öltünk, akkor célokkal és feladatokkal érkezünk erre a világra. Ezek közül a lelkünk által kért vagy vállalt tennivalókat életfeladatoknak, az egós tudatunk és elménk által kitűzött célokat vágykielégítéseknek hívjuk. A kettő nem feltétlenül zárja ki egymást, jóllehet sokszor az egyik hatástalaníthatja a másikat.

 

 

A napvallás természeténél fogva az örök belső fény, a testbe zárt ragyogás, a magasabb rendű szellemi lélek kibontakozó megvalósulását tűzi ki célul. Szereink, melyeket szertartásoknak is hívhatunk, egyebek mellett ezt célozzák meg: HOZD KI MAGADBÓL A LEGTÖBBET!

S a legtöbb az nem mennyiségi kérdés, hanem minőségi átalakulás. Vagyis azt óhajtjuk elősegíteni, hogy mindenki felfedezhesse magában azt az isteni esszenciát, amely a leglényegét alkotja, s aki valódi Önmaga. Ilyen téren segíthet az Életfeladatra hangoló szer(tartás) is.

 

E rítus keretében olyan energiákból részesülhetsz, amelyek segíthetnek ráhangolódni a saját életfeladataidra, ezáltal elősegítik, hogy hatékonyabb lehess a fejlődésben.

A szer másik hatása, hogy szeretteidre is jó hatással legyél ezen a téren. Így, aki saját életfeladataival képes összehangolódni, az másokat is segíthet abban, hogy ők is megtalálhassák a saját életcéljukhoz vezető ösvényt. Ezt azoknak a magasrezgésű energiáknak a közvetítésével érjük el, amelyeket az Életfeladatra hangoló szer során kap a napvallás papnőjétől az istentiszteleten részvevő.

 

A Életfeladatra hangoló szer sok hasonló mellett a napvallás programjainak a keretében kapható vagy végezhető.

 

Írta és szerkesztette: Száraz György

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

 

Részletes eseménynaptárunkat itt találod: https://napvallas.hu/programnaptar/

 

Részt vehetsz programjainkon:

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..